Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Пошуковий запит: <.>K=прянощі для консервування<.>
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.85/С45
Автор(и) : Скрипников, Юрій Георгійович
Назва : Технологія переробки плодів і ягід : навч. посібник
Вихідні дані : Київ: Урожай, 1991
Кільк.характеристики :272 с.: рис., табл.
Серія: Посібники для профтехучилищ
Примітки : Дод.: с. 261-264. - Літ.: с. 265
ISBN, Ціна 5-337-00984-2: 2.20 р.
УДК : 664.85
ББК : 36.913
Предметні рубрики: Плоди-- Переробка
Ягоди-- Переробка
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): консервування плодів--консервування ягід--сушіння плодів--сушіння ягід--плодосховища--технохімічний контроль консервування--виробнича санітарія --прянощі для консервування--зберігання плодоовочевої продукції
Анотація: Описано плодово-ягідну сировину, способи її доставки, зберігання, процеси виробництва соків, компотів, консервів, сушіння плодів, основи організації технохімічного контролю.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)