Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=пралінові цукерки<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.144/К65
Автор(и) : Истомина, Мария Михайловна, Соколовская, Татьяна Авраамовна, Талейсник, Михал Александрович, Эйнгор, Михаил Беркович
Назва : Конфеты
Вихідні дані : Москва: Пищевая пром-сть, 1979
Кільк.характеристики :294 с.: рис., табл.
Серія: Современная технология
Примітки : Лит.: с. 283-290. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
Ціна : 1.20 р.
УДК : 664.144
ББК : 36.86
Предметні рубрики: Цукерки-- Технологія
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): конфеты--конфетные массы--цукеркові маси--глазирование конфет--глазурування цукерок--помадные конфеты--помадні цукерки--пралиновые конфеты--пралінові цукерки--молочные конфеты--молочні цукерки--фруктовые конфеты--фруктові цукерки--фруктово-желейные конфеты--фруктово-желейні цукерки--сбивные конфеты--збивні цукерки--грильяжные конфеты--грильяжні цукерки--кремовые конфеты--кремові цукерки--ликерные конфеты--лікерні цукерки--марципановые конфеты--марципанові цукерки
Анотація: Теоретические вопросы технологии производства конфет, описание и анализ технологических схем производства различных видов конфет.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(2)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(2)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663.916+664.144]/П 80
Автор(и) : Кормаков, Сергей Иванович, Кокашинский, Георгий Романович, Кряжевская, Лилия Ивановна, Никитина, Анна Андреевна
Назва : Производство конфет : учебник для проф.-техн. училищ . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Легкая и пищевая пром-сть, 1982
Кільк.характеристики :176 с.: рис., табл.
Серія: Для кадров массовых профессий
Примітки : Лит.: с. 172. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
Ціна : 0.35 р.
УДК : 663.916+664.144]
ББК : 36.86я72
Предметні рубрики: Цукерки-- Технологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): конфеты--шоколадные наборы--шоколадні набори--помадные конфеты--помадні цукерки--молочные конфеты--молочні цукерки--сбивные конфеты--збивні цукерки--пралиновые конфеты--пралінові цукерки--ликерные конфеты--лікерні цукерки--кремовые конфеты--кремові цукерки--хранение конфет--зберігання цукерок--безопасность труда кондитера--безпека праці кондитера
Анотація: Рассмотрены подготовка сырья и производство конфет, приготовление полуфабрикатов.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)