Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=сепарирование молока<.>
Загальна кількість знайдених документів : 5
Показані документи с 1 за 5
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.1(075)/Т38
Автор(и) : Крусь, Галина Николаевна, Чекулаева, Лидия Васильевна, Шалыгина, Галина Александровна, Ткаль, Таисия Константиновна
Назва : Технология молочных продуктов : учеб. пособие
Вихідні дані : М.: Агропромиздат, 1988
Кільк.характеристики :367 с.: рис., табл.
Серія: Учебники и учебные пособия для техникумов
Примітки : Лит.: с. 360. - Предм. указ.: с. 361-363. - Аквт. указ. на оборот. тит. л.
ISBN, Ціна 5-10-000215-8: 1.10 р.
УДК : 637.1(075)
ББК : 36.95я723
Предметні рубрики: Молочні продукти -- Технологічні процеси
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): первинна обробка молока--первичная обработка молока--приймання молока--приемка молока--сепарування молока--сепарирование молока--стирилізоване молоко--стирилизованное молоко--пастеризоване молоко--пастеризированное молоко--кисломолочні напої--кисломолочные напитки--технологія сметани--технология сметаны--технологія сиру--технология сыра--сирні вироби--творожные изделия--морозиво--мороженое--молочні консерви--молочные консервы--молочні продукти дитячого харчування--молочные продукты детского питания--сухі молочні суміші--сухие молочные смеси--рідкі молочні продукти--жидкие молочные продукты--кисломолочні продукти--кисломолочные продукты--пастоподібні продукти--пастообразные продукты--сироваріння--сыроварение--плавлений сир--плавленый сыр--вершкове масло--сливочное масло--казеїн--казеин--пахта--молочна сироватка--молочная сыроватка--молочний сахар--молочный сахар
Анотація: Технологические процессы производства цельномолочных продуктов, масла, сыра и др.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.1(075.8)/Б 24
Автор(и) : Барабанщиков, Николай Васильевич
Назва : Молочное дело : учебник . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1990
Кільк.характеристики :351 с.: рис., табл.
Серія: Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений
Примітки : Лит.: с. 344-345. - Предм. указ.: с. 346-349
ISBN, Ціна 5-10-000710-9: 0.95 р.
УДК : 637.1(075.8)
ББК : 36.959.73
Предметні рубрики: Молочне виробництво-- Технологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): молочное производство--химический состав молока--хімічний склад молока--биохимические свойства молока--біохімічні властивості молока--физические свойства молока--фізичні властивості молока--гигиена молока--гігієна молока--машинное доение коров--машинне доїння корів--ручное доение коров--ручне доїння корів--обработка молока на комплексах--обробка молока на комплексах--обработка молока на ферме--обробка молока на фермі--сепарирование молока--сепарування молока--питьевое молоко--питне молоко--сливки--вершки--кисломолочные продукты--кисломолочні продукти--маслоделие--маслоробство--сыроделие--сироваріння--молочные консервы--молочні консерви--заменители цельного молока--замінники незбираного молока
Анотація: Рассмотрены вопросы молоковедения, технологии молока и молочных продуктов, организационная работа в молочном деле.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.12.04/С89
Автор(и) : Сунцова, Ольга Васильевна
Назва : Основы молочного дела : учеб. пособие
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1986
Кільк.характеристики :144 с.: рис., табл.
Серія: Учебники и учебные пособия для подготовки кадров массовых профессий
Примітки : Прил.: с. 141-142
Ціна : 0.20 р.
УДК : 637.12.04
ББК : 36.95я7
Предметні рубрики: Молочна продукція-- Виробництво
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): состав молока--склад молока--свойства молока--властивості молока--доение коров--доїння корів--санитария получения молока--санітарія отримання молока--молочное оборудование--молочне обладнання--первичная обработка молока--первинна обробка молока--фильтрация молока--фільтрація молока--хранение молока--зберігання молока--транспортировка молока--транспортування молока--молочная лаборатория--молочна лабораторія--анализ молока--аналіз молока--пастеризация молока--пастеризація молока--сепарирование молока--сепарування молока--учет молока--облік молока
Анотація: Состав молока, первичная обработка, организация молочных лабораторий.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.1/К56
Автор(и) : Ковалев, Юрий Николаевич
Назва : От амфоры до тетрапака . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1989
Кільк.характеристики :206 с.: рис.
Серія: Научно-популярная библиотека школьника
ISBN, Ціна 5-10-001295-1: 0.50 р.
УДК : 637.1
ББК : 36.95
Предметні рубрики: Молочна промисловість-- Історія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): молочная промышленность--доильные аппараты--доїльні апарати--упаковка молока--пакування молока--сепарирование молока--сепарування молока--пастеризация молока--пастеризація молока--переработка молока--переробка молока
Анотація: История техники для получения и переработки молока.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.1/.3(075.8)/М32
Автор(и) : Мастаков, Николай Николаевич
Назва : Технология тепловой обработки молока : учеб. пособие
Вихідні дані : Киев: Выща шк., 1990
Кільк.характеристики :167 с.: рис., табл.
Примітки : Прил.: с. 161-162. - Лит.: с. 163-164
ISBN, Ціна 5-11-001820-0: 0.30 р.
УДК : 637.1/.3(075.8)
ББК : 36.950я722
Предметні рубрики: Молоко
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): коровье молоко--коров'яче молоко--охлаждение молока--охолодження молока--пастеризация молока--пастеризація молока--стерилизация молока--стерилізація молока--сепарирование молока--сепарування молока--производство кисло-молочных продуктов--виробництво кисломолочних продуктів--производство сыра--виробництво сиру--производство масла--виробництво масла--производство мороженого--виробництво морозива
Анотація: Характеристика молока, изменение его составных частей при охлаждении и нагревании в производстве различных видов цельномолочных продуктов.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)