Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=приготовление пищи<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5/М16
Автор(и) : McNair, James
Назва : Custards, mousses & puddings
Вихідні дані : San Francisco: Chronicle books, 1992
Кільк.характеристики :96 с
ISBN, Ціна 0-87701-829-4: 100000.00 крб
УДК : 641.5
ББК : 36.99
Предметні рубрики: Кулінарія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): їжа--еда--кулинария--приготування їжі--приготовление пищи--кулінарні рецепти--кулинарные рецепты--десерти--десерты--пудінги--пудинги--солодка випічка--сладкая выпечка
Анотація: Whether in the form of silken custards, frothy mousses, or luscious puddings, the desserts in this recipe collection from one of America's favorite cookbook authors are all ultimate comfort food.
Примірники :ІН(1)
Вільні : ІН(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55/R76
Автор(и) : Rombauer, Irma S., Becker, Marion Rombauer, Becker, Ethan
Назва : Joy of cooking
Вихідні дані : New York; London; Toronto: Scribner, 2006
Кільк.характеристики :XIII, 1132 с.: ill.
Серія: The New York Times bestseller
Примітки : Ind.: p. 1073-1132. - ІРЦ "Вікно в Америку"
ISBN, Ціна 978-0-7432-4626-2: 158.00 грн
УДК : 641.55
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кулінарія-- Книги --США
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулінарні рецепти--кулинарные рецепты--американські кулінарні книги--американские кулинарные книги--рецепти їжі--рецепты еды--приготування їжі--приготовление пищи--меню
Анотація: Joy is the all-purpose cookbook. There are other basic cookbooks on the market, and there are fine specialty cookbooks, but no other cookbook includes such a complete range of recipes in every category: everyday, classic, foreign and de luxe. Joy is the one indispensable cookbook, a boon to the beginner, treasure for the experienced cook, the foundation of many a happy kitchen and many a happy home.
Примірники :ІН(1)
Вільні : ІН(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 51.23/С46
Автор(и) : Скурихин, Игорь Михайлович, Шатерников, Валерий Андреевич
Назва : Как правильно питаться . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1987
Кільк.характеристики :256 с.: табл.
Примітки : Прил.: с. 246-253. - Лит.: с. 254
Ціна : 1.00 р.
ББК : 51.23
Предметні рубрики: Раціональне харчування
Географіч. рубрики:
Анотація: Популярно изложены научные основы рационального питания, рассмотрены основные принципы рационального питания, приведены основные правила приготовления и хранения пищи и пищевых продуктов и др.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)