Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Цінні та рідкісні видання ЖОУНБ ім. О. Ольжича (1)
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=салаты<.>
Загальна кількість знайдених документів : 40
Показані документи с 1 за 20
 1-20    21-40  
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.997/К90
Назва : Кулинария
Вихідні дані : Х.: Фолио, 2006
Кільк.характеристики :320 с
Серія: Домашняя коллекция
ISBN, Ціна 966-03-3153-3: 9.00 грн
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кулінарія-- Домашнє приготування-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Анотація: Собраны сведения по составу, пищевой ценности и способам приготовления и хранения продуктов, а также приведены рецепты с описанием необходимых ингредиентов.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.997/П68
Назва : Праздничный стол
Вихідні дані : Х.: Фолио, 2005
Кільк.характеристики :319 с
Серія: Хозяйке на заметку
Примітки : Уклад. зазначено на звороті тит. арк.
ISSN: 9789660330771
ISBN, Ціна 966-03-3077-4: 08.00 грн
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кулінарія-- Домашнє приготування-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Анотація: Сделать праздники торжественными и запоминающимися поможет данная книга, в которой собраны лучшие рецепты блюд для праздничного стола.
Примірники : всього : ВВ(2), АБ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(2), АБ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.997/С 16
Назва : Салаты и закуски
Вихідні дані : Х.: Фоліо, 2005
Кільк.характеристики :319 с
Серія: Кулинарная коллекция
ISBN, Ціна 966-03-3121-5: 8.00 грн
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кулінарія-- Салати-- Закуски
Географіч. рубрики:
Анотація: Раскрывает секреты приготовления всевозможных салатов и фруктовых десертов, а также холодных и горячих закусок из овощей, мяса, рыбы, творога, яиц.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.991/Н27
Назва : Напитки и десерты
Вихідні дані : Х.: Фоліо, 2005
Кільк.характеристики :317 с
Серія: Хозяйке на заметку
ISBN, Ціна 966-03-3226-2: 8.00 грн
ББК : 36.991
Предметні рубрики: Кулінарія-- Напої-- Десерти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): наливки--наливки--настойки--настоянки--коктейли--коктейлі--прохладительные напитки--охолоджувальні напої--горячие напитки--гарячі напої--алкогольные напитки--алкогольні напої--желе--суфле--мороженое--морозиво--фруктово-ягодные салаты--фруктово-ягідні салати--мелкие сладости--дрібні солодощі--варенье--варення--пирожные--тістечка--печенье--печиво--мёд--мед--пиво
Анотація: Доступные рецепты приготовления горячих, прохладительных и алкогольных напитков: квасов и пуншей, крюшонов и наливок, чаев и коктейлей. Рецепты десертов.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5(03)/З-80
Назва : Золота енциклопедія домашньої кулінарії
Вихідні дані : Донецьк: БАО, 2006
Кільк.характеристики :608 с
ISBN, Ціна 966-548-822-8: 016.00 грн
УДК : 641.5(03)
ББК : 36.997я2
Предметні рубрики: Кулінарія
Географіч. рубрики:
Анотація: Рецепти найкращих страв світової та вітчизняної кухні, розмаїття корисних порад щодо "смачного мистецтва".
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 32.997/Т 12
Автор(и) : Табаков, Антон Олегович
Назва : Кулинарные истории Антона Табакова
Вихідні дані : Москва: Махаон; Москва: ОКТОПУС, 2004
Кільк.характеристики :256 с.: ил.
Серія: Непраздный интерес
ISBN, Ціна 5-18-000499-3: 048.00 грн
ISBN, Ціна 5-94887-007-3: Б.ц.
УДК : 641.55
ББК : 32.997
Предметні рубрики: Кулінарія-- Домашнє приготування-- Рецептура
Анотація: [От вкусных и полезных блюд на столе нас отделяет собственное неумение их приготовить. Книга подскажет какой-то рецепт, подаст новую идею, вызовет желание вкусно поесть.]
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.83/Л22
Автор(и) : Ландовска А.В.
Назва : Салаты. 800 лучших рецептов мировой кухни
Вихідні дані : Донецк: БАО, 2006
Кільк.характеристики :304 с
Серія: Книга-подарок
ISBN, Ціна 966-338-177-9: 011.00 грн
УДК : 641.83
ББК : 36.991
Предметні рубрики: Кухня-- Салати
Географіч. рубрики:
Анотація: Рецепты салатов: классические и оригинальные, мясные и рыбные, вегетарианские и даже "эротические".
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.4/П58
Автор(и) : Попова, Олена Анастасівна
Назва : Швидке консервування. Кращі домашні рецепти
Вихідні дані : Донецьк: БАО, 2009
Кільк.характеристики :255, [1] с.: іл.
Примітки : Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 978-966-481-059-0: 20.00 грн
УДК : 641.4
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Домашнє консервування-- Овочі-- Фрукти-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Анотація: Розміщено рекомендації, поради та рецепти з домашнього заготовлення плодів, овочів, ягід.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 616.379-008.64/М64
Автор(и) : Мірошниченко, Світлана Анатоліївна
Назва : Цукровий діабет. Правильне харчування перемагає хворобу
Вихідні дані : Донецьк: БАО, 2008
Кільк.характеристики :240 с.: іл.
Примітки : Авт. зазн. на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 978-966-338-811-3: 16.40 грн
УДК : 616.379-008.64
ББК : 54.151.602.3
Предметні рубрики: Цукровий діабет
Географіч. рубрики:
Анотація: Сучасні рекомендації з харчування хворих на цукровий діабет, а також унікальні кулінарні рецепти.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

10.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5(031)/З-80
Назва : Золотая энциклопедия кулинарии
Вихідні дані : Донецк: БАО, 2010
Кільк.характеристики :573, [3] с.: ил.
ISBN, Ціна 978-966-548-024-2: 38.00 грн
УДК : 641.5(031)
ББК : 36.992я2
Предметні рубрики: Домашня кулінарія-- Приготування-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Анотація: В издание вошли рецепты и практические рекомендации. Особое внимание уделено специфике и разнообразию национальных кухонь.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

11.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5(031)/Б79
Назва : Большая кулинарная энциклопедия шеф-повара : пер. с англ.
Вихідні дані : М.: АСТ; М.: Астрель, 2008
Кільк.характеристики :823, [1] с.: фото цв.
ISBN, Ціна 978-5-17-057843-6: 557.00 грн
УДК : 641.5(031)
ББК : 36.997я2
Предметні рубрики: Кулінарія-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Анотація: Книга предлагает знания по таким важным в кулинарии темам как выбор продуктов, инструменты и классические методики, разъясняя каждое понятие (метод) текстом, пошаговыми цветными фотографиями и таблицами.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

12.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5(031)/З-80
Назва : Золотая энциклопедия украинской кухни
Вихідні дані : Донецьк: Глорія Трейд, 2010
Кільк.характеристики :382, [2] с.: цв. ил.
ISBN, Ціна 978-617-536-132-0: 81.00 грн
УДК : 641.5(031)
ББК : 36.997(4УКР)я2
Предметні рубрики: Кухня українська-- Культурна спадщина-- Традиції
Географіч. рубрики:
Анотація: Сотни проверенных временем и уникальных рецептов легли в основу этой книги.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

13.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5(031)/В 56
Назва : Вкусная энциклопедия домашней кухни. 2000 уникальных рецептов на каждый день
Вихідні дані : М.: АСТ; М.: Полиграфиздат; СПб.: Сова, 2011
Кільк.характеристики :576 с.: ил.
Примітки : Лит.: с. 557. - Уклад. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 978-5-17-065114-6: 149.00 грн
УДК : 641.5(031)
ББК : 36.997я2
Предметні рубрики: Домашня кулінарія-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Анотація: Разнообразие рецептов салатов и закусок, супов, блюд из мяса, рыбы и овощей, прекрасных десертов.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

14.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55(477)/Т35
Автор(и) : Терлецька, Зеновія
Назва : Українські страви
Паралельн. назви :UKRAINIAN DISHES
Вихідні дані : Нью-Йорк: Союз Українок Америки, 1990
Кільк.характеристики :201, [5] с.: іл.
Примітки : Покажч.: с. 195-201
Ціна : 20.00 грн
УДК : 641.55(477)
ББК : 36.997(4УКР)
Предметні рубрики: Кухня-- Національні традиції --Україна
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): українські страви--украинские блюда--закуски--борщі--борщи--юшки--ухи--м'ясні страви--мясные блюда--яловичина--говядина--телятина--баранина--дичина--дичь--риба--рыба--раки--городина--овощи--салати--салаты--підливи--подливы--страви з яєць--блюда из яиц--печиво--печенье--торти--торты--ягоди--ягоды--горілки--водки
Анотація: Подаються приписи страв, що при кінці 19 ст. і в першій половині 20 ст. були вживані в цілій Україні, та в Галичині вони особливо вкорінилися, маючи можливість безперервного розвитку. В ті часи українське харчування на приходствах, хуторах і домах тодішньої інтелігенції по містах дійшло до найвищого розквіту і могло суперничати сміло з вибагливими стравами других народів.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

15.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.992/К76
Автор(и) : Кощев, Александр Аркадьевич
Назва : Грибная кулинария. 750 оригинальных рецептов
Вихідні дані : М.: Экология, 1992
Кільк.характеристики :192 с
ISBN, Ціна 5-7120-0395-3: 6.00, 15.00, грн
ББК : 36.992
Предметні рубрики: Кулінарія-- Грибні страви-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): грибные бутерброды--грибні бутерброди--грибные салаты--грибні салати--грибы с овощами--гриби з овочами--грибы с мясом--гриби з м'ясом--грибные соусы--грибні соуси--грибная выпечка--грибна віпічка--грибная начинка --грибна начинка
Анотація: Рецепты на любой вкус: первые и вторые блюда, закуски, бутерброды, пироги, пельмени, фарш, начинки с грибами, соусы и приправы.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

16.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.992/Б71
Назва : Блюда из грибов
Вихідні дані : Минск: Беларус. Энцыкл. им. П. Бровки , 1995
Кільк.характеристики :304 с.: рис.
ISBN, Ціна 985-11-0021-8: 325000 грн
ББК : 36.992
Предметні рубрики: Грибні страви-- Приготування-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): переработка грибов--переробка грибів--хранение грибов--зберігання грибів--грибные закуски--грибні закуски--грибные салаты--грибні салати--грибные первые блюда--грибні перші страви--грибные вторые блюда--грибні другі страви--грибные соусы--грибні соуси--грибные мучные изделия--грибні борошняні вироби--грибные начинки--грибні начинки
Анотація: 850 наиболее интересных в кулинарном отношении рецептов грибных закусок, первых и вторых блюд, соусов, подливок, мучных изделий с грибами.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

17.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5(477)/К26
Автор(и) : Карсекіна, Валентина Вікторівна, Скрипка, Людмила Миколаївна
Назва : Страви української кухні : навч. посібник
Вихідні дані : К.: Вища шк., 1993
Кільк.характеристики :239 с.: фото.кол.
ISBN, Ціна 5-11-004206-3: 35000.00, 35000.00 крб, 10000.00 крб, крб
УДК : 641.5(477)
ББК : 36.997я722
Предметні рубрики: Кухня українська-- Культурна спадщина-- Традиції
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): старовинна українська кухня--старинная украинская кухня--салати--салаты--закуски--бутерброди--бутерброды--грінки--гренки--борщі--борщи--капусняки--розсольники--рассольники--супи--супы--кулеші--кулеши--страви з картоплі--блюда с картошки--страви з круп--блюда с круп--м'ясні страви--мясные блюда--солодкі страви--сладкие блюда--кондитерські вироби--кондитерские изделия
Анотація: Особливості національної старовинної і сучасної української кухні, подано рецептуру і технологію приготування традиційних українських страв, розроблених майстрами-кухарями різних регіонів України.
Примірники : всього : ФОНД(2), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(2), ВВ(1)
Знайти схожі

18.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 633.88/С24
Автор(и) : Свиридонов, Геннадий Михайлович
Назва : Лесной огород . -2-е изд.
Вихідні дані : Москва: Мол. гвардия, 1987
Кільк.характеристики :224 с.: рис., табл.
Серія: Эврика
Примітки : Алф. указ.: с. 222-223
Ціна : 1.10 р.
УДК : 633.88
ББК : 41.8
Предметні рубрики: Дикорослі рослини
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): дикорастущие растения--дикорастущие пищевые растения--дикорослі харчові рослини--лесные съедобные растения--лісові їстівні рослини--пищевая ценность дикорастущих растений--харчова цінність дикорослих рослин--витаминные салаты--вітамінні салати--витаминные чаи--вітамінні чаї--витаминные соки--вітамінні соки
Анотація: Рассказывается о наиболее широко распространенных лесных съедобных растениях. Приводятся способы употребления их в пищу: в свежем виде, в виде соков, салатов, супов, чая.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

19.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 51.230/С16
Назва : Салаты для очищения и похудания
Вихідні дані : Москва: Эксмо, 2006
Кільк.характеристики :384 с
Примітки : Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 5-699-15789-1: 10.80 грн
ББК : 51.230
Предметні рубрики: Раціональне харчування
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): рациональное питание--раціональне харчування--правильное питание--правильне харчування--салаты--салати--очищение организма--очищення організму--диеты--дієти
Анотація: Приведены методики "очистки" с помощью салатного меню и разнообразные советы по профилактике многих недугов.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

20.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55(083.12)/Б89
Автор(и) : Бруннек, Нинель Ивановна
Назва : Овощная кулинария : от А до Я
Вихідні дані : Москва: Экономика, 1992
Кільк.характеристики :335 с.: рис.
Примітки : Прил.: с. 334-335
ISBN, Ціна 5-282-00931-5: 55.00 грн
УДК : 641.55(083.12)
ББК : 36.992
Предметні рубрики: Кулінарія-- Овочеві страви
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): клетчатка --клітковина--пищевая ценность овощей--харчова цінність овочів--диетические свойства овощей--дієтичні властивості овочів--лечебные свойства овощей--лікарські властивості овочів--витамины --вітаміни--салаты--салати--приправы--приправи--супы--супи--фаршировка овощей--фарширування овочів
Анотація: Овощные культуры от ажгона до ялапы: приведены сведения об их пищевой ценности, диетических и лечебных свойствах, способах хранения.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

 1-20    21-40  
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)