Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=состав молока<.>
Загальна кількість знайдених документів : 14
Показані документи с 1 за 14
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 636.01/Т19
Автор(и) : Тараненко, Алексей Григорьевич
Назва : Физиологические основы повышения молочной продуктивности
Вихідні дані : М.: Россельхозиздат, 1986
Кільк.характеристики :204 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 202
Ціна : 0.55 р.
УДК : 636.01
ББК : 45.2
Предметні рубрики: Молочна продуктивність
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): анатомия молочной железы--анатомія молочної залози--состав молока--склад молока--регуляция образования молока--регуляція утворення молока--молоковыведение--молоковиведення--физиологически правильное доение--фізіологічно правильне доїння--стимуляция молочной продуктивности--стимуляція молочної продуктивності--пролактин крови--пролактин крові
Анотація: Дается краткое описание основ физиологии молочной железы, приводятся данные по составу молока у животных разных пород. Показывается влияние кормления, приемов раздоя на уровень молочной продуктивности.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 636.2(03)/Д58
Автор(и) : Адмін, Євген Іванович, Бала, Віталій Іванович, Лотош, Михайло Мойсейович, Хомут, Іван Семенович
Назва : Довідник начальника молочного комплексу
Вихідні дані : К.: Урожай, 1986
Кільк.характеристики :181 с.: табл.
Ціна : 0.80 р.
УДК : 636.2(03)
ББК : 46.0-4я2
Предметні рубрики: Молочне скотарство
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): склад молока--состав молока--значення молока--значение молока--виробництво молока--производство молока--кормова база--кормовая база--машинне доїння корів--машинное доение коров--первинна обробка молока--первичная обработка молока--відпочинок корів--отдых коров--відтворення стада--воспроизводство стада--зоотехнічний облік--зоотехнический учет--породи великої рогатої худоби--породы крупного рогатого скота--племінна робота--племенная работа--ветеринарний захист--ветеринарная защита--економіка тваринництва--экономика животноводства
Анотація: Утримання молочної худоби, годівля, доЇння і моціон корів.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 636.2(03)/И20
Автор(и) : Иванов, Валерий Александрович, Обухов, Петр Александрович
Назва : Справочник животновода молочной фермы и комплекса
Вихідні дані : М.: Россельхозиздат, 1985
Кільк.характеристики :255 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 251-252
Ціна : 1.10 р.
УДК : 636.2(03)
ББК : 46.0я2
Предметні рубрики: Велика рогата худоба
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): биологические особенности крупного рогатого скота--біологічні особливості великої рогатої худоби--выращивание молодняка--вирощування молодняка--физиологические основы доения коров--фізіологічні основи доїння корів--доильные установки--доїльні установки--состав молока--склад молока--свойства молока--властивості молока--первичная обработка молока--первинна обробка молока--воспроизводство стада--відтворення стада--болезни крупного рогатого скота--хвороби великої рогатої худоби--микроклимат помещений--мікроклімат приміщень
Анотація: Приведены основные сведения о биологических особенностях крупного рогатого скота, рассматриваются вопросы физиологии молокообразования и машинного доения.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.11/З-14
Автор(и) : Загаевский, Иосиф Станиславович, Жмурко, Татьяна Васильевна
Назва : Пути получения молока высокого санитарного качества : учеб. пособие для учащихся сред. спец. учеб. заведений
Вихідні дані : К.: Вища шк., 1986
Кільк.характеристики :119 с.: рис., табл.
Примітки : Прил.: с. 117-118
Ціна : 0.20 р
УДК : 637.11
ББК : 48.17
Предметні рубрики: Молоко-- Виробництво
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): состав молока--склад молока--микробиологический анализ молока--мікробіологічний аналіз молока--пастеризация молока--пастеризація молока--техническое обслуживание доильных установок--технічне обслуговування доїльних установок--ветеринарно-санитарній контроль--ветеринарно-санітарний контроль
Анотація: Рассмотрены пищевые и диетические свойства молока, влияние различных факторов на его качество и удои.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.13(075)/Б 73
Автор(и) : Богданова, Екатерина Андреевна, Богданова, Генриетта Ивановна
Назва : Производство цельномолочных продуктов : учебник . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Легкая и пищевая пром-сть, 1982
Кільк.характеристики :200 с.: рис., табл.
Серія: Для кадров массовых профессий
Ціна : 0.35 р.
УДК : 637.13(075)
ББК : 36.95я7
Предметні рубрики: Молочне виробництво-- Технологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): молочное производство--состав молока--склад молока--микрофлора молока--мікрофлора молока--свойства молока--властивості молока--пороки молока--дефекти молока--первичная обработка молока--первинна обробка молока--гомогенизация молока--гомогенізація молока--питьевое молоко--питне молоко--сливки--вершки--сливочные напитки--вершкові напої--кисломолочные напитки--кисломолочні напої--кефир--кефір--простокваша--кисляк--йогурт--кумыс--кумис--творог--сир--домашний сыр--домашній сир--сметана--пахта
Анотація: Дана технология всех основных видов молочных продуктов, выпускаемых цельномолочной отраслью.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 636.2(03)/С31
Автор(и) : Сенин, Иван Ефремович, Пак, Владимир Ильич
Назва : Краткий справочник доярки
Вихідні дані : М.: Моск. рабочий, 1981
Кільк.характеристики :96 с.: рис., табл.
Ціна : 0.20 р.
УДК : 636.2(03)
ББК : 46.0я2
Предметні рубрики: Велика рогата худоба-- Догляд
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): способі содержания коров--способи утримання корів--арактеристика доильных установок--характеристика доїльних установок--физиологические основы процесса молокоотдачи--іфзіологічні основи процесу молоковіддачі--состав молока--склад молока--качество молока--якість молока--способы машинного доения--способи машинного доїння--племенная работа--племіна робота--искусственное осеменение--штучне осіменіння--кормление коров--годівля корів--кормление телят--годівля телят--меры предупреждения заболеваний--заходи попередження захворювань
Анотація: Рассказывается о доильных установках, правилах машинного доения коров, составе и качестве молока.
Примірники : всього : ВВ(2)
Вільні : ВВ(2)
Знайти схожі

7.


    (Вільних примірників немає)
Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.11/К88
Автор(и) : Кугенев, Петр Венедиктович, Гриценко, Татьяна Тимофеевна
Назва : Контроль качества молока на фермах
Вихідні дані : М.: Россельхозиздат, 1977
Кільк.характеристики :190 с.: рис., табл.
Примітки : Прил.: с. 188
Ціна : 0.60 р.
УДК : 637.11
ББК : 46.0-64
Предметні рубрики: Молоко-- Якість-- Контроль
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): склад молока--состав молока--властивості молока--свойства молока--мікрофлора молока--микрофлора молока--отримання молока--получение молока--первинна обробка молока--первичная обработка молока--транспортування молока--транспортировка молока--організація молочного господарства--организация молочного хозяйства
Анотація: Факторы, оказывающие влияние на состав и свойства молока, первичная обработка и характеристика применяемого оборудования.
Примірники :
Знайти схожі

8.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 636.09:614.31/Х76
Автор(и) : Хоменко, Виталий Иванович
Назва : Гигиена получения и ветсанконтроль молока по государственному стандарту . -3-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Київ: Урожай, 1990
Кільк.характеристики :399 с.: рис., табл.
Примітки : Прил.: с. 376-383. - Библиогр.: с. 384-397
ISBN, Ціна 5-337-00540-5: 8000.00 крб
УДК : 636.09:614.31
ББК : 48.17
Предметні рубрики: Зоогігієна-- Ветеринарна санітарія
Молоко-- Стандарти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): склад молока--состав молока--стандарти молочної продукції--стандарти молочной продукции--гігієна доїння корів--гигиена доения коров--санітарна якість молока--санитарное качество молока--фальсифікація молока--фальсификация молока--пастеризація молока--пастеризация молока--профілактика маститів--профилактика маститов
Анотація: Получение и санитарно-гигиенические условия получения молока в соответствии стандартам.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.12.04/С89
Автор(и) : Сунцова, Ольга Васильевна
Назва : Основы молочного дела : учеб. пособие
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1986
Кільк.характеристики :144 с.: рис., табл.
Серія: Учебники и учебные пособия для подготовки кадров массовых профессий
Примітки : Прил.: с. 141-142
Ціна : 0.20 р.
УДК : 637.12.04
ББК : 36.95я7
Предметні рубрики: Молочна продукція-- Виробництво
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): состав молока--склад молока--свойства молока--властивості молока--доение коров--доїння корів--санитария получения молока--санітарія отримання молока--молочное оборудование--молочне обладнання--первичная обработка молока--первинна обробка молока--фильтрация молока--фільтрація молока--хранение молока--зберігання молока--транспортировка молока--транспортування молока--молочная лаборатория--молочна лабораторія--анализ молока--аналіз молока--пастеризация молока--пастеризація молока--сепарирование молока--сепарування молока--учет молока--облік молока
Анотація: Состав молока, первичная обработка, организация молочных лабораторий.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

10.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.352/Н63
Автор(и) : Николаев, Алексей Михайлович
Назва : Технология мягких сыров
Вихідні дані : Москва: Пищевая пром-сть, 1980
Кільк.характеристики :214 с.: рис., табл.
Серія: Качество. Ассортимент
Примітки : Лит.: с. 210
Ціна : 0.60 р.
УДК : 637.352
ББК : 36.958
Предметні рубрики: Сироварство
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): сыроварение--производство мягких сыров--виробництво м'яких сирів--состав молока--склад молока--молоко--сичужные сыры--сичужні сири--кислотные сыры--кислотні сири--формование сыра--формування сиру--созревание мягких сыров--дозрівання м'якого сиру--качество мягких сыров--якість м'яких сирів
Анотація: Технология мягких сыров с созреванием и свежих без созревания, особенности микробиологических и биохимических процессов при их выработке.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

11.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.14.05/Б24
Автор(и) : Барабанщиков, Николай Васильевич
Назва : Качество молока и молочных продуктов
Вихідні дані : Москва: Колос, 1980
Кільк.характеристики :255 с.: рис., табл.
Примітки : Прил.: с. 243-247. - Лит.: с. 248-253
Ціна : 0.80 р.
УДК : 637.14.05
ББК : 36.95
Предметні рубрики: Молоко-- Якість
Молочні продукти-- Якість
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): молочные продукты--состав молока--склад молока--состав молочных продуктов--склад молочних продуктів--породы молочного скота--породи молочної худоби--культурные пастбища--культурні пасовища--кормление коров--годівля корів
Анотація: Качество молочных продуктов и молока в зависимости от биологических и зоотехнических факторов.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

12.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.3/Д46
Автор(и) : Диланян, Завен Христофорович
Назва : Основы сыроделия . -3-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Пищевая пром-сть, 1980
Кільк.характеристики :113 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 112
Ціна : 0.40. р.
УДК : 637.3
ББК : 36.958
Предметні рубрики: Сироварство
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): сыроварение--состав молока--склад молока--сыропригодность молока--сиропридатність молока--образование сычужного сгустка--утворення сичужного згустку--формование сыров--формування сирів--созревание сыров--дозрівання сирів
Анотація: Состав и свойства молока, их значение в сыроделии, сыропригодность молока и факторы, ее обуславливающие.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

13.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.133/Г 85
Автор(и) : Гришин, Михаил Александрович, Соколов, Федор Семенович
Назва : Производство молочных консервов : учеб. пособие
Вихідні дані : Киев: Вища шк. Голов. изд-во, 1982
Кільк.характеристики :216 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 216
Ціна : 0.70 р.
УДК : 637.133
ББК : 36.965я73
Предметні рубрики: Молочні консерви-- Виробництво
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): молочные консервы--пороки молока--состав молока--склад молока--виды молочных консервов--види молочних консервів--сгущенные молочные консервы с сахаром--згущені молочні консерви з цукром--сгущенное стерилизованное молоко--згущене стерилізоване молоко--молоко концентрированное стерилизованное--молоко концентроване стерилізоване--стерилизованное масло--стерилізоване вершкове масло--сгущенная молочная сыворотка--згущена молочна сироватка--сушка молочных продуктов--сушіння молочних продуктів--сухое цельное молоко--сухе цільне молоко--качество молочных консервов--якість молочних консервів
Анотація: Рассмотрена технология приготовления различных видов сгущенных и сухих молочных консервов.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

14.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.12.04/З-56
Автор(и) : Зеньков, Александр Семенович
Назва : Тайны молока
Вихідні дані : Минск: Ураджай, 1987
Кільк.характеристики :205, [3] с.: ил.
Примітки : Лит.: с. 205-206
Ціна : 10.00 грн
УДК : 637.12.04
ББК : 36.95
Предметні рубрики: Молоко-- Властивості-- Застосування
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): состав молока--склад молока--свойства молока--властивості молока--молочные продукты--молочні продукти--молочно-кислое брожение--молочно-кисле бродіння--мороженое--морозиво--сливки--вершки--сливочное масло--вершкове масло--твердые сыры--тверді сири
Анотація: Биохимические и физиологические процессы превращения организмом животного растительного сырья в основные компоненты молока - белки, жиры, и сахара, состав и свойства молока различных животных.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)