Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=подача страв<.>
Загальна кількість знайдених документів : 4
Показані документи с 1 за 4
1.

Усов В. В. Организация производства и обслуживания на предприятиях общественного питания/В. В. Усов ; [под ред. Е. В. Росляковой]. - 2006
2.

Бєляєва А. М. Усе про ресторанний бізнес/А. М. Бєляєва. - 2009
3.

Беляева А. М. Энциклопедия ресторанного бизнеса/А. М. Беляева. - 2009
4.

Фельдман И. А. Советы кулинара/И. А. Фельдман. - 1993
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)