Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=страви з макаронів<.>
Загальна кількість знайдених документів : 4
Показані документи с 1 за 4
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55(083.12)/М 21
Автор(и) : Малявко, Алла Андреевна
Назва : Технология приготовления первых, вторых и сладких блюд
Вихідні дані : Киев: Вища шк., Голов. изд-во, 1987
Кільк.характеристики :183 с.: рис., фот. цв.
Ціна : 1.90 р.
УДК : 641.55(083.12)
ББК : 36.991
Предметні рубрики: Кулінарія-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--рецептура--супы--супи--борщи--борщі--соусы--соуси--гарниры--гарніри--блюда из круп--страви з круп--блюда из макаронов--страви з макаронів--картофельные блюда--картопляні страви--овощные блюда--овочеві страви--грибные блюда--грибні страви--рыбные блюда--рибні страви--мясные блюда--м'ясні страви
Анотація: В книге приведены рецептура и технология приготовления блюд.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.997я2/К 26
Автор(и) : Карсекіна, Валентина Вікторівна, Калакура, Марія Михайлівна
Назва : Раціональне харчування в сім'ї
Вихідні дані : Київ: Техніка, 1986
Кільк.характеристики :272 с.: рис.
Примітки : Дод.: с. 269-270
Ціна : 2.70, 10.00 грн, р.
УДК : 641.56
ББК : 36.997я2
Предметні рубрики: Раціональне харчування-- Рецепти
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): складання меню--холодні страви--холодні закуски--супи--овочеві страви--страви з крупів--страви з макаронів--страви з риби--страви з м'яса--солодкі страви--борошняні страви
Анотація: Описано широкий асортимент різних страв, що розроблені з урахуванням науково обгрунтованих норм харчування.
Примірники : всього : ВВ(2), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(2), ФОНД(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55(083.12)/С 77
Автор(и) : Старовойт, Лідія Яківна, Косовенко, Марія Савелівна, Смирнова, Жанна Миколаївна
Назва : Кулінарія : підручник . -2-ге вид., стереотип.
Вихідні дані : Київ: Вища шк., 1992
Кільк.характеристики :270 с.: рис., табл.
Примітки : Дод.: с. 266-269
ISBN, Ціна 5-11-004159-8: 50.00 крб.
УДК : 641.55(083.12)
ББК : 36.99я722
Предметні рубрики: Кулінарія-- Страви-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): обробка овочів--обробка грибів--обробка риби--обробка м'яса--супи--соуси--страви з круп--страви з макаронів--страви з риби--м'ясні гарячі страви--страви з яєць--страви з сиру--холодні страви--солодкі страви--напої--дієтичні страви
Анотація: Описано раціональні способи механічної кулінарної обробки продуктів для приготування страв і кулінарних виробів в умовах масового виробництва.
Примірники : всього : ВВ(1), АБ(1)
Вільні : ВВ(1), АБ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55/Б 11
Автор(и) : Білоцька, Вікторія Болеславівна, Карсекіна, Валентина Вікторівна
Назва : Домашня кулінарія . -2-ге вид.
Вихідні дані : Київ: Техніка, 1993
Кільк.характеристики :143 с
ISBN, Ціна 5-335-01251-X: 600.00 крб
УДК : 641.55
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Домашня кулінарія-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): холодні закуски--гарячі закуски--супи--страви з м'яса--страви з риби--страви з борошна--страви з макаронів--страви з картоплі--страви з овочів--гарніри--соуси--солодкі страви--вироби з тіста--напої
Анотація: Описано широкий асортимент різноманітних за складністю приготування страв.
Примірники : всього : ВВ(1), АБ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), АБ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)