Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Бердичівська МЦБС (1)Житомирська ЦРБ (1)Радомишльська ЦРБ (2)
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=ресторани<.>
Загальна кількість знайдених документів : 72
Показані документи с 1 за 20
 1-20    21-40   41-60   61-72 
1.

Форма документа : Стаття з газети
Шифр видання :
Автор(и) : Natal'chenko A.
Назва : Modern British Cooking
Місце публікування : English Шкільний світ: Language & Culture Weekly. - К.: Мосієнко М. В., 2008. - N 4. - С. 17-19: il. (Шифр eshs/2008/4)
Предметні рубрики: Кухня Великобританії-- Ресторани --Лондон
Географіч. рубрики:
Знайти схожі

2.

Форма документа : Багатотомне видання
Шифр видання : 031/W92
Автор(и) :
Назва : The world book encyclopedia: in 22 vols./ [execut. ed. Jeff Groman]. - Загол. обкл.: The British world book encyclopedia. Vol. 16: Q-R
Вихідні дані : London: World book, 1995 - 1995
Кільк.характеристики :510 с.: ill.
Різночитання назви :Загол. обкл.: The British world book encyclopedia;
ISBN, Ціна 0-7166-6695-2: 255.00 грн
УДК : 031
ББК : 92.0
Предметні рубрики: Енциклопедії
Географіч. рубрики:
Анотація: The World Book Encyclopedia is an encyclopedia published in the Great Britain and United States. The encyclopedia was designed to cover major areas of knowledge uniformly, but it shows particular strength in scientific, technical, and medical subjects.
Примірники :ІН(1)
Вільні : ІН(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 658.5:640.43](075/І-62-554501
Автор(и) : Кузьмін, Олег Владимирович, Чемакіна, Октябрина Володимирівна, Акімова, Людмила Миколаївна, Куц, Анатолій Михайлович
Назва : Інжиніринг у ресторанному бізнесі : навч. посіб.
Вихідні дані : Херсон: ОЛДІ-ПЛЮС, 2019
Кільк.характеристики :485, [3] с.: рис., табл.
Колективи : Міністерство освіти і науки України, Національний університет харчових технологій, Національний авіаційний університет, Приватне акціонерне товариство "Вищийц навчальний заклад "Міжрегіональна академія управління персоналом"
Примітки : Глосарій: с. 302-311. - Літ.: с. 312-316. - Дод.: с. 317-482. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 978-966-289-302-1: 390.00 грн
УДК : 658.5:640.43](075.8)
ББК : 65.9(4УКР)43я73
Предметні рубрики: Інжиніринг-- Ресторани
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): проектний метод--процеси управління проектами--компоненти інжинірингу--консультаційний інжиніринг--технологічний інжиніринг--будівельний інжиніринг--інфраструктурні проекти--інжинірингові послуги--інжиніринг систем опалення--інжиніринг систем вентиляції--інжиніринг систем кондиціонування--інжиніринг систем водопостачання--інжиніринг систем каналізації
Анотація: Науково-теоретичні та методичні основи інжинірингу у ресторанному бізнесі: кваліфіковано приймати рішення, управяти командою, координувати людськими, матеріальними, фінансовими потоками.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 811.111(075)/А23
Автор(и) : Агабекян, Игорь Петрович
Назва : Английский для обслуживающего персонала : [учеб. пособие] . -3-е изд.
Вихідні дані : Ростов н/Д: Феникс, 2007
Кільк.характеристики :316 с.
Серія: Серия "Среднее профессиональное образование"
ISBN, Ціна 5-222-10000-6: 025.00 грн
УДК : 811.111(075)
ББК : 81.432.1-922
Предметні рубрики: Англійська мова
Географіч. рубрики:
Анотація: Данное учебное пособие предназначено для занятий по английскому языку в средних специальных учебных заведениях, готовящих специалистов в сфере сервиса, торговли и пищевой промышленности.Учебное пособие также может быть использовано для самостоятельных занятий перед поездкой для работы за рубежом в сфере обслуживания: ресторанном, гостиничном деле, в торговле и т. д.
Примірники :ІН(1)
Вільні : ІН(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 811.111(075)/А65
Автор(и) : Андреева, Ольга Васильевна
Назва : Английский язык для работников ресторанов : [учеб. пособие для работ. ресторанов]
Вихідні дані : М.: Высш. шк., 2003
Кільк.характеристики :374, [2] с.: ил.
Примітки : Текст: рос., англ.
Ціна : 026.00 грн
УДК : 811.111(075)
ББК : 81.432.1-922
Предметні рубрики: Мовознавство-- Англійська мова
Англійська мова
Географіч. рубрики:
Анотація: Учебное пособие предназначено для учащихся технических училищ, готовящих официантов со знанием иностранного языка.
Примірники :ІН(1)
Вільні : ІН(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 642.5(075.8)/А 87
Автор(и) : Архіпов, Віктор Віталійович, Русавська В.А.
Назва : Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства : навч. посібник
Вихідні дані : К.: Центр учбов. л-ри, 2009
Кільк.характеристики :342 с.: рис.
ISBN, Ціна 978-966-364-867-5: 091.00, 104.00, грн
УДК : 642.5(075.8)
ББК : 36.995я73
Предметні рубрики: Ресторани-- Громадське харчування-- Організація
Географіч. рубрики:
Анотація: Процес, форми і методи обслуговування в закладах ресторонного господарства різних типів і класів, правила подання страв і напоїв, культури їх споживання.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 642.5(075.8)/А 87
Автор(и) : Архіпов, Віктор Віталійович, Русавська, Валентина Андріївна
Назва : Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства : навч. посібник . -2-ге вид.
Вихідні дані : К.: Центр учбов. л-ри, 2012
Кільк.характеристики :340, [2] с.: фото, рис.
ISBN, Ціна 978-611-01-0289-6: 67.00 грн
УДК : 642.5(075.8)
ББК : 36.99я73
Предметні рубрики: Ресторани-- Обслуговування
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): послуги ресторанного господарства--торгівельні приміщення--столовий посуд--обслуговування споживачів--організація банкетів--організація прийомів--спеціальні види послуг--прогресивні технології обслуговування--організація громадського харчування
Анотація: Сутність процесу обслуговування в закладах ресторанного господарства різних типів і класів, характеристика матеріально-технічної бази як необхідної її передумови.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

8.


    (Вільних примірників немає)
Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 642.5(075.8)/А87
Автор(и) : Архіпов, Віктор Віталійович
Назва : Організація ресторанного господарства : навч. посібник . -2-ге вид.
Вихідні дані : К.: Центр учбов. л-ри, 2012
Кільк.характеристики :279, [1] с.: табл., рис.
Примітки : Дод.: с. 205-279
ISBN, Ціна 978-611-01-0290-2: 58.00 грн
УДК : 642.5(075.8)
ББК : 36.99я73
Предметні рубрики: Громадське харчування-- Ресторани
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): класифікація підприємств харчування--классификация предприятий питания--форми праці--формы труда--науково-технічний прогрес--научно-технический прогресс--постачання підприємств --снабжение предприятий--тарне господарство ресторанів--тарное хозяйство ресторанов--складське господарство--складское хозяйство--структура виробництва--структура производства--оперативне планування виробництва--оперативное планирование производства--організація праці --организация труда
Анотація: Основні напрямки розвитку, організація виробництва, постачання та складські роботи в ресторанному господарстві.
Примірники :
Знайти схожі

9.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 642.5(075.8)/А87
Автор(и) : Архіпов, Віктор Віталійович
Назва : Організація ресторанного господарства : навч. посібник . -3-є вид.
Вихідні дані : К.: Центр учбов. л-ри, 2016
Кільк.характеристики :279, [1] с.: рис., табл.
Примітки : Дод.: с. 205
ISBN, Ціна 978-617-673-416-1: 122.40 грн
УДК : 642.5(075.8)
ББК : 36.99я73
Предметні рубрики: Ресторани-- Організація
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): організаційно-правові форми підприємств--їдальня--ресторан--бар--кафе--закусочна--постачання підприємств ресторанного господарства--складське господарство ресторана--тарне господарство ресторана--структура виробництва--структура производства--організація виробництва--меню--оперативне планування виробництва--технологічна документація--організація праці
Анотація: Організація виробництва у ресторанному бізнесі: постачання, складське господарство, організація цехів, роздаткових ліній, питання раціональної організації праці.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

10.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 640.41(075.8)/А 87
Автор(и) : Архіпов, Віктор Віталійович
Назва : Організація ресторанного господарства : навч. посібник . -2-ге вид., переробл. та допов.
Вихідні дані : К.: Центр учбов. л-ри, 2010
Кільк.характеристики :280 с.: рис., табл.
Примітки : Дод.: с.205
ISBN, Ціна 978-611-01-0045-8: 58.00, 96.00, грн
УДК : 640.41(075.8)
ББК : 65.424я73
Предметні рубрики: Громадське харчування-- Ресторани
Ресторани
Географіч. рубрики:
Анотація: Охоплюе широке коло питань пов'язаних з основними напрямками розвитку ресторанного господарства. Висвітлені основні питання організації виробництва в ресторанному бізнесі.
Примірники : всього : ФОНД(2), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(2), ВВ(1)
Знайти схожі

11.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 640.43(075.8)/А87
Автор(и) : Архіпов, Віктор Віталійович
Назва : Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані : навч. посібник . -3-тє вид.
Вихідні дані : К.: Центр учбов. л-ри, 2016
Кільк.характеристики :381, [1] с.: табл.
Примітки : Дод.: с. 357-381
ISBN, Ціна 978-617-673-414-7: 162.40 грн
УДК : 640.43(075.8)
ББК : 36.99я73
Предметні рубрики: Ресторани-- Кулінарія-- Технологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): класифікація продукції ресторанів--кулінарна обробка продуктів--рецептура на продукцію--асортимент продукції--крупяні страви--технологія супів--м'ясні страви--рибні страви--яєчні продукти--холодні страви--солодкі страви--борошняні вироби--кондитерські вироби
Анотація: Характеристика продукції ресторанного господарства, вимоги до якості та безпеки сировини й готової продукції, особливості приготування.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

12.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 640.43(075.8)/А87
Автор(и) : Архіпов, Віктор Віталійович, Іванникова, Тетяна Вікторівна, Архіпова, Анастасія Вікторівна
Назва : Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані : навч. посіб. . -2-ге вид.
Вихідні дані : Київ: Центр учбов. л-ри; К.: Інкос, 2008
Кільк.характеристики :384 с
Примітки : Дод.: с. 363-381
ISBN, Ціна 978-966-364-648-0: 60.00, 065.00, грн
УДК : 640.43(075.8)
ББК : 36.99я73
Предметні рубрики: Громадське харчування-- Ресторани
Географіч. рубрики:
Анотація: Характеристика та технологія приготування ресторанних страв, вимоги до якості та безпеки сировини та готової продукції.
Примірники : всього : ФОНД(2), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(2), ВВ(1)
Знайти схожі

13.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663.22(075.8)/А87
Автор(и) : Архипов, Виктор Витальевич
Назва : Организация работы сомелье (все о вине в ресторане) : учеб. пособие . -2-е изд.
Вихідні дані : Киев: Центр учеб. лит., 2016
Кільк.характеристики :303, [1] с.: рис., табл.
Примітки : Прил.: с. 296-301
ISBN, Ціна 978-617-673-415-4: 132.00 грн
УДК : 663.22(075.8)
ББК : 36.995я73
Предметні рубрики: Ресторани-- Працівники-- Оргаізація роботи
Вина-- Якість-- Оцінка
Географіч. рубрики:
Анотація: Сведения в области технологии и организации работы с алкогольными напитками на предприятиях гостинично-ресторанного сервиса.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

14.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663.22(075.8)/А 87
Автор(и) : Архипов, Виктор Витальевич, Крюковская В.Г.
Назва : Организация работы сомелье (все о вине в ресторане) : учеб. пособие
Вихідні дані : К.: Центр учбов. л-ри, 2009
Кільк.характеристики :304 с.: рис., табл.
Примітки : Прил.: с.296
ISBN, Ціна 978-966-364-851-4: 081.40, 96.00, грн
УДК : 663.22(075.8)
ББК : 36.995я73
Предметні рубрики: Ресторани-- Обслуговування
Географіч. рубрики:
Анотація: Технология и организация работы с алкогольными напитками на предприятиях гостиннично-ресторанного сервиса.
Примірники : всього : АБ(1), ФОНД(1)
Вільні : АБ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

15.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 642.5/Б81
Автор(и) : Бондарь К. Л., Коваленко Р. С.
Назва : Бары и рестораны: организация обслуживания : [практ. пособие]
Вихідні дані : Киев: СВАРОГ, 2017
Кільк.характеристики :319, [1] с.: рис.
Примітки : Глоссарий: с. 291-315. - Библиогр.: с. 316
ISBN, Ціна 966-8970-82-9: 174.00 грн
УДК : 642.5
ББК : 36.99
Предметні рубрики: Громадське харчування-- Ресторани
Організація роботи-- Ресторани
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): организация баров--організація барів--организация быстрых обедов--організація швидких обідів--торговые помещения ресторана--торгові приміщення ресторану--оборудование торговых помещений--обладнання торгових приміщень--обслуживание посетителей ресторана--обслуговування відвідувачів ресторану--обслуживающий персонал ресторана--обслуговуючий персонал ресторану--меню ресторанов--меню ресторанів--кулинарная характеристика блюд--кулінарна характеристика блюд--ликероводочные изделия--лікеро-горілчані вироби--формы обслуживания--форми обслуговування--приготовление коктейлей--приготування коктейлів--смешанные напитки--змішані напої
Анотація: Классификация ресторанов и баров, организация их работы, должностные обязанности и профессиональная этика работников, тебования к производственным и торговым помещениям.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

16.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Босовська М. В., Ведмідь Н. І., Косар О. В.
Назва : Теоретичні засади формування ресторанних мереж
Місце публікування : Економіка та держава. - 2017. - N 12. - С. 27-32 (Шифр etde/2017/12)
Примітки : Бібліогр. в кінці ст.
Предметні рубрики: Ресторани-- Розвиток --Україна
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): ресторанний бізнес--мережева структура--ресторанні послуги
Знайти схожі

17.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 657.22(075.8)/Б94
Автор(и) : Блакита Г. В., Гладій І. О., Дзюба О. М., Бровко О. Т.
Назва : Бухгалтерський облік в торгівлі та ресторанному господарстві : навч. посібник
Вихідні дані : К.: Центр учбов. л-ри, 2014
Кільк.характеристики :286, [2] с.: табл.
Колективи : Міністерство освіти і науки України, Київський національний торговельно-економічний університет, Вінницький торговельно-економічний інститут
Примітки : Глосарій: с. 227-242. - Л-ра: с. 243-250. - Дод.: с. 251-286
ISBN, Ціна 978-617-673-267-9: 63.00 грн
УДК : 657.22(075.8) + 339.37(477)(075.8)
ББК : 65.052.242я73 + 65.9(4УКР)42я73
Предметні рубрики: Ресторани-- Бухгалтерській облік
Торгівля-- Бухгалтерський облік
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): форми торгівлі--формы торговли--підприємства торгівлі--предприятия торговли--ресторанне господарство--ресторанное хозяйство--облік товарних операцій--учет товарных операций--облік реалізації товарів--учет реализации товаров--облік товарних запасів--учет товарных запасов--облік переоцінки товарів--учет переоценки товаров--облік тари--учет тары--облік повернення товарів--учет возврата товаров--облік товарних витрат--учет товарных затрат--облік придбання сировини--учет производства сырья--облік виробництва продукції--учет производства продукции--облік доходів--учет доходов--облік фінансових результатів--учет финансовых результатов--облік витрат--учет затрат--облік поповнення товарів--учет пополнения товаров
Анотація: Теоретичні основи з обліку господарських операцій на підприємствах торгівлі та ресторанного господарства, практичні навички відображення в обліку товарних операцій.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

18.


    (Вільних примірників немає)
Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 811.111(075)/В 75
Автор(и) : Воробьева С.А.
Назва : Деловой английский язык для ресторанного бизнеса
Паралельн. назви :Business English for Restaurants and Catering
Вихідні дані : М.: Филоматис, 2006
Кільк.характеристики :272 с
Серія: Серия "ENGLISH"
ISBN, Ціна 5-98111-077-5: 022.00 грн
УДК : 811.111(075)
ББК : 81.432.1-923.7
Предметні рубрики: Англійська мова-- Діловодство
Громадське харчування
Географіч. рубрики:
Анотація: Цель пособия-закрепление профессиональной терминологии на базе оригинальных текстов и материалов зарубежной прессы о предприятиях общественного питания, а также ознакомление студентов с коммерческими аспектами работы ресторанов. Современные тенденции развития мирового ресторанного бизнеса, новые передовые технологии и экологические подходы в организации предприятий общественного питания требуют от специалистов постоянного профессионального совершенствования, и данное пособие может быть использовано для этих целей Структура разделов позволяет развивать все виды речевой деятельности и моделировать процесс обучения в соответствии с практическими потребностями каждой группы обучамых. Пособие предназначено для лиц, владеющих английским языком на уровне Intermediatе, и рассчитано на 120-160 учебных часов.
Примірники :
Знайти схожі

19.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 640.4:338.46](477/Г73-566515
Назва : Готельне та ресторанне господарство Житомирщини : стат. збірник
Вихідні дані : Житомир: Голов. упр. статистики у Житомир. обл., 2006
Кільк.характеристики :45 с.: іл., табл.
Колективи : Державний комітет статистики України, Головне управління статистики у Житомирській обл.
Ціна : 20.58 грн
УДК : 640.4:338.46](477.42)
ББК : 65.9(4УКР-4ЖИТ)441
Предметні рубрики: Готелі --Житомирська область, 2001-2005 рр.
Ресторани --Житомирська область, 2001-2005 рр.
Географіч. рубрики: Житомирська область-- Готелі-- Ресторани, 2001-2005 рр.
Анотація: У збірнику вміщено дані про готельне та ресторанне господарство Житомирської області у 2001-2005 роках.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

20.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 338.46(477.42)/Г 73
Назва : Готельне та ресторанне господарство Житомирщини : стат. збірник
Вихідні дані : Житомир: Голов. упр. статистики у Житомир. обл., 2008
Кільк.характеристики :46 с.: іл., табл.
Колективи : Голов. упр. статистики у Житомир. обл.
Ціна : 36.50 грн
УДК : 338.46(477.42)
ББК : 65.9(4УКР-4Ж)441
Предметні рубрики: Готелі --Житомирська область, 2003-2007 рр.
Ресторани --Житомирська область, 2003-2007 рр.
Географіч. рубрики: Житомирська область-- Готелі, 2003-2007 рр.
Житомирська область-- Ресторани, 2003-2007 рр.
Анотація: У збірнику вміщено дані про готельне та ресторанне господарство Житомирської області у 2003-2007 роках.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

 1-20    21-40   41-60   61-72 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)