Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Пошуковий запит: <.>K=сырая свиная колбаса<.>
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.523.03/К24
Автор(и) : Кармас, Эндел
Назва : Технология колбасных изделий
Паралельн. назви :Sausage products technology
Вихідні дані : Москва: Легкая и пищевая пром-сть, 1981
Кільк.характеристики :256 с.: рис., табл.
Примітки : Прил.: с. 252
Ціна : 1.60 р.
УДК : 637.523.03
ББК : 36.927
Предметні рубрики: Ковбасне виробництво-- Технологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): колбасное производство--эмульсии--емульсії--колбасные изделия--ковбасні вироби--сырая свиная колбаса--сира свиняча ковбаса--сухая колбаса--суха ковбаса
Анотація: Систематизирован материал по технике и технологии колбасных изделий.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)