Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Пошуковий запит: <.>K=способи підвищення якості<.>
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.95:006.83/Н62
Автор(и) : Никитин, Борис Павлович
Назва : Повышение качества рыбных продуктов . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : М.: Пищевая пром-сть, 1980
Кільк.характеристики :368 с.: рис.
Серія: Качество. Ассортимент
Примітки : Лит.: с. 345-360. - Предм. указ.: с. 361-363
Ціна : 1.40 р.
УДК : 664.95:006.83
ББК : 36.94
Предметні рубрики: Рибні продукти-- Якість
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): квалиметрия--кваліметрія--способы повышения качества--способи підвищення якості--способы сохранения качества--способи зберігання якості--рыбная тара--рибна тара--органолептический анализ--органолептичний аналіз--стандартизация рыбы--стандартизація риби
Анотація: Раскрыты понятия и терминология качества, аспекты, критерии и способы его оценки, контроля, влияние развития производства на качество рыбной продукции.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)