Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=созревание<.>
Загальна кількість знайдених документів : 27
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-20   21-27 
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 28.57/Б63
Назва : Биохимия растений
Вихідні дані : Москва: Мир, 1968
Кільк.характеристики :624, [38] с.: рис., табл., фот.
Примітки : Библиогр. в конце глав. - Предм. указ.: с. 601-614. - Указ. лат. назв.: с. 615-617
Ціна : 5.53 р.
ББК : 28.57
Предметні рубрики: Рослини -- Біохімія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): растения--биохимия--компоненты клетки--компоненти клітини--ферменты--ферменти--рибосомы--рибосоми--ядро--хлоропласт--энзимология--ензимологія--белковый обмен--білковий обмін--минеральный обмен--мінеральний обмін--кислоты растений--кислоти рослин--этилен--етилен--стероиды--стероїди--созревание плодов--дозрівання плодів--фотосинтез
Анотація: Связь различных биохимических процессов с определенными клеточными структурами.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 581.1/О-35
Автор(и) : Овчаров, Константин Ефремович
Назва : Тайны зеленого растения
Вихідні дані : Москва: Наука, 1973
Кільк.характеристики :208 с.: фот.
Серія: Настоящее и будущее Земли и человечества
Примітки : Лит.: с. 206
Ціна : 0.70 р.
УДК : 581.1
ББК : 28.57
Предметні рубрики: Рослини
Географіч. рубрики:
Анотація: В популярной форме раскрываются процессы жизнедеятельности растений.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.66/З-43
Автор(и) : Зверева, Лидия Федоровна
Назва : Технология хлебопекарного производства : учебник для проф.-техн. училищ . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Пищевая пром-сть, 1979
Кільк.характеристики :304 с.: рис., табл.
Серія: Для кадров массовых профессий
Примітки : Лит.: с. 299
Ціна : 0.65 р.
УДК : 664.66
ББК : 36.83я73
Предметні рубрики: Хлібні вироби-- Технології виготовлення
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): химический состав продуктов--хімічний склад продуктів--хлебопекарное сырье--хлібопекарська сировина--замес теста--замішування тіста--созревание теста--дозрівання хліба--способы приготовления теста--способи виготовлення хліба--разделка теста--оброблення тіста--выпечка хлебных изделий--випікання хлібних виробів--хранение хлеба--зберігання хліба--болезни хлеба--хвороби хліба--улучшители хлебных изделий--покращувачі хлібних виробів--бараночные изделия--бублики--сдобные пшеничные сухари--здобні пшеничні сухарі--технохимический контроль производства--технохімічний контроль виробництва
Анотація: Описаны все стадии технологического процесса производства хлебных изделий.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.352/Н63
Автор(и) : Николаев, Алексей Михайлович
Назва : Технология мягких сыров
Вихідні дані : Москва: Пищевая пром-сть, 1980
Кільк.характеристики :214 с.: рис., табл.
Серія: Качество. Ассортимент
Примітки : Лит.: с. 210
Ціна : 0.60 р.
УДК : 637.352
ББК : 36.958
Предметні рубрики: Сироварство
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): сыроварение--производство мягких сыров--виробництво м'яких сирів--состав молока--склад молока--молоко--сичужные сыры--сичужні сири--кислотные сыры--кислотні сири--формование сыра--формування сиру--созревание мягких сыров--дозрівання м'якого сиру--качество мягких сыров--якість м'яких сирів
Анотація: Технология мягких сыров с созреванием и свежих без созревания, особенности микробиологических и биохимических процессов при их выработке.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.3/Д46
Автор(и) : Диланян, Завен Христофорович
Назва : Основы сыроделия . -3-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Пищевая пром-сть, 1980
Кільк.характеристики :113 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 112
Ціна : 0.40. р.
УДК : 637.3
ББК : 36.958
Предметні рубрики: Сироварство
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): сыроварение--состав молока--склад молока--сыропригодность молока--сиропридатність молока--образование сычужного сгустка--утворення сичужного згустку--формование сыров--формування сирів--созревание сыров--дозрівання сирів
Анотація: Состав и свойства молока, их значение в сыроделии, сыропригодность молока и факторы, ее обуславливающие.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 74.200.56/К 90
Автор(и) : Куликова, Лілія Федорівна, Слинько, Людмила Іванівна
Назва : Статеве виховання дітей та підлітків . -2-ге вид., переробл. і допов.
Вихідні дані : К.: Здоров'я, 1983
Кільк.характеристики :56 с
Серія: Бібліотечка матері
Ціна : 0.05 р.
ББК : 74.200.56
Предметні рубрики: Статеве виховання-- Діти-- Підлітки
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): статеве дозрівання--половое созревание--статеве виховання дітей--половое воспитание детей--статеве виховання підлітків--половое воспитание подростков
Анотація: Висвітлені завдання і значення статевого виховання дітей і підлітків, необхідність систематичного й планомірного його проведення.
Примірники :ЧЗ(1)
Вільні : ЧЗ(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.33:637.14(031/Т38-088585
Автор(и) : Белова Г. А., Бузов И. П., Буткус К. Д., Виноградова Р. П.
Назва : Технология сыра : справочник
Вихідні дані : М.: Легкая и пищевая промышленность, 1984
Кільк.характеристики :312 с.: рис., табл.
Примітки : Прил.: с. 296-302. - Лит.: с. 303. - Предм. указ.: с. 304-308. - Авт. указ. на оборот. тит. л.
Ціна : 1.70 р.
УДК : 637.33:637.14(031)
ББК : 36.958я2
Предметні рубрики: Сироварство-- Технологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): оценка качества молока--оцінка якості молока--микрофлора заквасок--мікрофлора заквасок--посолка сыров--засолювання сирів--созревание сыра--дозрівання сиру--сортировка сыра--сортування сиру--микробиологический контроль сыра--мікробіологічний контроль сиру--твердый сычужный сыр--твердий сичужний сир--сычужные рассольные сыры--сичужні розсільні сири--мягкие зрелые сыры--м'ягкі зрілі сири--мягкие свежие сыры--м'ягкі свіжі сири--плаленные сыры--плавлені сири--пороки сыров--пороки сирів
Анотація: Условия получения сыропригодного молока, способы подготовки молока к переработке, оптимальные технологические параметры производства сыра.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 37.015.3/Ф79
Автор(и) : Андреева А. Д., Гуткина Н. И., Дубровина И. В., Круглов Б. С.
Назва : Формирование личности в переходный период от подросткового к юношескому возрасту : [монография
Вихідні дані : Москва: Педагогика, 1987
Кільк.характеристики :184 с.: граф.
Колективи : Научно-исследовательский институт общей и педагогической психологии Академии педагогических наук СССР
Серія: Образование. Педагогические науки. Педагогическая психология
Примітки : Библиогр. в подстрочном примеч. - Лит.: с. 174-180. - Авт. зазначено на зворотs тит. арк.
Ціна : 0.65 р.
УДК : 37.015.3 + 159.922.7:159.922.8
ББК : 88.834.023
Предметні рубрики: Вікова психологія
Педагогічна психологія
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): переходной период--перехідний період--подросток--підліток--юнацтво--юношество--особенности самосознания--особливості самосвідомості--половое созревание--статеве дозрівання--формирование личности--формування особистості--психология подростка--психологія підлітка
Анотація: В монографии излагаются результаты исследования проблем формирования личности в старшем подростковом и раннем юношеском возрасте.
Примірники : всього : ЧЗ(1), ФОНД(1)
Вільні : ЧЗ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 54.15/Д 73
Автор(и) : Држевецкая, Инна Алексеевна
Назва : Эндокринная система растущего организма : учеб. пособие для студентов биолог. спец. высш. учеб. заведений
Вихідні дані : Москва: Высш. шк., 1987
Кільк.характеристики :207 с.: ил.
Примітки : Лит.: с. 197. - Предм. указ.: с. 198-204
Ціна : 0.45 р.
ББК : 54.15
Предметні рубрики: Ендокринологія
Географіч. рубрики:
Анотація: Изложены основы становления и развития эндокринной системы человека, рассматривается гормональная регуляция роста, метаболизма, полового созревания.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

10.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 51.204.9/К53
Назва : Книга о здоровье : [сборник
Вихідні дані : Москва: Медицина, 1988
Кільк.характеристики :512 с.: рис., табл.
Примітки : Прил.: с. 500-510
ISBN, Ціна 225-00283-8: 4.00 р.
ББК : 51.204.9
Предметні рубрики: Здоров'я населення
Географіч. рубрики:
Анотація: Эта книга для тех, кого интересуют проблемы здоровья. И не только своего личного, но и здоровья окружающих, близких, знакомых, населения и прежде всего здоровье членов семьи.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

 1-10    11-20   21-27 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)