Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=сыворотка<.>
Загальна кількість знайдених документів : 16
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-16 
1.

Технология цельномолочных продуктов и молочно-белковых концентратов/[Е. А. Богданова и др. ; гл. ред. Я. И. Костин ; редкол.: В. П. Аристова и др.]. - 1989
2.

Храмцов А. Г. Молочная сыворотка/А. Г. Храмцов. - 1990
3.

Переработка и использование молочной сыворотки/[А. Г. Храмцов и др.]. - 1989
4.

Сенкевич Т. Молочная сыворотка: переработка и использование в агропромышленном комплексе/Т. Сенкевич, К.-Л. Ридель ; пер. с нем. Н. А. Эпштейна ; под ред. и с предисл. Н. Н. Липатова. - 1989
5.

Оптимизация ранней диагностики острых бактериальных менингитов /П. В. Нартов, В. А. Якущенко, О. В. Боброва // Міжнародний медичний журнал. -Х.:Харк. мед. акад. післядипломної освіти, 2019. т.Том 25,N N 1.-С.86-88
6.

Парфененко В. В. Производство кондитерских изделий с использованием нетрадиционного сырья/В. В. Парфененко, М. Б. Эйнгор, В. Н. Никифорова. - 1986
7.

Гришин М. А. Производство молочных консервов/М. А. Гришин, Ф. С. Соколов. - 1982
8.

Храмцов А. Г. Безотходная технология в молочной промышленности/А. Г. Храмцов, П. Г. Нестеренко ; ред. А. Г. Храмцов. - 1989
9.

Липатов Н. Н. Производство творога/Н. Н. Липатов. - 1973
10.

Производство сыра: технология и качество/пер. с фр. Б. Ф. Богомолова ; под ред. и с предисл.: Г. Г. Шилера. - 1989
 1-10    11-16 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)