Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=приготування їжі<.>
Загальна кількість знайдених документів : 8
Показані документи с 1 за 8
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5/F19
Назва : The family circle good cook's book
Вихідні дані : New York; London; Toronto: Simon and Schuster, 1993
Кільк.характеристики :440 с.: ill.
Колективи : Family Circle Magazine
Примітки : Ind.: p. 431-440
ISBN, Ціна 0-671-76933-2: 10.00 грн
УДК : 641.5
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кулінарія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--кулінарні рецепти--кулинарные рецепты--приготування їжі--приготовление еды--здорова їжа--здоровая еда--харчування--питание--вітаміни--витамины--мінерали--минералы
Анотація: In one book - all the information you need to know about cooking and enjoying food.
Примірники :ІН(1)
Вільні : ІН(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5/B56
Назва : The best of Sunset : recipes from the magazine of Western living
Вихідні дані : Menlo Park, Calif.: Lane publ. co., 1987
Кільк.характеристики :288 с.: ill.
Колективи : Sunset Magazine, Sunset books
Примітки : Ind.: p. 280-288
ISBN, Ціна 0-376-02653-7: 200000.00 крб
УДК : 641.5
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кулінарія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--кулінарні рецепти--кулинарные рецепты--приготування їжі--приготовление еды--меню
Анотація: The more than 500 recipes in this book represent the best of Sunset's collection over half a century - and the best of the West's exciting panorama of regional foods.
Примірники :ІН(1)
Вільні : ІН(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5/М16
Автор(и) : McNair, James
Назва : Custards, mousses & puddings
Вихідні дані : San Francisco: Chronicle books, 1992
Кільк.характеристики :96 с
ISBN, Ціна 0-87701-829-4: 100000.00 крб
УДК : 641.5
ББК : 36.99
Предметні рубрики: Кулінарія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): їжа--еда--кулинария--приготування їжі--приготовление пищи--кулінарні рецепти--кулинарные рецепты--десерти--десерты--пудінги--пудинги--солодка випічка--сладкая выпечка
Анотація: Whether in the form of silken custards, frothy mousses, or luscious puddings, the desserts in this recipe collection from one of America's favorite cookbook authors are all ultimate comfort food.
Примірники :ІН(1)
Вільні : ІН(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5/H12
Автор(и) : Hadamuscin, John
Назва : John Hadamuscin's down home : a year of cooking, entertaining, and living easy
Вихідні дані : New York: Harmony books, 1993
Кільк.характеристики :192 с
Примітки : Текст англ. - Ind.: p. 188-191
ISBN, Ціна 0-517-58931-1: 150000.00 крб
УДК : 641.5
ББК : 36.996
Предметні рубрики: Кулінарія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--приготування їжі--приготовление еды--приготування страв--приготовление блюд--домашні страви--домашние блюда--кулінарні рецепти--кулинарные рецепты
Анотація: Divided by seasons, this sumptuously illustrated book features means inspired by the firsr buds of spring, the lush heat of summe, crips autumn days, and long winter nights. So come home to the best food and best times you'll ever remember as John Hadamuscin takes you through a remarcable year of cooking, entertaining, and living easy.
Примірники :ІН(1)
Вільні : ІН(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55/R76
Автор(и) : Rombauer, Irma S., Becker, Marion Rombauer, Becker, Ethan
Назва : Joy of cooking
Вихідні дані : New York; London; Toronto: Scribner, 2006
Кільк.характеристики :XIII, 1132 с.: ill.
Серія: The New York Times bestseller
Примітки : Ind.: p. 1073-1132. - ІРЦ "Вікно в Америку"
ISBN, Ціна 978-0-7432-4626-2: 158.00 грн
УДК : 641.55
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кулінарія-- Книги --США
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулінарні рецепти--кулинарные рецепты--американські кулінарні книги--американские кулинарные книги--рецепти їжі--рецепты еды--приготування їжі--приготовление пищи--меню
Анотація: Joy is the all-purpose cookbook. There are other basic cookbooks on the market, and there are fine specialty cookbooks, but no other cookbook includes such a complete range of recipes in every category: everyday, classic, foreign and de luxe. Joy is the one indispensable cookbook, a boon to the beginner, treasure for the experienced cook, the foundation of many a happy kitchen and many a happy home.
Примірники :ІН(1)
Вільні : ІН(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Прищепа Б. А., Горбаненко С. А.
Назва : Будівлі з нішоподібними печами у господарстві давніх слов'ян (за матеріалами Пересопниці, уроч. Пастівник)
Місце публікування : Археологія. - К.: Ін-т археол. НАН України, 2016. - N 3. - С. 112-121. - ISSN 0235-3490 (Шифр arhe/2016/3). - ISSN 0235-3490
Примітки : Л-ра в кінці ст.
Предметні рубрики: Слов'янські народи-- Археологія-- Історія
Стародавні поселення-- Житло --Пересопниця, село (Рівненський район, Рівненська область)
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): приготування їжі--приготовление еды
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 51.23/С46
Автор(и) : Скурихин, Игорь Михайлович, Шатерников, Валерий Андреевич
Назва : Как правильно питаться . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1987
Кільк.характеристики :256 с.: табл.
Примітки : Прил.: с. 246-253. - Лит.: с. 254
Ціна : 1.00 р.
ББК : 51.23
Предметні рубрики: Раціональне харчування
Географіч. рубрики:
Анотація: Популярно изложены научные основы рационального питания, рассмотрены основные принципы рационального питания, приведены основные правила приготовления и хранения пищи и пищевых продуктов и др.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641/642(477)/Б71
Назва : Блюда Тавриды
Вихідні дані : Симферополь: Таврия, 1989
Кільк.характеристики :205, [3] с.: ил.
Примітки : Лит.: с. 205-206
ISBN, Ціна 5-7780-0143-6: 30.00 грн
УДК : 641/642(477)
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Страви
Кулінарія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): блюда--кулинария--приготовление еды--приготування їжі--холодные блюда--холодні страви--первые блюда--перші страви--вторые блюда--другі страви--десертные блюда--десертні страви
Анотація: Технология приготовления различных блюд крымской кухни, восстановлены некоторые давно забытые рецепты.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)