Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=пряності<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.83я2/Р 65
Автор(и) : Ройтер, Исаак Менашевич
Назва : Сырье хлебопекарного производства : справ. пособие
Вихідні дані : Киев: Техніка, 1972
Кільк.характеристики :208 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 189
Ціна : 0.74 р.
УДК : 664.61(031)
ББК : 36.83я2
Предметні рубрики: Харчове виробництво-- Сировина
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мука--борошно--сахар--цукор--мед--крахмал--патока--молочные продукты--молочні продукти--яйцепродукты--яйцепродукти--жиры--жири--какао-бобы--какао-боби--какао-порошок--кофе--кава--плодово-ягодное сырье--плодово-ягідна сировина--орехи--горіхи--масличные семена--олійне насіння--пряности--пряності--желирующие вещества--желюючі речовини--разрыхлители теста--розпушувачі тіста
Анотація: Изложены данные о сырье, применяемом в хлебопекарном производстве для выработки хлебобулочных, сухарных, бараночных и мучных кондитерских изделий.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663.05/Б 90
Автор(и) : Булдаков А. С.
Назва : Пищевые добавки : справочник
Вихідні дані : Санкт-Петербург: Ut, 1996
Кільк.характеристики :240 с.: табл.
ISBN, Ціна 5-7443-0023-6: 3.39 грн
УДК : 663.05
ББК : 36.98я2
Предметні рубрики: Харчові домішки-- Застосування
Географіч. рубрики:
Анотація: Рассматриваются проблемы применения пищевых добавок в связи со здоровьем человека, классификация, принятая в Европейском сообществе, полный перечень наименований разрешенных и запрещенных к применению.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.97/Г 94
Автор(и) : Гуляев, Валентин Николаевич
Назва : Технология пищевых концентратов : учеб. пособие . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Легкая и пищевая пром-сть, 1981
Кільк.характеристики :208 с.: рис., табл.
Серія: Для кадров массовых профессий
Примітки : Лит.: с. 205
Ціна : 0.35 р.
УДК : 664.87(075.8)
ББК : 36.97
Предметні рубрики: Харчові концентрати-- Технології
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): пищевые концентраты--овсяные диетические продукты--вівсяні дієтичні продукти--детское питание--дитяче харчування--диетическое питание--дієтичне харчування--сухие завтраки--сухі сніданки--кофе--кава--натуральные пряности--натуральні пряності
Анотація: Рассмотрены принципы построения рецептур и даны методы расчета норм расходы сырья в производстве пищевых концентратов.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)