Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=стирилизованное молоко<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.1(075)/Т 38
Автор(и) : Крусь, Галина Николаевна, Чекулаева, Лидия Васильевна, Шалыгина, Галина Александровна, Ткаль, Таисия Константиновна
Назва : Технология молочных продуктов : учеб. пособие
Вихідні дані : М.: Агропромиздат, 1988
Кільк.характеристики :367 с.: рис., табл.
Серія: Учебники и учебные пособия для техникумов
Примітки : Лит.: с. 360. - Предм. указ.: с. 361-363. - Аквт. указ. на оборот. тит. л.
ISBN, Ціна 5-10-000215-8: 1.10 р.
УДК : 637.1(075)
ББК : 36.95я723
Предметні рубрики: Молочні продукти -- Технологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): первинна обробка молока--первичная обработка молока--приймання молока--приемка молока--сепарування молока--сепарирование молока--стирилізоване молоко--стирилизованное молоко--пастеризоване молоко--пастеризированное молоко--кисломолочні напої--кисломолочные напитки--технологія сметани--технология сметаны--технологія сиру--технология сыра--сирні вироби--творожные изделия--морозиво--мороженое--молочні консерви--молочные консервы--молочні продукти дитячого харчування--молочные продукты детского питания--сухі молочні суміші--сухие молочные смеси--рідкі молочні продукти--жидкие молочные продукты--кисломолочні продукти--кисломолочные продукты--пастоподібні продукти--пастообразные продукты--сироваріння--сыроварение--плавлений сир--плавленый сыр--вершкове масло--сливочное масло--казеїн--казеин--пахта--молочна сироватка--молочная сыроватка--молочний сахар--молочный сахар
Анотація: Технологические процессы производства цельномолочных продуктов, масла, сыра и др.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1), АБ(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1), АБ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.1(075.8)/Т 38
Автор(и) : Гисин, Иосиф Борисович, Сирик, Варлам Иванович, Чекулаева, Лидия Васильевна, Шалыгина, Галина Александровна
Назва : Технология молока и молочных продуктов : учебник . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : М.: Пищевая промышленность, 1973
Кільк.характеристики :376 с.: рис., табл.
Примітки : Авт. указ. на оборот. тит. л.
Ціна : 0.97 р.
УДК : 637.1(075.8)
ББК : 36.95я723
Предметні рубрики: Молочне виробництво -- Технологія
Молочні продукти -- Технологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): транспортировка молока--транспортування молока--пастеризованное молоко--пастеризоване молоко--стирилизованное молоко--стирилізоване молоко--топлене молоко--топленое молоко--питне молоко--питьевое молоко--іонітне молоко--ионитное молоко--белковое молоко--білкове молоко--вершки--сливки--кисломолочные продукты--кисломолочні продукти--кефир--кефір--йогурт--кумыс--кумис--обезжиренное молоко--знежирене молоко--сметана--творог--сир--мороженое--морозиво--технология сыра--технологія сиру--натуральные сыры--натуральні сири--казеин--казеїн--сливочное масло--вершкове масло--молочные консервы--молочні консерви--сгущенные молочные консервы--згущені молочні консерви--сухие молочные продукты--сухі молочні продукти
Анотація: Описаны технологические процессы производства молока и молочных продуктов.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)