Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=предприятия общественного питания<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 338.46(477.85)/С83
Автор(и) : Школа І. М., Вдовічен А. А., Ореховська Т. М., Корольчук О. П.
Назва : Стратегія розвитку підприємств невиробничої сфери регіону : навч. посібник
Вихідні дані : Чернівці: Книги - XXI, 2008
Кільк.характеристики :288 с.: табл.
Примітки : Л-ра: с. 272-278. - Дод.: с. 279-287
ISBN, Ціна 978-966-2147-33-9: 040.00 грн
УДК : 338.46(477.85)
ББК : 65.9(4УКР-4ЧЕН)49
Предметні рубрики: Підприємства-- Невиробнича сфера --Чернівецька область
Географіч. рубрики:
Анотація: Визначено пріоритетні напрямки формування та функціонування структурних складових невиробничої сфери на прикладі Чернівецької області.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 657.1(075)/Б94
Автор(и) : Бутинець, Франц Францович, Янчева, Ліана Миколаївна, Глущук, Олена Миколаївна, Остапчук, Тетяна Петрівна, Якименко, Сергій Ігоревич
Назва : Бухгалтерський облік у громадському харчуванні : навч. посібник для студ. вищ. навч. закл. спец. 7.050106 "Облік і аудит"
Вихідні дані : Житомир: Рута, 2002
Кільк.характеристики :440 с.: табл.
ISBN, Ціна 966-8059-03-4: 27.50 грн
УДК : 657.1(075)
ББК : 65.052.242я73
Предметні рубрики: Громадське харчування-- Бухгалтерський облік
Географіч. рубрики:
Анотація: Розкриваються суттєві питання організації роботи та обліку на підприємствах громадського харчування: патентування та ліцензування діяльності, особливості обліку та документування операцій, порядок ціноутворення та інше.
Примірники : всього : ЧЗ(1), ФОНД(4), ВВ(1)
Вільні : ЧЗ(1), ФОНД(4), ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 338.46(075.8)/М21
Автор(и) : Мальська, Марта Пилипівна, Пандяк, Ігор Григорович, Занько, Юрій Степанович
Назва : Організація готельного обслуговування : підручник
Вихідні дані : К.: Знання, 2011
Кільк.характеристики :366, [2] с.: рис., табл.
Колективи : Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, Львівський національний університет імені Івана Франка
Примітки : Л-ра: с. 294-299. - Дод.: с. 300-363
ISBN, Ціна 978-966-346-810-5: 81.00 грн
УДК : 338.46(075.8)
ББК : 65.432я73
Предметні рубрики: Готельний бізнес
Географіч. рубрики:
Анотація: Систематизовано виклад організаційних, управлінських і технологічних засад вивчення готельної сфери як навчальної дисципліни теоретико-методологічного й ужиткового спрямування.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)