Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=системи управління якістю<.>
Загальна кількість знайдених документів : 7
Показані документи с 1 за 7
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664(03)/М 69
Автор(и) : Михальські Торстен, Ліліє Франк, Досін Анжеліка
Назва : Управління якістю у харчовій промисловості із врахуванням Європейського харчового кодексу і міжнародно визнаних стандартів
Вихідні дані : Л.: ПАІС, 2006
Кільк.характеристики :336 с.: рис., табл.
Примітки : Перелік ключ. слів.: с. 321-326
ISBN, Ціна 966-7651-44-4: 200.00 грн
УДК : 664(03) + 341.951:664(03)
ББК : 36-9я2 + 67.301.147я2
Предметні рубрики: Харчове виробництво
Якість продукції
Географіч. рубрики:
Анотація: Європейське законодавство стосовно продуктів харчування, практичні рекомендації зі створення систем управління якістю.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 338(075.8)/Ш95
Автор(и) : Шуляр, Роман Віталійович, Шуляр, Наталія Володимирівна
Назва : Управління якістю : навч. посібник
Вихідні дані : Л.: Львів. політехніка, 2009
Кільк.характеристики :160 с.: граф., табл.
Примітки : Л-ра: с. 153-158. - Бібліогр. в підрядковій прим.
ISBN, Ціна 978-966-553-880-6: 64.00 грн
УДК : 338(075.8)
ББК : 65.290-80я73
Предметні рубрики: Продукція-- Якість-- Управління
Географіч. рубрики:
Анотація: Управління системами забезпечення якості продукції організацій.
Примірники : всього : ВВ(1), ЧЗ(1)
Вільні : ВВ(1), ЧЗ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 338.439/З-41
Автор(и) : Федулова І. В., Драган О. І., Кундєєва Г. О., Лисенко О. А.
Назва : Збалансування продовольчого ринку в контексті забезпечення продовольчої безпеки : монографія
Вихідні дані : К.: Кондор, 2015
Кільк.характеристики :396, [2] с.: рис., табл.
Колективи : Національний університет харчових технологій
Примітки : Бібліогр. в кінці розд.
ISBN, Ціна 978-617-7278-44-2: 170.00 грн
УДК : 338.439
ББК : 65.421.51
Предметні рубрики: Продовольча безпека-- Ринок-- Дослідження
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): формування продовольчого ринку--формирование продовольственного рынка--прогнозування продовольчого ринку--прогнозирование продовольственного рынка--системи управління якістю--системы управления качеством--розвиток продовольчого ринку--развитие продовольственного рынка--ринок м'ясної продукції--рынок мясной продукции--ринок молочної продукції--рынок молочной продукции--ринок хліба--рынок хлеба--ринок цукру--рынок сахара--овочева галузь--овощная отрасль--олійно-жирова галузь--масложировая отрасль--розвиток харчової промисловості--развитие пищевой промышленности--моделювання ефективності--моделирование эффективности--якість екологічного менеджменту--качество экологического менеджмента
Анотація: Результати досліджень методичних і практичних засад стратегічного розвитку продовольчого ринку.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 005:658(075.8)/К20
Автор(и) : Капінос, Геннадій Іванович, Грабовська, Ірина Василівна
Назва : Управління якістю : навч. посібник
Вихідні дані : Київ: Кондор, 2016
Кільк.характеристики :277, [1] с.: табл., рис.
Примітки : Бібліогр.: с. 273-277
ISBN, Ціна 978-617-7278-83-1: 150.00 грн
УДК : 005:658(075.8)
ББК : 65.050.214я73
Предметні рубрики: Менеджмент-- Управління-- Якість
Географіч. рубрики:
Анотація: Дослідження сучасного досвіду в галузі менеджменту якості, використання найновіших міжнародних стандартів якості.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 339.166.82(075.8)/Д58
Автор(и) : Князь, Святослав Володимирович, Загородній, Анатолій Григорович, Римар, Микола Васильович, Георгіаді, Неллі Георгіївна
Назва : Довідник товарознавця. Продовольчі товари : навч. посіб.
Вихідні дані : Львів: Вид-во Львів. політехники, 2016
Кільк.характеристики :338, [2] с
Колективи : Міністерство освіти і науки України, Національний університет "Львівська політехніка"
Примітки : Літ.: с. 279-304. - Дод.: с. 306-323. - Предм. покажч.: с. 324-338. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 978-617-607-965-1: 195.00 грн
УДК : 339.166.82(075.8)
ББК : 36-1я73
Предметні рубрики: Товарознавство-- Продовольчі товари
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): експертиза якості товарів--суб'єкти стандартизації--системи управління якістю--захист прав інтелектуальної власності--класифікація товарів--властивості товарів--пакування товарів--зберігання товарів--транспортування товарів--реалізація товарів
Анотація: Ключові категорії та поняття у сфері комерційної діяльності й експертизи якості продовольчих товарів.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 005.336.3:640.43(/Т58-570557
Автор(и) : Топольник, Віра Григорівна
Назва : Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві : навч. посіб.
Вихідні дані : Львів: Магнолія 2006, 2018
Кільк.характеристики :326, [1] с.: рис., табл.
Колективи : Міністерство освіти і науки України, Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Серія: Вища освіта в Україні
Примітки : Літ.: с. 259-263. - Глосарій: с. 290-302. - Дод.: с. 303-326
ISBN, Ціна 978-617-574-054-5: 250.00 грн
УДК : 005.336.3:640.43(075.8)
ББК : 65.43-80я73
Предметні рубрики: Ресторанно-готельний бізнес-- Управління-- Якість --Україна
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): управління якістю--системи управління якістю--управління системою--управління процесами--визначення якості продукції--випуск продукції--якість послуг--кваліметрія готельно-ресторанного господарства--якість продуктів харчування--оцінювання обслуговування--оцінювання готельних послуг--оцінювання персоналу--аналіз вимог споживачів--керування виробництвом послуг--управління процесом продажу
Анотація: Менеджмент якості в сучасних умовах і створення систем якості в готельно-ресторанному господарстві, методична база оцінювання, кваліметрія об'єктів.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 005.336.3(075.8)/П16
Автор(и) : Панченко, Марія Олександрівна
Назва : Управління якістю: теорія та практика : навч. посіб.
Вихідні дані : Київ: Центр учб. літ., 2018
Кільк.характеристики :227, [1] с.: рис., табл.
Колективи : Міністерство освіти і науки України, Одеський національний політехнічний університет, Інститут бізнесу, економіки та інформаційних технологій. Кафедра менеджменту
Примітки : Літ. в кінці тем. - Літ.: с. 224-227. - Присвяч. 100-річчю 1918-2018 Одес. нац. політехн. ун-ту
ISBN, Ціна 978-617-673-820-6: 160.00 грн
УДК : 005.336.3(075.8)
ББК : 65.050.2я73
Предметні рубрики: Якість-- Управління-- Контроль
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): проблеми управління якістю--досвід управління якістю--концепція управління якістю--системи управління якістю--система якості в стандартах--сертифікація системи якості--облік витрат на якість--аудит якості--премії якості
Анотація: Управління якістю: поняття та категорії, еволюція підходів, висвітлення міжнародного та вітчизняного досвіду з управління якістю.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)