Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=текстильные оболочки<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.523(075.8)/О-58
Автор(и) : Онищенко, В'ячеслав Миколайович, Шубіна Л.Ю., Янчева М.О.
Назва : Технологія та товарознавство ковбасних оболонок : навч. посібник
Вихідні дані : Суми: Унів. кн., 2009
Кільк.характеристики :224 с.: рис., табл.
Примітки : Бібліогр.: с.208-223
ISBN, Ціна 978-966-680-472-6: 045.00, 75.00, грн
УДК : 637.523(075.8)
ББК : 36.92я73
Предметні рубрики: Харчові виробництва-- М'ясні продукти
Географіч. рубрики:
Анотація: Розглянуто наукові і практичні аспекти бар'єрних технологій у стабілізації якості ковбасних виробів.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.523(075.8)/О-58
Автор(и) : Онищенко, В'ячеслав Миколайович, Шубіна, Лідія Юріївна, Янчева, Марина Олександрівна
Назва : Технологія та товарознавство ковбасних оболонок : навч. посібник
Вихідні дані : Суми: Унів. книга, 2013
Кільк.характеристики :223, [1] с.: рис., табл.
Примітки : Л-ра: с. 214-223
ISBN, Ціна 978-966-680-472-6: 75.00 грн
УДК : 637.523(075.8)
ББК : 36.92я73
Предметні рубрики: Харчові виробництва-- М'ясні продукти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): властивості ковбасних оболонок--свойства колбасных оболочек--ковбасне виробництво--колбасное производство--якість ковбасних виробів--качество колбасных изделий--натуральні ковбасні оболонки--натуральные колбасные оболочки--штучні ковбасні оболонки--искусственные колбасные оболочки--білкові ковбасні оболонки--белковые колбасные оболочки--целюлозні ковбасні оболонки--целлюлозные колбасные оболочки--оболонки на паперовій основі--оболочки на бумажной основе--текстильні оболонки--текстильные оболочки--альгінатні оболонки--альгинатные оболочки
Анотація: Наукові та практичні аспекти бар'єрних технологій у стабілізації якості ковбасних виробів та роль оболонки як однієї зі складових у формуванні якості ковбас.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)