Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=рибопродукти<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663.03(075.8)/Р74
Автор(и) : Ростовський, Володимир Сергійович, Колісник, Анатолій Володимирович
Назва : Система технологій харчових виробництв : навч. посіб.
Вихідні дані : Київ: Кондор, 2008
Кільк.характеристики :256 с.: рис., табл.
Примітки : Літ.: с. 252-254
ISBN, Ціна 978-966-351-080-4: 31.00, 30.30, 20.00, 37.00, грн
УДК : 663.03(075.8)
ББК : 36-1я73
Предметні рубрики: Харчові виробництва-- Технологія
Географіч. рубрики:
Анотація: Маркетинг, ринкова поведінка споживача та імідж харчових продуктів на ринку.
Примірники : всього : ВВ(3), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(3), ФОНД(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 640.43:664.5(075./Т38-648031
Автор(и) : Доценко В. Ф., Кочерга В. І., Губеня В. О., Кирпіченко О. М.
Назва : Технологія продукції ресторанного господарства : навч.-наоч. посіб.
Вихідні дані : Київ: Кондор, 2019
Кільк.характеристики :290, [2] с.: іл., табл.
Колективи : Міністерство освіти і науки України, Національний університет харчових технологій
Примітки : Літ.: с. 289-290
ISBN, Ціна 978-617-7841-45-5: 300.00 грн
УДК : 640.43:664.5(075.8)
ББК : 36.99
Предметні рубрики: Установи громадського харчування-- Харчові продукти-- Технології -- Виробництво
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): концепції створення продукції харчування--асортимент продукції харчування--напівфабрикати--кулінарна продукція--молочна продукція--яєчні продукти--м'ясопродукти--рибопродукти--холодні страви--солодкі страви--десертна продукція--напої--охолоджена продукція--швидкозаморожена продукція--борошняна кондитерська продукція--меню ресторанного господарства
Анотація: Таблиці та схеми, за допомогою яких в систематизованій формі описано технологічні операції та процеси, які відбуваються під час виробництва харчової продукції.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)