Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Звягельська бібліотека ЗМР (1)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=сервіс<.>
Загальна кількість знайдених документів : 119
Показані документи с 1 за 20
 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-119 
1.

Економіка та держава - 2006г.,N 10 (Введено оглавление)
2.

Єрмошенко М. М. Менеджмент/М. М. Єрмошенко, С. А. Єрохін, О. А. Стороженко ; за ред. М. М. Єрмошенко. - 2006
3.

Актуальні проблеми економіки - 2007г.,N 3 (Введено оглавление)
4.

Клименко О.В. Формування агротехнічного сервісу в Україні: вимоги сьогодення/О. В. Клименко // Економіка та держава, 2006,N N Окт..-С.42-46
5.

Шаля О.Г. Підвищення конкурентоспроможності пасажирських перевезень за рахунок покращення сервісного обслуговування/О. Г. Шаля // Актуальні проблеми економіки. -К.:ВНЗ " Національна академія управління", 2007,N N 3.-С.98-103
6.

Рутинський М. Й. Сільський туризм/М. Й. Рутинський, Ю. В. Зінько. - 2006
7.

Сухомлин В.А. Введение в анализ информационных технологий/В. А. Сухомлин. - 2003
8.

Брежнева В. В. Информационное обслуживание: продукты и услуги, предоставляемые библиотеками и службами информации предприятий/В. В. Брежнева, В. А. Минкина. - 2006
9.

Хімія. Агрономія. Сервіс. - Журнал выходит с 2002г.
10.

Вісник податкової служби України - 2008г.,N 26 (Введено оглавление)
11.

Гераманова О. Україна - не Франція: Податковий сервіс поліпшується форсованими темпами/О. Гераманова // Вісник податкової служби України . -К., 2008,N №26.-С.30-31
12.

Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу/Г. Б. Мунін [та ін.] ; під заг. ред. М. М. Поплавського, О. О. Гаца. - 2008
13.

Окландер М. А. Логістика/М. А. Окландер. - 2008
14.

Світлична М.Л. Особливості ресторанного сервісу/М. Л. Світлична. - 2009
15.

Архипов В.В. Организация работы сомелье (все о вине в ресторане)/В. В. Архипов, В. Г. Крюковская. - 2009
16.

Шканова О. М. Маркетинг послуг/О. М. Шканова. - 2008
17.

Найпоширеніші хвороби хмелю в умовах Полісся України/В. М. Венгер [та ін.] // Хімія. Агрономія. Сервіс. -К.:Дельта-Агро, 2010,N N 9.-С.44-51
18.

Зубар Н. М. Логістика у ресторанному господарстві/Н. М. Зубар, М. Ю. Григорак. - 2010
19.

Воробієнко П. П. Телекомунікаційні та інформаційні мережі/П. П. Воробієнко, Л. А. Нікітюк, П. І. Резніченко. - 2010
20.

Управління інженерною діяльністю виробничих і сервісних підприємств АПК/Г. М. Калетнік [та ін.]. - 2010
 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-119 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)