Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=сыроварение<.>
Загальна кількість знайдених документів : 13
Показані документи с 1 за 13
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.33/П83
Автор(и) : Протопопов, Игорь Иванович
Назва : Автоматизация процессов производства сыра
Вихідні дані : Москва: Легкая и пищевая пром-сть, 1982
Кільк.характеристики :134 с.: рис.
Примітки : Лит.: с. 129-130.
Ціна : 0.45 р.
УДК : 637.33
ББК : 36.958
Предметні рубрики: Сироварство-- Автоматизація
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): сыроварение--обработка молока--обробка молока--сырный сгусток--сирний згусток--сырное зерно--сирне зерно--автоматизация сыродельной промышленности--автоматизація сироварної промисловості
Анотація: Автоматизация производства сыра на стадиях реализации технологии выработки сыров и автоматизированное управление производства сыров в целом.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Миронова, Катерина
Назва : Занимательная критика
Місце публікування : Вокруг света. - К.: Вокруг света, 2020. - N 10. - С. 38-45 (Шифр vosv/2020/10)
Предметні рубрики: Туризм --Європа --Крит
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): минойцы--мінойці--туризм--сыроварение--сироваріння
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.1(075)/К88
Автор(и) : Кугенєв, Петро Венедктович
Назва : Молочна справа : підручник . -3-е вид., перероб. і доп.
Вихідні дані : К.: Вища шк., 1977
Кільк.характеристики :312 с.: рис., табл.
Примітки : Дод.: с. 308
Ціна : 0.82 р.
УДК : 637.1(075)
ББК : 36.95я723
Предметні рубрики: Молочна продукція-- Виробництво
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): хімічний склад молока--химический состав молока--біохімічні властивості молока--биохимические свойства молока--фізичні властивості молока--физические свойства молока--мікробіологія молока--микробиология молока--обробка молока--обработка молока--зберігання молока--хранение молока--транспортування молока--транспортировка молока--кисломолочні продукти--кисломолочные продукты--маслоробство--маслоделие--сироварство--сыроварение--молочні консерви--молочные консервы--прифермерські молочарні--околофермерские молочни
Анотація: Склад та властивості молока, технологія виробництва різних молочних продуктів.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Якименко, Наталья
Назва : Научно-техническая революция и козы
Місце публікування : Тваринництво сьогодні: науч.-практ. журнал. - К.: Гульнара Ибраева, 2018. - N 7. - С. 70-72: ил. (Шифр tvse/2018/7)
Предметні рубрики: Козівництво-- Науково-технічний прогрес
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): користь козиного молока--польза козьего молока--органічне сироваріння--органическое сыроварение
Знайти схожі

5.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Якименко, Наталья
Назва : Научно-техническая революция и козы
Місце публікування : Тваринництво сьогодні: науч.-практ. журнал. - К.: Гульнара Ибраева, 2017. - N 1. - С. 68-71: фот. (Шифр tvse/2017/1)
Предметні рубрики: Козівництво-- Науково-технічний прогрес
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): продукція козівництва--продукция козоводства--лікування козиним молоком--лечение козьим молоком--органічне сироваріння--органическое сыроварение
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.33.02/О-22
Автор(и) : Шилер, Гергард Генрихович, Шнейдер, Леонид Константинович, Миргородский, Болеслав Георгиевич, Кончаковский, Геннадий Алексеевич
Назва : Оборудование для производства сыра и переработки сыворотки : справочник
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1990
Кільк.характеристики :207 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 202. - Предм. указ.: с. 205-207. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 5-10-000925-X: 0.70 р.
УДК : 637.33.02
ББК : 36.958
Предметні рубрики: Сироварство-- Обладнання
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): сыроварение--молочная смесь--молочна суміш--сырное зерно--сирне зерно--формование сыра--формування сиру--созревание сыров--дозрівання сирів--посолка сыра--посолка сиру--переработка сыворотки--переробка сироватки--машины для производства сыров--машини для виробництва сирів
Анотація: Оборудование для получения, транспортирования и обработки молока, формования сыра, его посолки и отгрузки, для получения плавленых сыров и переработки сыворотки.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.3/Д46
Автор(и) : Диланян, Завен Христофорович
Назва : Основы сыроделия . -3-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Пищевая пром-сть, 1980
Кільк.характеристики :113 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 112
Ціна : 0.40. р.
УДК : 637.3
ББК : 36.958
Предметні рубрики: Сироварство
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): сыроварение--состав молока--склад молока--сыропригодность молока--сиропридатність молока--образование сычужного сгустка--утворення сичужного згустку--формование сыров--формування сирів--созревание сыров--дозрівання сирів
Анотація: Состав и свойства молока, их значение в сыроделии, сыропригодность молока и факторы, ее обуславливающие.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.3/К 90
Автор(и) : Кулешова, Мария Фоминишна, Тиняков, Владимир Георгиевич
Назва : Плавленые сыры . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Пищевая пром-сть, 1977
Кільк.характеристики :176 с.: рис., табл.
Серія: Современная технология
Примітки : Лит.: с. 168-174
Ціна : 0.60 р.
УДК : 637.3
ББК : 36.958
Предметні рубрики: Сироварство-- Технології
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): сыроварение--свойства плавленых сыров--властивості плавлених сирів--технологический процесс производства плавленых сыров--технологічний процес виробництва плавлених сирів--виды плавленых сыров--види плавлених сирів--пороки плавленых сыров--дефекти плавлених сирів
Анотація: Микроструктура, свойства плавленых сыров, применяемое сырье, общая и частная технология плавленых сыров.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.33/Д 46
Автор(и) : Диланян З. Х.
Назва : Сыроделие . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Пищевая пром-сть, 1973
Кільк.характеристики :397[1] с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 392-396
Ціна : 1.23 р.
УДК : 637.33
ББК : 36.958
Предметні рубрики: Сироварство-- Технологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): сыроварение--формование сыра--формування сиру--пороки сыров--дефекти сиру--классификация сыров--класифікація сиру--твердые сыры--тверді сири--прессуемые сыры--пресовані сири--сыры с копчением--сири з коптінням--сыры бескорковые--сири безкоркові--полутвердые сыры--напівтверді сири--мягкие сыры--м'які сири--кисломолочные сыры--кисломолочні сири--переработанные сыры--перероблені сири
Анотація: Описаны теоретические основы и технология различных видов сыров.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

10.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.1(075)/Т 38
Автор(и) : Крусь, Галина Николаевна, Чекулаева, Лидия Васильевна, Шалыгина, Галина Александровна, Ткаль, Таисия Константиновна
Назва : Технология молочных продуктов : учеб. пособие
Вихідні дані : М.: Агропромиздат, 1988
Кільк.характеристики :367 с.: рис., табл.
Серія: Учебники и учебные пособия для техникумов
Примітки : Лит.: с. 360. - Предм. указ.: с. 361-363. - Аквт. указ. на оборот. тит. л.
ISBN, Ціна 5-10-000215-8: 1.10 р.
УДК : 637.1(075)
ББК : 36.95я723
Предметні рубрики: Молочні продукти -- Технологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): первинна обробка молока--первичная обработка молока--приймання молока--приемка молока--сепарування молока--сепарирование молока--стирилізоване молоко--стирилизованное молоко--пастеризоване молоко--пастеризированное молоко--кисломолочні напої--кисломолочные напитки--технологія сметани--технология сметаны--технологія сиру--технология сыра--сирні вироби--творожные изделия--морозиво--мороженое--молочні консерви--молочные консервы--молочні продукти дитячого харчування--молочные продукты детского питания--сухі молочні суміші--сухие молочные смеси--рідкі молочні продукти--жидкие молочные продукты--кисломолочні продукти--кисломолочные продукты--пастоподібні продукти--пастообразные продукты--сироваріння--сыроварение--плавлений сир--плавленый сыр--вершкове масло--сливочное масло--казеїн--казеин--пахта--молочна сироватка--молочная сыроватка--молочний сахар--молочный сахар
Анотація: Технологические процессы производства цельномолочных продуктов, масла, сыра и др.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1), АБ(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1), АБ(1)
Знайти схожі

11.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.352/Н63
Автор(и) : Николаев, Алексей Михайлович
Назва : Технология мягких сыров
Вихідні дані : Москва: Пищевая пром-сть, 1980
Кільк.характеристики :214 с.: рис., табл.
Серія: Качество. Ассортимент
Примітки : Лит.: с. 210
Ціна : 0.60 р.
УДК : 637.352
ББК : 36.958
Предметні рубрики: Сироварство
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): сыроварение--производство мягких сыров--виробництво м'яких сирів--состав молока--склад молока--молоко--сичужные сыры--сичужні сири--кислотные сыры--кислотні сири--формование сыра--формування сиру--созревание мягких сыров--дозрівання м'якого сиру--качество мягких сыров--якість м'яких сирів
Анотація: Технология мягких сыров с созреванием и свежих без созревания, особенности микробиологических и биохимических процессов при их выработке.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

12.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.3/С59
Автор(и) : Соколова, Зоя Сергеевна, Лакомова, Лариса Ивановна, Тиняков, Владимир Георгиевич
Назва : Технология сыра и продуктов переработки сыворотки : учеб. пособие для вузов
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1992
Кільк.характеристики :334 с.: рис., табл.
Серія: Учебники и учебные пособия для высших учебных заведений
Примітки : Лит.: с. 331
ISBN, Ціна 5-10-0020296: 4.53 р.
УДК : 637.3
ББК : 36.958
Предметні рубрики: Сироварство-- Молочні продукти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): сыроварение--молочные продукты--натуральные сыры--натуральні сири--бактериальные закваски--бактеріальні закваски--твердые сыры--тверді сири--мягкие сыры--м'які сири--кисломолочные сыры--кисломолочні сири--плавленые сыры--плавлені сири--переработка сыворотки--переробка сироватки
Анотація: Комплекс требований к молоку, способы повышения его сыропригодности, направления использования сырья с переработкой сыворотки.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

13.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Приходько Е. А.
Назва : Ферма СтреКоза: философия сыроварения
Місце публікування : Тваринництво сьогодні: науч.-практ. журнал. - К.: Гульнара Ибраева, 2019. - N 5. - С. 30-34: фот. цв. (Шифр tvse/2019/5)
Предметні рубрики: Козівництво-- Сироварство
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): козоводство--сыроварение
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)