Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=сервировка стола<.>
Загальна кількість знайдених документів : 13
Показані документи с 1 за 13
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 646/649/Р 98
Автор(и) : Рябинина, Ольга
Назва : Практические советы хозяину и хозяйке
Вихідні дані : Х.: Книжный клуб, 2006
Кільк.характеристики :319 с
ISBN, Ціна 966-8218-43-4: 013.00 грн
УДК : 646/649
ББК : 37.279
Предметні рубрики: Домоведення
Географіч. рубрики:
Анотація: Настоящий подарок хозяевам и хозяюшкам, которые в повседневной жизни сталкиваются с массой мелких бытовых проблем.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 811.111(075)/А23
Автор(и) : Агабекян, Игорь Петрович
Назва : Английский для обслуживающего персонала : [учеб. пособие] . -3-е изд.
Вихідні дані : Ростов н/Д: Феникс, 2007
Кільк.характеристики :316 с.
Серія: Серия "Среднее профессиональное образование"
ISBN, Ціна 5-222-10000-6: 025.00 грн
УДК : 811.111(075)
ББК : 81.432.1-922
Предметні рубрики: Англійська мова
Географіч. рубрики:
Анотація: Данное учебное пособие предназначено для занятий по английскому языку в средних специальных учебных заведениях, готовящих специалистов в сфере сервиса, торговли и пищевой промышленности.Учебное пособие также может быть использовано для самостоятельных занятий перед поездкой для работы за рубежом в сфере обслуживания: ресторанном, гостиничном деле, в торговле и т. д.
Примірники :ІН(1)
Вільні : ІН(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 37.036/Щ92
Назва : Щоб свято було завжди святом : практичні поради господарям і гостям
Вихідні дані : Т.: Навч. кн. - Богдан, 2009
Кільк.характеристики :120 с
ISBN, Ціна 978-966-408-211-9: 7.60 грн
УДК : 37.036
ББК : 74.200.5
Предметні рубрики: Виховання культури особистості --Україна
Етикет --Україна
Дозвілля --Україна
Географіч. рубрики:
Анотація: Практичні поради з питань запрошення і прийому гостей, сервіровки столу, вибору подарунків, квітів, святкового одягу, привітань і тостів. Проаналізовано норми та правила гарного тону і гарних манер. Запропоновано матеріал про традиції святкування деяких народних свят та обрядів.
Примірники :МИСТ(1)
Вільні : МИСТ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 174.4(075.8)/З-95
Автор(и) : Зусін В. Я.
Назва : Етика та етикет ділового спілкування : навч. посібник для студент. вищ. навч. закладів . -2-ге вид., переробл. і допов.
Вихідні дані : К.: Центр навч. л-ри, 2005
Кільк.характеристики :224 с
Примітки : Бібліогр.: с. 218 - 220
ISBN, Ціна 966-364-092-8: 24.20, 25.00, грн
УДК : 174.4(075.8)
ББК : 87.777я73
Предметні рубрики: Ділова етика --Україна
Офіційне спілкування-- Психологія --Україна
Географіч. рубрики:
Анотація: Розглянуті основні положення етики і правила ділового етикету.
Примірники : всього : МИСТ(1), ФОНД(2), ЧЗ(2)
Вільні : МИСТ(1), ФОНД(2), ЧЗ(2)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 395(031)/П 42
Автор(и) : Сиплива, Олена Дмитрівна
Назва : Повна енциклопедія сучасного етикету
Вихідні дані : Донецк: БАО, 2010
Кільк.характеристики :303, [1] с.: іл.
ISBN, Ціна 978-966-481-412-3: 63.00 грн
УДК : 395(031)
ББК : 87.777я2
Предметні рубрики: Етикет-- Енциклопедії
Географіч. рубрики:
Анотація: Універсальні рекомендації щодо поводження в різних ситуаціях - від бесіди з друзями до королівської аудієнції.
Примірники :ЧЗ(1)
Вільні : ЧЗ(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Багатотомне видання
Шифр видання : 641.56(075.8)/Д44
Автор(и) : Черевко А. И., Димитриевич Л. Р., Скурихина Л. А., Дуденко Н. В., Павлоцкая Н. Ф.
Назва : Диетическое питание: в 2 т. : пособие-справочник. Т. 2: Основы технологии производства и организации потребления продукции диетического питания
Вихідні дані : Сумы: Унив. кн., 2013
Кільк.характеристики :493, [1] с.: табл., рис.
Примітки : Лит.: с. 410-412. - Прил.: с. 413-493
ISBN, Ціна 978-966-680-627-0: 125.00 грн
УДК : 641.56(075.8)
ББК : 36.996я73
Предметні рубрики: Раціональне харчування-- Лікувальна кулінарія-- Дієтологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): продовольственное сырье--продовольча сировина--хранение пищевых продуктов--зберігання харчових продуктів--механическая кулинария--механічна кулінарія--физические свойства сырья--фізичні властивості сировини--химический состав продуктов питания--хімічний склад продуктів харчування--производство продуктов питания--виробництво продуктів харчування--производство диетической продукции--виробництво дієтичної продукції--оборудование предприятий ресторанного хозяйства--устаткування підприємств ресторанного господарства--организация диетического питания--організація дієтичного харчування--гигиена пищеблока--гігієна харчоблоку--личная гигиена персонала--особиста гігієна персоналу--сервірування столу--сервировка стола--нові форми обслуговування в ресторанах--новые формы обслуживания в ресторанах
Анотація: Особенности технологии производства продукции диетического питания на предприятиях ресторанного хозяйства, в том числе в оздоровительных санаторно-курортных учреждениях.
Примірники : всього : ВВ(1), ЧЗ(1)
Вільні : ВВ(1), ЧЗ(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5(477)/У45
Назва : Українські страви
Вихідні дані : Х.: Світовид; К.: ТАСТ-М, 2002
Кільк.характеристики :256 с.: табл., фото.кол.
ISBN, Ціна 966-7921-25-X: 27.00 грн
УДК : 641.5(477)
ББК : 36.997(4Укр)
Предметні рубрики: Кухня українська
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): харчові речовини--пищевые вещества--холодні закуски--холодные закуски--перші страви--первые блюда--другі страви--вторые блюда--страви з картоплі--блюда с картошки--домашнє консервування--домашнее консервирование--вареники--страви з крупів--блюда из круп--страви з грибів--блюда из грибов--страви з бобових--блюда из бобовых--борошняні страви--мучные блюда--сирні страви--творожные блюда--яєчна кулінарія--яичная кулинария--плодово-ягідні консерви--плодово-ягодные консервы--солодке тісто--сладкое тесто--напої--напитки--виноградні вина--виноградные вина--сервірування столу--сервировка стола--домашні заготівлі--домашние заготовки--зберігання продуктів--хранение продуктов--історія української кухні--история украинской кухни
Анотація: Поєднання відновленої рецептури старих українських страв має допомогти приготувати в домашніх умовах різноманітні кулінарні вироби української кухні.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 87.777(7СПО)/П63
Автор(и) : Пост, Эмили
Назва : Этикет
Паралельн. назви :Etiquette/ Emily Post's
Вихідні дані : М.: Наука/Интерпериодика, 2000
Кільк.характеристики :800 с.: ил.
Примітки : Указ.: с. 745-768
ISBN, Ціна 5-7846-0030-3 (Россия): 52.45 грн
ISBN, Ціна 0-06-270047-2 (США): Б.ц.
ББК : 87.777(7СПО)
Предметні рубрики: Етикет
Географіч. рубрики:
Анотація: [Кодекс поведения.]
Примірники :ЧЗ(1)
Вільні : ЧЗ(1)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.997/У45
Автор(и) : Георгієвський, Микола Іванович, Мельман, Михайло Євдокимович, Шадура, Олена Аврамівна, Шемякінський, Олексій Іванович
Назва : Українська кухня . -3-те вид., доп.
Вихідні дані : К.: Мистецтво, 1992
Кільк.характеристики :304 с.: рис., табл.
Примітки : Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 5-7715-0626-5: 140.00 крб
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кухня українська
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): естетика харчування--эстетика питания--режим харчування--режим питания--закуски--холодні страви--холодные блюда--другі страви--вторые блюда--напої--напитки--кухонне обладнання--кухонное оборудование--сервірування стола--сервировка стола--домашні заготівлі--домашние заготовки--домашня переробка овочів--домашняя переработка овощей--домашня переробка грибів--домашняя переработка грибов--домашня переробка плодів--домашняя переработка плодов--зберігання продуктів--хранение продуктов--дієтичне харчування--диетическое питание
Анотація: Рецепти приготування найрізноманітніших національних страв - від багатьох видів борщів, капусняків та юшок до улюблених напоїв наших предків - меду, квасу, пива та славнозвісних настоянок.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

10.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663.5/А 50
Автор(и) : Валуйко, Герман Георгиевич, Висловская , Ольга Антоновна, Знак, Евгений Кириллович, Митюков, Алексей Дмитриевич
Назва : Алкогольные напитки : мал. энцикл.
Вихідні дані : Минск; Санкт-Петербург: Эридан, 1994
Кільк.характеристики :462 с.: рис., фот. цв.
Примітки : Лит.: с. 457-460. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 5-85872-068-4: 360000.00 крб
УДК : 663.5
ББК : 36.873
Предметні рубрики: Алкогольні напої-- Види
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): алкогольные напитки--история алкогольных напитков--історія алкогольних напоїв--сорта водок--сорта горілки--настойки--настоянки--ликеры--лікери--бальзамы--бальзами--пунши--коньяки--вино--хранение алкогольных напитков--зберігання алкогольних напоїв--лечебные свойства вин--лікарські властивості вина--алкогольный этикет--алкогольний етикет--сервировка стола--сервірування столу
Анотація: Более 1100 статей, размещенных в книге, расскажут о сортах, классах, типах и видах вин, коньяков, ликеров, бальзамов, водок, настоек и всевозможных коктейлей на их основе.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

11.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55(=112.2)/М 94
Назва : Мы готовим хорошо. Около 1000 рецептов немецкой кухни : [пер. с нем.]
Вихідні дані : Москва: ИРА, 1992
Кільк.характеристики :224 с.: рис., табл.
ISBN, Ціна 5-85922-006-5: 4200 крб
УДК : 641.55(=112.2)
ББК : 36.997(3)
Предметні рубрики: Німецька кухня-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): немецкая кухня--рецептура--рациональное питание--раціональне харчування--немецкие национальные блюда--німецькі національні страви--салаты--салати--маринады для салатов--маринади для салатів--соусы--соуси--овощные блюда--овочеві страви--мясные блюда--м'ясні страви--рыбные блюда--рибні страви--гриль--молочные блюда--молочні страви--сладкие блюда--солодкі страви--мучные блюда--борошняні страви--сервировка стола--серверування столу
Анотація: Книга содержит около 1000 рецептов немецкой кухни.
Примірники : всього : ФОНД(2), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(2), ВВ(1)
Знайти схожі

12.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 32.279/Д66
Назва : Домашняя всезнайка. Советы работающей женщине . -3-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Ужгород: Карпаты, 1992
Кільк.характеристики :391 с.: рис.
ISBN, Ціна 5-7757-0346-4: 45.00 крб
ББК : 32.279
Предметні рубрики: Побут-- Поради
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): быт--советы--создание домашнего уюта--створення домашнього затишку--оборудование квартиры--обладнання квартири--домашняя кулинария--домашня кулінарія--хранение продуктов--зберігання продуктів--сервировка стола--сервірування столу--создание гардероба--створення гардеробу--домашняя косметика--домашня косметика--здоровый образ жизни--здоровий спосіб життя
Анотація: Даны советы работающей женщине. О том, как лучше вести домашнее хозяйство, как красиво и удобно меблировать квартиру, создать домашний уют, как организовать питание семьи.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

13.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 177/Д45
Автор(и) : Дикова-Фаворская, Елена Михайловна
Назва : Этикет от А до Я
Вихідні дані : Житомир: Ветров, 2001
Кільк.характеристики :223 с.: рис.
Примітки : Авт. зазначено в кінці кн.
Ціна : 20.00 грн
УДК : 177
ББК : 87.717.7
Предметні рубрики: Етикет
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): культура поведения--культура поведінки--прием гостей--прийом гостей--сервировка стола--сервірування столу--кухня народов мира--кухня народів світу--внешний облик--зовнішній вигляд--речевой этикет--мовний етикет
Анотація: Из книги вы узнаете, как произвести хорошее впечатление на общество, какие требования предъявляются к одежде, манерам поведения, каковы особенности организации приема или презентации.
Примірники :ЧЗ(1)
Вільні : ЧЗ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)