Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=сироватка<.>
Загальна кількість знайдених документів : 23
Показані документи с 1 за 20
 1-20    21-23 
1.

Іванченко Н. Дослідження сироватки крові у собак з епілепсією/Н. Іванченко, О. Якимчук, М. Цвіліховський // Тваринництво України. -К.:Паралель, 2018,N N 5.-С.30-36
2.

Берн Э. Введение в психиатрию и психоанализ для непосвященных/Эрик Берн ; [пер. с англ. А. И. Федорова]. - 1994
3.

Горальська І. Ю. Морфо-біохімічний склад крові клінічно здорових котів/І. Ю. Горальська, О. М. Ковальчук, О. А. Дубова // Наукові горизонти. -Житомир:ЖНАЕУ, 2019,N N 12.-С.33-38
4.

Гришин М. А. Производство молочных консервов/М. А. Гришин, Ф. С. Соколов. - 1982
5.

Дупленко Ю. К. Олександр Богомолець і діяльність Академії наук України в часи його президенства (1930-1946)/Ю. К. Дупленко // Наука та наукознавство. -К.:Фенікс, 2019,N N 3.-С.94-105
6.

Застосування вітчизняного експрес-тесту в діагностиці сифілісу методом RPR/Я. Ф. Кутасевич [та ін.] // Дерматологія та венерологія. -Киiв:"Мед. журн."Клінична імунологія. Алергологія. Інфектологія", 2021,N N 3.-С.16-20
7.

Корнага С. І. Вміст хімічних елементів у крові та легеневій тканині у хворих на туберкульоз легень/С. І. Корнага, І. Т. П'ятночка // Туберкульоз, легеневі хвороби, ВІЛ-інфекція. -Киiв:ІНПОЛ ЛТМ, 2019,N N 4.-С.49-53
8.

Липатов Н. Н. Производство творога/Н. Н. Липатов. - 1973
9.

Мікробіологія молока і молочних продуктів з основами ветеринарно-санітарної експертизи/О. М. Бергілевич [та ін.] ; за ред. Касанчука В. В.. - 2010
10.

Мдинарадзе Т. Д. Переработка побочного сырья животного происхождения/Т. Д. Мдинарадзе. - 1987
11.

Николаенко А. Ф. Организация безотходного производства в молочной промышленности/А. Ф. Николаенко, А. Д. Макаренко, Л. Г. Чернюк. - 1988
12.

Оптимизация ранней диагностики острых бактериальных менингитов /П. В. Нартов, В. А. Якущенко, О. В. Боброва // Міжнародний медичний журнал. -Х.:Харк. мед. акад. післядипломної освіти, 2019. т.Том 25,N N 1.-С.86-88
13.

Острик А. С. Использование нетрадиционного сырья в кондитерской промышленности/А. С. Острик, А. Н. Дорохович, Н. В. Мироненко. - 1989
14.

Парфененко В. В. Производство кондитерских изделий с использованием нетрадиционного сырья/В. В. Парфененко, М. Б. Эйнгор, В. Н. Никифорова. - 1986
15.

Передера Б. Я. Препараты крови/Б. Я. Передера. - 1980
16.

Переработка и использование молочной сыворотки/[А. Г. Храмцов и др.]. - 1989
17.

Ріга А. С. Концентрація інтерлейкіну-10 у сироватці крові хворих з внутрішньочеревними інфекціями в післяопераційному періоді/А. С. Ріга, В. В. Бойко // Клінічна хірургія. -Киiв:Ліга-інформ, 2019. т.Том 86,N N 2.-С.28-32
18.

Сенкевич Т. Молочная сыворотка: переработка и использование в агропромышленном комплексе/Т. Сенкевич, К.-Л. Ридель ; пер. с нем. Н. А. Эпштейна ; под ред. и с предисл. Н. Н. Липатова. - 1989
19.

Технология молочных продуктов/[Г. Н. Крусь и др.]. - 1988
20.

Технология цельномолочных продуктов и молочно-белковых концентратов/[Е. А. Богданова и др. ; гл. ред. Я. И. Костин ; редкол.: В. П. Аристова и др.]. - 1989
 1-20    21-23 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)