Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=полуфабрикаты<.>
Загальна кількість знайдених документів : 31
Показані документи с 1 за 20
 1-20    21-31 
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.5(075)/С40
Автор(и) : Сирохман, Іван Васильович, Лозова Т.М.
Назва : Товарознавство м'яса і м'ясних товарів : підручник . -2-е вид. переробл. і допов.
Вихідні дані : К.: Центр учбов. л-ри, 2009
Кільк.характеристики :378 с.: рис., табл.
Примітки : Л-ра: с.373
ISBN, Ціна 978-966-364-787-6: 071.50, 69.00, 81.00, грн
УДК : 637.5(075)
ББК : 36.92я73
Предметні рубрики: Товарознавство-- М'яснІ продукти
Географіч. рубрики:
Анотація: Узагальнено товарну характеристику, класифікацію, склад м'яса, формування споживчих властивостей і асортименту м'ясних продуктів, тенденції розробки нових виробів, поліпшення їх харчової цінності.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(2)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(2)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664(075)/О-16
Автор(и) : Мирончук В. Г., Гулий І. С., Пушанко М. М. , Орлов Л. О., Українець А. І.
Назва : Обладнання підприємств переробної та харчової промисловості : підручник . -2-е вид., переробл. і допов.
Вихідні дані : Вінниця: Нова книга, 2007
Кільк.характеристики :642 с.: рис.
Примітки : Л-ра: с.633-636
Ціна : 098.00 грн
УДК : 664(075)
ББК : 36.81я73
Предметні рубрики: Харчова промисловість-- Обладнання
Харчове обладнання-- Експлуатація-- Обслуговування
Географіч. рубрики:
Анотація: Розкрито питання обладнання підприємств переробної та харчової промисловості, його монтажу, ремонту та експлуатації.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 636.5(075.8)/А 72
Автор(и) : Антипова Л. В., Полянских С. В., Калачев А. А.
Назва : Технология и оборудование птицеперерабатывающего производства : учеб. пособие
Вихідні дані : Санкт-Петербург: Гиорд, 2009
Кільк.характеристики :512 с.: рис., табл.
Примітки : Библиогр.: с. 508
ISBN, Ціна 978-5-98879-067-9: 555.00 грн
УДК : 636.5(075.8)
ББК : 36.93я73
Предметні рубрики: Птахопродукти-- Виробництво-- Обладнання
Географіч. рубрики:
Анотація: Пищевая и биологическая ценность мяса птицы, яиц и побочносо сырья, традиционные и современные технологии и оборудование переработки птицы, производство яйцепродуктов.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 331(477)/Н 35
Назва : Національний класифікатор України "Класифікація видів економічної діяльності" (КВЕД). ДК 009 : 2005 : станом на 10 груд. 2010 р.
Вихідні дані : К.: Центр учбов. л-ри; К.: ВМГО "Укр. молодіж. правничий союз", 2011
Кільк.характеристики :223, [1] с
ISBN, Ціна 978-611-01-0172-1: 27.00 грн
УДК : 331(477)
ББК : 65.9(4УКР)240
Предметні рубрики: Економічна діяльність-- Класифікатори
Географіч. рубрики:
Анотація: Класифікація видів економічної діяльності (КВЕД) є складовою системи національних класифікаторів.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5(075.8)/В 20
Автор(и) : Васюкова, Ганна Тимофіївна, Ющенко, Людмила Петрівна
Назва : Переробка риби на харчових підприємствах малої потужності : навч. посібник
Вихідні дані : К.: Кондор, 2011
Кільк.характеристики :95, [1] с.: табл., рис.
Примітки : Дод.: с. 89-95
ISBN, Ціна 978-966-351-346-1: 22.00 грн
УДК : 641.5(075.8)
ББК : 36.94я73
Предметні рубрики: Рибні продукти-- Технологія
Географіч. рубрики:
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.68(075)/Б 93
Автор(и) : Бутейкис, Нина Григорьевна, Жукова, Алла Алексеевна
Назва : Технология приготовления мучных кондитерских изделий : учебник для сред. проф.-тех. училищ
Вихідні дані : Москва: Экономика, 1984
Кільк.характеристики :256 с.: рис., табл.
Ціна : 0.65 р.
УДК : 664.68(075)
ББК : 36.86я72
Предметні рубрики: Борошняні кондитерські вироби
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мучные кондитерские изделия--сировина кондитерська--сырье кондитерское--напівфабрикати кондитерські--полуфабрикаты кондитерские--замішування тіста--замес теста--рихлення тіста--разрыхление теста--дріжджове тісто--дрожжевое тесто--бездріжджове тісто--бездрожжевое тесто--тістечка--пирожные--торти--східні кондитерські вироби--восточные кондитерские изделия--технохімічний контроль--технохимический контроль--організація праці кондитера--организация труда кондитера
Анотація: Излагается порядок приготовления сырья, технология приготовления кондитерских изделий из различных видов теста.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.68(075)/Б93
Автор(и) : Бутенко, Лидия Александровна, Ковтуненко, Лидия Яковлевна, Ховикова, Жанна Алексеевна
Назва : Технология приготовления кондитерских изделий : учеб. пособие для техникумов
Вихідні дані : Киев: Выща шк. Голов. изд-во, 1980
Кільк.характеристики :184 с.: рис., табл.
Ціна : 0.55, 0.55, 10.00, р.
УДК : 664.68(075)
ББК : 36.86я723
Предметні рубрики: Кондитерські вироби-- Виробництво
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кондитерський цех--кондитерский цех--організація роботи кондитерського цеху--организация работы кондитерского цеха--кондитерська сировина--кондитерское сырье--оздоблювальні напівфабрикати--отделочные полуфабрикаты--дріжджове тісто--дрожжевое тесто--здобне прісне тісто--сдобное пресное тесто--шарове тісто--слоеное тесто--тістечка--пирожные--торти--торты--рецептура кондитерських виробів--рецептура кондитерских изделий
Анотація: Организация кондитерского производства в общественном питании, виды сырья, технология приготовления различных кондитерских изделий.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(2)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(2)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.68/Б 93
Автор(и) : Беляев, Михаил Иванович
Назва : Производство мучных кондитерских изделий в общественном питании
Вихідні дані : М.: Экономика, 1977
Кільк.характеристики :136 с.: рис., табл.
Ціна : 0.36 р.
УДК : 664.68
ББК : 36.86
Предметні рубрики: Борошняні кондитерські вироби
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кондитерський цех--кондитерский цех--організація роботи кондитерського цеху--организация работы кондитерского цеха--оздоблювальні напівфабрикати--отделочные полуфабрикаты--дріжджове тісто--дрожжевое тесто--здобне прісне тісто--сдобное пресное тесто--шарове тісто--слоеное тесто--виготовлення тортів--изготовление тортов--безквітні торти--бисквитные торты
Анотація: Рассматриваются вопросы концентрации кондитерского производства, его комплексной механизации и автоматизации, технология производства изделий.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.68(075)/Б 93
Автор(и) : Бутенко, Лидия Алексеевна, Ковтуненко, Лидия Яковлевна, Ховикова, Жанна Алексеевна
Назва : Технология мучных кулинарных и кондитерских изделий : учеб. пособие
Вихідні дані : Киев: Вища шк., 1985
Кільк.характеристики :168 с.: рис., табл.
Ціна : 0.40 р.
УДК : 664.68(075)
ББК : 36.86я723
Предметні рубрики: Борошняні кондитерські вироби
Кулінарні вироби-- Борошняні
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мучные кондитерские изделия--кулинарные изделия--кондитерський цех--кондитерский цех--організація роботи кондитерського цеху--организация работы кондитерского цеха--кондитерська сировина--кондитерское сырье--оздоблювальні напівфабрикати--отделочные полуфабрикаты--дріжджове тісто--дрожжевое тесто--здобне прісне тісто--сдобное пресное тесто--шарове тісто--слоеное тесто--торти--тістечка--пирожные--рецептура кондитерських виробів--рецептура кондитерских изделий
Анотація: Рассмотрены организация кондитерского производства, основные виды сырья, способы его хранения и технология производства изделий.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

10.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.56(075.8)/Т50
Автор(и) : Дубініна А. А., Онищенко В. М., Янчева М. О., Попова Т. М.
Назва : Товарознавство риби та рибних товарів : навч. посібник
Вихідні дані : Київ: Центр учбов. літ., 2012
Кільк.характеристики :335, [1] с.: табл., рис.
Примітки : Л-ра: с. 313-314. - Дод.: с. 315-335
ISBN, Ціна 978-617-673-074-3: 81.00 грн
УДК : 637.56(075.8)
ББК : 36.94я73
Предметні рубрики: Рибні продукти-- Товарознавство
Рибні продукти-- ринок
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): рынок рыбы--ринок риби--рынок рыбных товаров--ринок рибних товарів--живая рыба--жива риба--охлажденная рыба--охолоджена риба--мороженая рыба--морожена риба--соленая рыба--солона риба--маринованные рыбные товары--мариновані рибні товари--вяленые рыбные товары--в'ялені рибні товари--сушеные рыбные товары--сушені рибні товари--копченые рыбные товары--копчені рибні товари--рыбные консервы--рибні консерви--рыбные пресервы--рибні пресерви--рыбные полуфабрикаты--рибні полуфабрикати--рыбные кулинарные товары--рибні кулінарні вироби--икра--ікра--водные нерыбные морепродукты--водні нерибні морепродукти
Анотація: Класифікація та характеристика основних сімейств промислових риб, будова тіла, масовий склад, промисловий розподіл, хімічний склад м'яса та харчова цінність, хвороби риб, технологія рибних товарів.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

11.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.68:664.6(075./Т38-541855
Автор(и) : Лисюк Г. М., Самохвалова О. В., Кучерук З. І., Постнова О. М.
Назва : Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів : навч. посібник
Вихідні дані : Суми: Унів. книга, 2013
Кільк.характеристики :463, [1] с.: табл., рис., фото.кольор.
Примітки : Л-ра: с. 461-463
ISBN, Ціна 978-966-680-437-5: 125.00 грн
УДК : 664.68:664.6(075.8)
ББК : 36.865я73 + 36.83я73
Предметні рубрики: Харчові виробництва-- Борошняні кондитерські вироби
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): властивості борошна--свойства муки--зберігання борошна--хранение муки--хімічний склад борошна--химический состав муки--крохмаль--крохмал--цукор--сахар--жировмісні продукти--жиросодержащие продукты--молочні продукти--молочные продукты--яйця--яйца--фруктово-ягідна сировина--фруктово-ягодное сырье--овочева сировина--овощное сырье--смако-ароматична сировина--вкусо-ароматическое сырье--дріжджі--дрожжи--сіль кухонна--соль кухонная--харчові добавки--пищевые добавки--дріжджове тісто--дрожжевое тесто--випічні напівфабрикати--випечные полуфабрикаты--оздоблення напівфабрикатів--украшение полуфабрикатов--торти--торты--тістечка--пирожные--хлібобулочні вироби--хлебобулочные изделия--кондитерські вироби--кондитерские изделия--національні борошняні кондитерські вироби--национальные мучные кондитерские изделия--якість кондитерських виробів--качество кондитерских изделий--санітарні вимоги до виробництва--санитарные требования к производству
Анотація: Інформація про сировину, харчові і дієтичні добавки, композиційні суміші для виробництва хлібобулочних і кондитерських виробів, вимоги до їх зберігання і підготовки до виробництва.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

12.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5(477)/Д79
Автор(и) : Дубовис, Григорий Александрович
Назва : Украинская кухня
Вихідні дані : Х.: Фолио, 2006
Кільк.характеристики :319 с
Серія: Хозяйке на заметку
ISBN, Ціна 966-03-3362-5: 9.00 грн
УДК : 641.5(477)
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кухня українська-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): первичная обработка сырья--первинна обробка сировини--кулинарные операции--кулінарні операції--кулинарные технологии--кулінарні технології--борщи--борщі--юшки--супы--рассольник--капустняк--колбасы--ковбаси--завиванцы--завиванці--студни--холодці--бабки--пампушки--молочнокислые продукты--молочнокислі продукти--настойки--настоянки--напитки--напої--консервы--консерви--полуфабрикаты--напівфабрикати--бутерброды--бутерброди--винегреты--вінегрети--гарниры--гарніри--соленья--соління--глазури--глазурі--десерты--десерти--кремы--креми--мороженое--морозиво
Анотація: С помощь этой книги вы сможете приготовить практически все блюда украинской кухни.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

13.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 684.7/Р 86
Автор(и) : Румянцев, Павел Рафаилович
Назва : Производство мягкой мебели
Вихідні дані : М.: Лесная пром-сть, 1979
Кільк.характеристики :352 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 349
Ціна : 1.60 р.
УДК : 684.7
ББК : 37.134
Предметні рубрики: М'які меблі-- Конструкції-- Виробництво
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): классификация мягкой мебели--класифікація м'яких меблів--мебельные материалы--меблеві матеріали--настилочные материалы--настильні матеріали--покровные материалы--покрівні матеріали--облицовочные материалы--облицювальні матеріали--мебельные деревянные каркасы--меблеві дерев'яні каркаси--пружинные блоки--пружинні блоки--мягкие элементы мебели--м'які елементи меблів--мебельные полуфабрикаты--меблеві напівфабрикати
Анотація: Рассмотрены виды и конструкции бытовой мебели, основные материалы и полуфабрикаты для ее изготовления.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

14.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.91/94(083)/Т41
Автор(и) : Тимощук, Иван Иванович, Ясевич, Анатолий Наумович
Назва : Справочник технолога мясоперерабатывающего предприятия
Вихідні дані : К.: Урожай, 1986
Кільк.характеристики :160 с.: рис., табл.
Примітки : Предм. указ.: с. 155-156
Ціна : 1.20 р.
УДК : 664.91/94(083)
ББК : 36.92я2
Предметні рубрики: М'ясне виробництво-- Сировина
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мясо--м'ясо--субпродукты--субпродукти--кровь животных--кров тварин--колбасные изделия--ковбасні вироби--свинные продукты--продукти із свинини--продукты из говядины--продукти із яловичини--продукты из баранины--продукти із баранини--мясные паштеты--м'ясні паштети--мясные бульоны--м'ясні бульйони--мясные полуфабрикаты--м'ясні напівфабрикати--фасованное мясо--фасоване м'ясо--быстрозамороженные мясные готовые блюда--швидкозаморожені м'ясні готові страви--технология фрикаделек--технологія фрикадельок--мясное детское питание--м'ясне дитяче харчування
Анотація: Данные о сырье, материалах применяемых для производства мясопродуктов, технология производства колбас, копченостей, полуфабрикатов, кулинарных изделий и мясных блюд.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

15.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 674/К 17
Автор(и) : Калашников, Петр Леонтьевич
Назва : Приемка и учет древесины . -3-е изд., перераб.
Вихідні дані : М.: Лесная пром-сть, 1973
Кільк.характеристики :144 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 142
Ціна : 0.54 р.
УДК : 674
ББК : 37.1
Предметні рубрики: Деревина-- Облік
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): классификация лесоматериалов--класифікація лісоматеріалів--лесные сортименты--лісові сортименти--единицы учета древесины--одиниці обліку деревини--объем стволов деревьев--об'єми стволів дерев--измерение древесины--вимірування деревини --объемы хлыстов--об'єми хлистів--объемы лесоматериалов--об'єми лісоматеріалів--круглые лесоматериалы--круглі лісоматеріали--объем круглых лесоматериалов--об'єм круглих лісоматеріалів--объем древесины по весу--об'єм деревини за вагою--транспортировка лесоматериалов--транспортування лісоматеріалів--колотые лесоматериалы--колоті лісоматеріали--дровяные лесоматериалы--дров'яні лісоматеріали--древесные полуфабрикаты--деревинні напівфабрикати
Анотація: Сведения по классификации и стандартизации лесоматериалов, их приемке, учету и хранению.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

16.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.92я73/Т38
Автор(и) : Алехина, Лидия Тимофеевна, Большаков, Александр Сергеевич, Боресков, Вадим Георгиевич, Жаринов, Александр Иванович
Назва : Технология мяса и мясопродуктов : учебник для вузов
Вихідні дані : М.: Агропромиздат, 1988
Кільк.характеристики :576 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 569-570. - Предм. указ.: с. 571-572. - Авт. указ. на обороте тит. л.
ISBN, Ціна 5-10-000212-3: 1.60 р.
УДК : 637.5
ББК : 36.92я73
Предметні рубрики: М'ясне виробництво-- Технологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): транспортировка скота--транспортування скотини--предубойное содержание скота--передзабійне утримання скотини--состав мяса--склад м'яса--физические свойства мяса--фізичні властивості м'яса--убой скота--забій скотини--разделка туш--розбирання туш--мясные субпродукты--м'ясні субпродукти--переработка крови--переробка крові--обработка туш--обробка туш--обработка кишок--обробка кишок--кератинсодержащее сырье--кератиномісна сировина--колбасные изделия--ковбасні вироби--мясные полуфабрикаты--м'ясні напівфабрикати--мясные консервы--м'ясні консерви--пищевые животные жиры--харчові тваринні жири--мясные кормовые продукты--м'ясні кормові продукти--яйцепродукты--яйцепродукти--производство клея--виробництво клею--желатин
Анотація: Приведены теоретические основы всех производств мясной промышленности, описана технология всех производств.
Примірники : всього : ФОНД(3), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(3), ВВ(1)
Знайти схожі

17.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 674.03/Ч-74
Автор(и) : Чмир, Віталій Дмитрович
Назва : Лабораторні роботи з матеріалознавства для столярів і теслярів : навч. посібник для проф.-техн. училищ
Вихідні дані : К.: Будівельник, 1991
Кільк.характеристики :89 с.: рис., табл.
ISBN, Ціна 5-7705-0437-4: 0.25 р.
УДК : 674.03
ББК : 37.11я722
Предметні рубрики: Деревообробка-- Матеріалознавство-- Лабораторні роботи
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): строение древесины--будова деревини--породы древесины--породи деревини--пороки древесины--вади деревини--физические свойства древесины--фізичні властивості деревини--механические свойства древесины--механічні властивості деревини--обмер древесины--обмір деревини--оценка качества древесины--оцінка якості деревини--древесные полуфабрикаты--деревинні напівфабрикати
Анотація: Розглянуто методи визначення порід деревини, її вади, механічні і фізичні властивості, оцінка якості матеріалів і напівфабрикатів з деревини.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

18.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 669.22/М20
Автор(и) : Малышев, Владилен Моисеевич, Румянцев, Дмитрий Владимирович
Назва : Серебро . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : М.: Металлургия, 1987
Кільк.характеристики :320 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 311-319
Ціна : 1.40 р.
УДК : 669.22
ББК : 34.234
Предметні рубрики: Срібло-- Властивості
Срібло -- Застосування
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): месторождения серебра--родовища срібла--производство первичного серебра--витробництво первинного срібла--свойства серебра--властивості срібла--прочность серебра--міцність срібла--взаимодействие серебра с металлами--взаємодія срібла з металами--полуфабрикаты из серебра--напівфабрикати зі срібла--припои--припої--серебряные сплавы--срібні сплави--композиционные материалы--композиційні матеріали
Анотація: Физико-химические, механические и технологические свойства серебра, сплавов и композиционных материалов на основе серебра.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

19.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 669.295/П76
Автор(и) : Глазунов, Сергей Георгиевич, Важенин, Сергей Филиппович, Зюков-Батыров, Геннадий Дмитриевич, Ратнер, Яков Львович
Назва : Применение титана в народном хозяйстве
Вихідні дані : Киев: Техніка, 1975
Кільк.характеристики :200 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 197-199. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
Ціна : 1.23 р.
УДК : 669.295
ББК : 34.235.1
Предметні рубрики: Титан-- Властивості
Титан-- Застосування
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): история титана--історія титану--чистый титан--чистий титан--титановые сплавы--титанові сплави--губчатый титан--губчастий титан--полуфабрикаты из титана--напівфабрикати з титану--обработка титановых сплавов--обробка титанових сплавів--применение титана--застосування титану
Анотація: Приведены основные сведения о титане и его серийных сплавах, обобщен опыт применения титана и его сплавов в основных отраслях народного хозяйства.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

20.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 669.2/.8/Ц27
Автор(и) : Баженов, Михаил Федорович, Байчман, Семен Григорьевич, Миллер, Соломон Михайлович, Нискина, Валентина Васильевна
Назва : Цветные металлы. Свойства. Сортамент. Применение : справочник
Вихідні дані : М.: Металлургия, 1973
Кільк.характеристики :208 с.: рис., табл.
Примітки : Авт. зазначено на звороті тит. арк.
Ціна : 1.51 р.
УДК : 669.2/.8
ББК : 34.23
Предметні рубрики: Кольорові метали-- Властивості-- Застосування
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): алюминий--алюміній--баббиты--бабіти--бронзы--бронзи--висмут--вісмут--вольфрам--кадмий--кадмій--кремний--кремній--кобальт--латуни--латуні--магний--магній--медь--мідь--молибден--молібден--никель--нікель--олово--ртуть--свинец--титан--цинк--порошки цветных металлов--порошки кольорових металів--пудры цветных металлов--пудри кольорових металів--руды цветных металлов--руда кольорових металів--флюсы--флюси--аноды--аноди--полуфабрикаты из редких металлов--напівфабрикати з рідкісних металів
Анотація: Приводятся химический состав, сортаментные данные, марки, механические и технологические свойства продукции цветной металлургии.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 1-20    21-31 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)