Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=продукти тваринного походження<.>
Загальна кількість знайдених документів : 6
Показані документи с 1 за 6
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641/642(075.8)/Р78
Автор(и) : Ростовський, Володимир Сергійович
Назва : Теоретичні основи технології громадського харчування. Загальна частина : навч. посібник
Вихідні дані : К.: Кондор, 2016
Кільк.характеристики :197, [1] с.: рис., табл.
Примітки : Л-ра: с. 196-197
ISBN, Ціна 966-351-026-9: 100.00 грн
УДК : 641/642(075.8)
ББК : 36.99я73
Предметні рубрики: Громадське харчування-- Кулінарія-- Технологічні процеси
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулінарна обробка продуктів--кулинарная обработка продуктов--теплова обробка продуктів--тепловая обработка продуктов--жири харчових продуктів--жиры пищевых продуктов--білки харчових продуктів--белки пищевых продуктов--вуглеводи харчових продуктів--углеводы пищевых продуктов--вітаміни харчових продуктів--витамины пищевых продуктов--барвникові речовини плодів--красящие вещества плодов--смак продуктів--вкус продуктов--аромат продуктів--аромат продуктов--зберігання продуктів--сохранность продуктов--продукти рослинного походження--продукты растительного происхождения--продукти тваринного походження--продукты животного происхождения
Анотація: Теоретичні основи кулінарної обробки харчових продуктів та її вплив на їхню харчову цінність, дається характеристика технологічних процесів.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641/642(075.8)/Р78
Автор(и) : Ростовський, Володимир Сергійович
Назва : Теоретичні основи технології громадського харчування : загальна частина : навч. посіб.
Вихідні дані : Київ: Кондор, 2015
Кільк.характеристики :197, [1] с.: табл.
Примітки : Літ.: с. 196-197
ISBN, Ціна 966-351-026-9: 100.00 грн
УДК : 641/642(075.8)
ББК : 36.99я73
Предметні рубрики: Громадське харчування
Географіч. рубрики:
Анотація: Викладені теоретичні основи кулінарної обробки харчових продуктів та її вплив на їхню харчову цінність, дається характеристика технологічних процесів. Розглянуті питання стосовно зміни білкових речовин, цукрів, крохмалю, вуглеводів в умовах теплової кулінарної обробки.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Тимошенко, Марина
Назва : Поводження з "відходами тваринництва" чи "побічними продуктами тваринного походження": що змінилося для підприємства
Місце публікування : Экология предприятия: практ. изд. для спец. по эколог. безопасности. - К.: МедіаПро, 2018. - N 10. - С. 57-64: табл. (Шифр ekop/2018/10)
Предметні рубрики: Тваринництво-- Відходи --Україна
Побічні продукти харчової промисловості --Україна
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): продукти тваринного походження--побічні продукти тваринного походження--утилізація побічних продуктів тваринництва
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.1(075.8)/Н90
Автор(и) : Дуденко, Ніна Василівна, Павлоцька, Лариса Федірівна, Цихановська, Ірина Василівна, Лазарєва , Тетяна АнатоліЇвна
Назва : Нутриціологія : навч. посібник для студ. вищ. навч. закл.
Вихідні дані : Х.: Світ Книг, 2013
Кільк.характеристики :560 с.: рис., табл.
Колективи : Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України
Примітки : Бібліогр.: с. 433-559
ISBN, Ціна 978-966-2678-13-0: 160.00 грн
УДК : 641.1(075.8)
ББК : 36-1я73
Предметні рубрики: Харчові продукти
Нутриціологія
Географіч. рубрики:
Анотація: Викладено теоретичні основи та роль харчування в забезпеченні процесів життєдіяльності людини, значення білків, ліпідів, вуглеводів, вітамінів та мінеральних речовин у харчуванні людини, харчова та біологічна цінність продуктів, роль генетико-модифікованих продуктів.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 619(477)/У45
Уніф. заголовок форми :Україна. Закони.
Назва : Закони України "Про ветеринарну медицину" : (за станом на 25 січ. 2000 р.); Про відповідальність підприємст, установ та організацій за порушення законодавства про ветеринарну медицину . -Офіц. вид.
Вихідні дані : Київ: Парлам. вид-во, 2000
Кільк.характеристики :44 с
Колективи : Верховна Рада України
Серія: Закони України
ISBN, Ціна 966-611-031-8: 01.47 грн
УДК : 619(477)
ББК : 67.9(4УКР)304
Предметні рубрики: Ветеринарія-- Правове регулювання --Україна
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): ветеринарна медицина--ветеринарная медицина--ветеринарно-санітарна експертиза--ветеринарно-санитарная экспертиза--харчові продукти тваринного походження--пищевые продукты животного происхождения--захист тварин--защита животных--епізоотія--эпизоотия--карантин профілактичний--карантин профилактический--карантин тварин--карантин животных--рослинні корми --растительные корма--корми тваринного походження--корма животного происхождения--кормові добавки--пищевые добавки--продукти тваринного походження--продукты животного происхождения--тварини--животные--фармакопея--ветеринарні норми--ветеринарные нормы--ветеринарний контроль--ветеринарный контроль--карантинные болезни животных--карантинні хвороби тварин--протиепізоотичні заходи--противоэпизоотические мероприятия
Анотація: Ці Закони визначають загальні правові, організаційні та фінансові основи ветеринарної медицини, вимоги щодо ветеринарно-санітарної безпеки продуктів тваринництва та охорони довкілля.
Примірники :БГ(1)
Вільні : БГ(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Назва : Антибіотикорезистентність як явище, що може змінити наше життя: реалії України
Місце публікування : Надзвичайна ситуація. - К.: Чорнобильінтерінформ, 2019. - N 10. - С. 44-47 (Шифр nasy/2019/10)
Предметні рубрики: Продовольча безпека --Україна
Антибіотики --Україна
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): державний моніторинг--залишки ветеринарних препаратів--продукти тваринного походження
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)