Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Цінні та рідкісні видання ЖОУНБ ім. О. Ольжича (1)
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=сахар<.>
Загальна кількість знайдених документів : 25
Показані документи с 1 за 20
 1-20    21-25 
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.83я2/Р 65
Автор(и) : Ройтер, Исаак Менашевич
Назва : Сырье хлебопекарного производства : справ. пособие
Вихідні дані : Киев: Техніка, 1972
Кільк.характеристики :208 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 189
Ціна : 0.74 р.
УДК : 664.61(031)
ББК : 36.83я2
Предметні рубрики: Харчове виробництво-- Сировина
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мука--борошно--сахар--цукор--мед--крахмал--патока--молочные продукты--молочні продукти--яйцепродукты--яйцепродукти--жиры--жири--какао-бобы--какао-боби--какао-порошок--кофе--кава--плодово-ягодное сырье--плодово-ягідна сировина--орехи--горіхи--масличные семена--олійне насіння--пряности--пряності--желирующие вещества--желюючі речовини--разрыхлители теста--розпушувачі тіста
Анотація: Изложены данные о сырье, применяемом в хлебопекарном производстве для выработки хлебобулочных, сухарных, бараночных и мучных кондитерских изделий.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.1.04/К60
Автор(и) : Колесников, Валерий Александрович, Нечаев, Ювеналий Георгиевич
Назва : Теплосиловое хозяйство сахарных заводов : учеб. пособие
Вихідні дані : Москва: Пищевая пром-сть
Кільк.характеристики :392 с.: рис., табл.
Місце публікування : Мясной бизнес: МБ : науч.-практ. журнал. - К.: Биопром, 2018. - N 5 (Шифр mjab/2018/5)
Примітки : Лит.: с. 385-386. - Предм. указ.: с. 387-388
УДК : 664.1.04
ББК : 36.84-5я73
Предметні рубрики: Цукрове виробництво-- Теплотехніка
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): цукрові заводи--сахарные заводы--виробництво цукру--производство сахара--сахар-песок--цукор-пісок
Анотація: Рассмотрены вопросы выбора рациональных тепловых схем, работа выпарной станции, методики расчета теплоиспользующей аппаратуры и тепловой схемы сахарного завода в целом.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.1.02(075)/Г79
Автор(и) : Гребенюк, Семен Миронович
Назва : Технологическое оборудование сахарных заводов : учебник для втузов . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Легкая и пищевая пром-сть, 1983
Кільк.характеристики :520 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 508. - Предм. указ.: с. 509-512
Ціна : 1.40 р.
УДК : 664.1.02(075)
ББК : 36.84-5я73
Предметні рубрики: Цукрове виробництво-- Обладнання
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): сахарное производство--производство сахара--виробництво цукру--цукор--сахар--цукрові заводи--сахарные заводы
Анотація: Описано устройство основного технологического оборудования свеклосахарных и сахарорафинадного заводов, указаны область его применения, формулы расчета производительности оборудования.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.05(038)/Б 63
Автор(и) : Петрушевский, Вячеслав Витальевич, Казаков, Анатолий Леонидович, Бандюкова, Валентина Аршаковна, Карпович, Николай Сергеевич
Назва : Биологически активные вещества пищевых продуктов : справочник
Вихідні дані : Киев: Техніка, 1985
Кільк.характеристики :127 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 118-121. - Предм. указ.: с. 122-125. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
Ціна : 1.10 р.
УДК : 664.05(038)
ББК : 36-1
Предметні рубрики: Харчові продукти-- Біологічно активні речовини-- Хімічний склад
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): углеводы--вуглеці--липиды растительных продуктов--ліпіди рослинних продуктів--белки растительных продуктов--білки рослинних продуктів--нуклеиновые кислоты--нуклеїнові кислоти--пурины--пуріни--витамины--вітаміни--флавоноиды--флавоноїди--минеральные вещества--мінеральні речовини--обогащение хлеба--збагачення хліба--добавки в макаронных изделиях--добавки в макаронні вироби--мука из травы клевера--мука із трави конюшини--сухой яблочный порошок--сухий яблучний порошок--пищевые белки--харчові білки--мальтоза--лактоза--глутаминовая кислота--глутамінова кислота--фруктоза--лимонниковый сахар--лимонниковий цукор--пектины--пектини--фосфатиды--фосфатиди--токсические вещества--токсичні речовини
Анотація: Приведены химический состав многих видов растений, плодов, семян и производимых из них продуктов питания; дана характеристика биологически активных веществ растений, показано их влияние на организм человека.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.1.03/Т 38
Автор(и) : Коваржик, Антонин, Бём, Отомар, Буреш, Йозеф, Фримл, Мирослав
Назва : Технологические отклонения в сахарном производстве (причины, предупреждение, устранение)
Паралельн. назви :Zavady v cukrovarnicke vyrobe
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1986
Кільк.характеристики :262 с.: рис., табл.
Примітки : Авт. зазначено на звороті тит. арк.
Ціна : 1.60 р.
УДК : 664.1.03
ББК : 36.84
Предметні рубрики: Цукрове виробництво-- Технологічні процеси-- Обладнання
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): сахарное производство--сахарная свекла--цукрові буряки--диффузионный сок--дифузійник сок--очистка сока--очищення соку--известковое молоко--вапняне молоко--утфели--утфелі--рафинирование сахара--рафінування цукру--прессованый сахар--пресування цукру--сахарная пудра--цукрова пудра--оборудование сахарных заводов--обладнання цукрових заводів--сточные воды сахарных заводов--стічні води цукрових заводів
Анотація: Изложены нарушения, возникающие в ходе технологического процесса и работы оборудования на всех стадиях сахарного производства.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.1(075.8)/С 19
Автор(и) : Сапронов, Алексей Романович
Назва : Технология сахарного производства : учебник
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1986
Кільк.характеристики :431 с.: рис., табл.
Серія: Учебники и учебные пособия для высших учебных заведений
Примітки : Лит.: с. 427. - Предм. указ.: с. 428-429
Ціна : 1.30 р.
УДК : 664.1(075.8)
ББК : 36.840я73
Предметні рубрики: Цукрове виробництво-- Технологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): технология сахара--сахар-песок--цукор-пісок--диффузионный сахарный сок--дифузійний сік цукру--кристаллизация сахара--кристалізація цукру--тростниковый сахар-сырец--тристинний цукор-сирець--сахар-рафинад--цукор-рафінад
Анотація: Описана современная технология сахара-песка и сахара-рафинада.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.1(075)/Т 38
Автор(и) : Крусь, Галина Николаевна, Чекулаева, Лидия Васильевна, Шалыгина, Галина Александровна, Ткаль, Таисия Константиновна
Назва : Технология молочных продуктов : учеб. пособие
Вихідні дані : М.: Агропромиздат, 1988
Кільк.характеристики :367 с.: рис., табл.
Серія: Учебники и учебные пособия для техникумов
Примітки : Лит.: с. 360. - Предм. указ.: с. 361-363. - Аквт. указ. на оборот. тит. л.
ISBN, Ціна 5-10-000215-8: 1.10 р.
УДК : 637.1(075)
ББК : 36.95я723
Предметні рубрики: Молочні продукти -- Технологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): первинна обробка молока--первичная обработка молока--приймання молока--приемка молока--сепарування молока--сепарирование молока--стирилізоване молоко--стирилизованное молоко--пастеризоване молоко--пастеризированное молоко--кисломолочні напої--кисломолочные напитки--технологія сметани--технология сметаны--технологія сиру--технология сыра--сирні вироби--творожные изделия--морозиво--мороженое--молочні консерви--молочные консервы--молочні продукти дитячого харчування--молочные продукты детского питания--сухі молочні суміші--сухие молочные смеси--рідкі молочні продукти--жидкие молочные продукты--кисломолочні продукти--кисломолочные продукты--пастоподібні продукти--пастообразные продукты--сироваріння--сыроварение--плавлений сир--плавленый сыр--вершкове масло--сливочное масло--казеїн--казеин--пахта--молочна сироватка--молочная сыроватка--молочний сахар--молочный сахар
Анотація: Технологические процессы производства цельномолочных продуктов, масла, сыра и др.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1), АБ(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1), АБ(1)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.14/П 31
Автор(и) : Петрушевский, Вячеслав Витальевич, Бондарь, Евгений Григорьевич, Винокурова, Елена Вячеславовна
Назва : Производство сахаристых веществ
Вихідні дані : Киев: Урожай, 1989
Кільк.характеристики :168 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 163-165
ISBN, Ціна 5-337-00407-7: 0.85 р.
УДК : 664.14
ББК : 36.84
Предметні рубрики: Цукор-- Продукти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): сахар--продукты--сахаросодержащее сырье--цукровмісна сировина--сахар-песок--цукор-пісок--сахар-рафинад--цукор-рафінад--сахар жидкий--цукор рідкий--сахар-сырец тростниковый--цукор-сирець тростинний--глюкоза кристаллическая--глюкоза кристалічна--фруктоза кристаллическая--фруктоза кристалічна--мальтоза кристаллическая--мальтоза кристалічна--сорго сахарный--сорго цукровий
Анотація: Освещены вопросы производства и применения новых видов сахаропродуктов, являющихся заменителями сахарозы в пищевых продуктах.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.1.057(031)/Б43
Автор(и) : Белик, Владимир Григорьевич, Янчук, Борис Маркович, Цюкало, Юрий Федорович
Назва : Оборудование для сахарорафинадного производства : справочник
Вихідні дані : Киев: Урожай, 1989
Кільк.характеристики :224 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 218. - Предм. указ.: с. 219
ISBN, Ціна 5-337-00409-3: 1.40 р.
УДК : 664.1.057(031)
ББК : 36.84я2
Предметні рубрики: Цукрове виробництво-- Обладнання
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): цукрове виробництво--сахарное производство--виробництво цукру--производство сахара--цукор-рафінад--сахар-рафинад--виробництво цукру-рафінаду--производство сахара-рафинада--цукроворафінадне виробництво--сахарорафинадное производство
Анотація: Дана техническая характеристика оборудования, систем автоматизации, кинематические, технологические и пневматические схемы оборудования сахарорафинадного производства.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

10.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.1:658/Б90
Автор(и) : Бугаенко, Илья Федорович
Назва : Технохимический контроль сахарного производства : учеб. пособие
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1989
Кільк.характеристики :216 с.: рис., табл.
Серія: Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений
Примітки : Прил.: с. 199-211. - Лит.: с. 212. - Предм. указ.: с. 213-214
ISBN, Ціна 5-10000909-8: 0.80 р.
УДК : 664.1:658
ББК : 36.84я73
Предметні рубрики: Цукрове виробництво-- Контроль
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): анализ сахарной свеклы--аналіз цукрових буряків--анализ утфелей--аналіз утфелів--желтый сахар--жовтий цукор--сахар-песок--цукор-пісок--меласса--меласа
Анотація: Изложены химические и инструментальные методы анализа сырья и продуктов свеклосахарного производства, а также определения и контроля оптимальных условий технологических процессов производства.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

11.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.142.2/П27
Автор(и) : Храмцов А. Г., Павлов В. А., Нестеренко П. Г., Холодов Г. И.
Назва : Переработка и использование молочной сыворотки : технолог. тетрадь
Вихідні дані : Москва: Росагропромиздат, 1989
Кільк.характеристики :271 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 269-271. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 5-260-00084-6: 1.30 р.
УДК : 637.142.2
ББК : 36.959
Предметні рубрики: Молочна продукція-- Виробництво
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): молочная продукция--молочная сыворотка--молочна сироватка--сливки--вершки--сгущенные концентраты--згущені концентрати--белковые продукты--білкові продукти--молочный сахар--молочний цукор--хлебопекарная промышленность--хлібопекарська промисловість--кондитерские изделия--кондитерські вироби--мороженое--морозиво--кормопроизводство--кормовиробництво
Анотація: Способы переработки молочной сыворотки по безотходной и малоотходной технологиям, использование ее в пищевой промышленности и кормопроизводстве.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

12.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.1+664.2(075)/С 19
Автор(и) : Сапронов, Алексей Романович, Жушман, Анатолий Иванович, Лосева, Валентина Александровна
Назва : Общая технология сахара и сахаристых веществ : учебник . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1990
Кільк.характеристики :397 с.: рис., табл.
Серія: Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений
Примітки : Лит.: с. 389. - Предм. указ.: с. 390-393
ISBN, Ціна 5-10-001183-1: 1.20 р.
УДК : 664.1+664.2(075)
ББК : 36.84я73
Предметні рубрики: Цукрове виробництво-- Технология
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): производство сахара--сахар-песок--цукор-пісок--кристаллизация сахара--кристалізація цукру--тростниковый сахар-сырец--тростинний цукор-сирець--сахар-рафинад--цукор-рафінад--картофельный крахмал--картопляний крохмал--кукурузный крахмал--кукурудзяний крохмал--сухой крахмал--сухий крохмал--модифицированный крахмал--модифікований крохмал--дистрины--дистрини--крахмальная патока--крохмальна патока--техническая глюкоза--технічна глюкоза--глюкозофруктозный сироп--глюкозофруктозний сироп
Анотація: Изложены общие положения и основы технологии сахар-песка из сахарной свеклы и тростникового сахара-сырца, сахара рафинада, крахмала и крахмалопродуктов.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

13.

Форма документа : Багатотомне видання
Шифр видання : 94(100)/A61
Автор(и) :
Назва : Annual Editions: Western Civilization: in 2 Vols./ ed. William Hughes. - (The Annual Editions Series). - 8th ed. Vol. 2 : Early Modern through the 20th Century
Вихідні дані : Guilford, Conn.: The Dushkin Publ. Group, 1995 - 1995
Кільк.характеристики :243 p.: ill.
Примітки : Ind.: p. 241-243. - ІРЦ "Вікно в Америку"
ISBN, Ціна 1-56134-375-7: 016.00 грн
УДК : 94(100)
ББК : 63.3(0)
Предметні рубрики: Цивілізації-- Історія
Географіч. рубрики: Париж, місто (Франція)
Примірники :ІН(1)
Вільні : ІН(1)
Знайти схожі

14.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.14+663.5/А 66
Автор(и) : Андрощук, Павел Михайлович
Назва : Изготовление сахара, дрожжей, спирта в домашних условиях
Вихідні дані : Хмельницкий: [б. и., 1995?]
Ціна : 4.00 грн
УДК : 664.14+663.5
ББК : 36.84 + 36.87
Предметні рубрики: Цукрове виробництво
Спиртове виробництво
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): сахар--цукор--сахарный песок--цукровий пісок--спирт--солод--этиловый спирт--етиловий спирт--домашний спирт--домашній спирт--дрожжи--дріжджі--перегоночные аппараты--перегоночні апарати--абсолютный спирт--абсолютний спирт--ликероводочные изделия--лікерогорілчані вироби
Анотація: [Работая над этой книжкой, автор хотел развеять весь "туман" и дать самую полную и правдивую информацию по всем вопросам изготовления ликероводочных изделий в домашних условиях.]
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

15.

Форма документа : Стаття зі збірника (однотомник)
Шифр видання : 908 (477.42)/М 19
Автор(и) : Порийчук В. М.
Назва : Розвиток цукрового виробництва на Житомирщині в період НЕПу. Андрушівський цукровий завод в 1921-1925 рр.
Колективи : "Малинщина у просторі і часі", Всеукраїнська науково-краєзнавча конференція
Місце публікування : "Малинщина у просторі і часі", Всеукраїнська науково-краєзнавча конференція. Матеріали Всеукраїнської науково-краєзнавчої конференції "Малинщина у просторі і часі" 25-27 верес. 1996 р./ [відп. ред. М. Ю. Костриця]. - Малин: [б. в.], 1996. - С. 104-106 (Шифр 908 (477.42)/М 19-009056)
Примітки : Бібліогр. в кінці ст.
УДК : 908 (477.42)
ББК : 26.891(4УКР-4Ж)
Предметні рубрики: Цукрове виробництво-- Історія --Андрушівка, місто (Житомирська область), 1921-1925 рр.
Цукровий завод-- Історія --Андрушівка, місто (Житомирська область), 1921-1925 рр.
Знайти схожі

16.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 631.1:338.524(477/Ц 11-917285
Автор(и) : Саблук П. Т., Ситник В. П., Шпичак О. М., Білик Ю. Д.
Назва : Ціноутворення в умовах формування ринкових відносин в АПК
Вихідні дані : К.: Ін-т аграр. економіки УААН, 1997
Кільк.характеристики :501, [2] с.: табл., граф.
Примітки : Бібліогр. в підрядковій прим.
Ціна : 30.00 грн
УДК : 631.1:338.524(477)
ББК : 65.9(4УКР)32-434
Предметні рубрики: Аграрний ринок-- Ціноутворення --Україна
Географіч. рубрики:
Анотація: Викладені теоретичні положення та досвід ціноутворення в умовах формування ринкових відносин в АПК України, а також практика високорозвинутих країн світу.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

17.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/М19
Автор(и) : Маловичко, Анатолий
Назва : Очищение печени и желудочно-кишечного тракта. Продлите свою молодость!
Вихідні дані : Санкт-Петербург: Диля, 2004
Кільк.характеристики :272, [9] с.: ил.
Серія: Хочу быть здоровым!
Примітки : Лит.: с. 260-261
ISBN, Ціна 5-8174-0288-2: 7.00 грн.
УДК : 613.2 + 613.26/292+616.36+616.33
ББК : 53.59
Предметні рубрики: Народна медицина-- Раціональне харчування
Печінка-- Хвороби-- Харчування
Шлунок-- Хвороби-- Харчування
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): вредные белки--шкідливі білки--жиры--жири--сахар--цукор--пищеварение--травлення--питание для очищения печени--харчування для очищення печінки
Анотація: В книге собрана информация по очищению желудочно-кишечного тракта, печени, эндокринной системы, очищению всего организма на клеточном уровне и многое другое, что необходимо для оздоровления. Эта книга должна объединить вокруг себя самых разных людей, ее идеи должны стать поводом для полного изменения жизни человека. Вы убедитесь, что физическое очищение и здоровье немыслимы без духовного очищения и веры. Этот постулат делает систему автора уникальной, отличает ее от других систем, результаты применения которых исчезают, как только вы перестаете делать определенные процедуры. Очищение по Маловичко принесет вам устойчивые результаты, потому что зиждется на вечных ценностях, которые необходимы человечеству для выживания.
Примірники :ВСМЛ(1)
Вільні : ВСМЛ(1)
Знайти схожі

18.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/Х26
Автор(и) : Хаубер-Швенк, Габи, Швенк, Михаэль
Назва : Питание
Паралельн. назви :Ernahrung/ Gaby Hauber-Schwenk / Michael Schwenk
Вихідні дані : М.: Рыбари, 2004
Кільк.характеристики :182 с.: ил.
Серія:
Примітки : Лит.: с. 174-175. - Указ.: с. 177-181. - Сокр.: с. 182
ISBN, Ціна 5-93763-006-8: 36.70 грн
УДК : 613.2
ББК : 51.230
Предметні рубрики: Харчування
Географіч. рубрики:
Анотація: Уникальный справочник, в котором можно найти научно обоснованные ответы на многие вопросы, важные для каждого человека, относительно рационального питания и здорового образа жизни.
Примірники : всього : ФОНД(1), АБ(1)
Вільні : ФОНД(1), АБ(1)
Знайти схожі

19.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 84(4УКР)6/Л83
Автор(и) : Лузина, Лада
Назва : Любовь - не сахар, сахар - не любовь
Вихідні дані : Харьков: Фолио, 2005
Кільк.характеристики :286 с.: ил.
Серія: Граффити
ISBN, Ціна 966-03-3144-4: 13.00 грн
ББК : 84(4УКР)6
Предметні рубрики: Художня література --Україна, 21 ст.
Українська література, 21 ст.
Географіч. рубрики:
Анотація: Читать рассказы Лады Лузиной не менее интересно, чем детективы. Прорабатывая классические женские проблемы - любовный треугольник, предательство, измена, - она предлагает своим читательницам самые неожиданные способы их решения.
Примірники :ВУ(1)
Вільні : ВУ(1)
Знайти схожі

20.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/В80
Автор(и) : Пішак, Василь Павлович, Радько, Михайло Михайлович, Бабюк, Анатолій Васильович, Воробйов, Олександр Олександрович, Рогозинський, Мирон Степанович, Романів, Людмила Вікторівна, Федорова, Олена Євгенівна, Марценяк, Ігор Валер'янович
Назва : Вплив харчування на здоров'я людини : підручник [для курсантів, слухачів та студ. вищ. навч. закл. України ІІІ-ІV рівнів акредитації]
Вихідні дані : Чернівці: Книги-XXI, 2006
Кільк.характеристики :500 с.: табл.
Примітки : Л-ра: с. 408. - Дод.: с. 409-499
ISBN, Ціна 966-8653-45-9: 50.00 грн
УДК : 613.2
ББК : 51.23
Предметні рубрики: Харчування-- Вплив на організм
Харчові продукти-- Якість
Анотація: Питання раціонального харчування та його впливу на стан здоров'я людини. Розглянуто питання пов'язані із забруднення продуктів харчування, харчових отруєнь та їхньої профілактики, а також деякі методи лабораторних досліджень харчових продуктів.
Примірники :ВСМЛ(1)
Вільні : ВСМЛ(1)
Знайти схожі

 1-20    21-25 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)