Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=технологічна документація<.>
Загальна кількість знайдених документів : 6
Показані документи с 1 за 6
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 021:004](075)/П32
Автор(и) : Пилко И. С.
Назва : Информационные и библиотечные технологии : учеб. пособие
Вихідні дані : СПб.: Профессия, 2006
Кільк.характеристики :341 с.: табл.
Серія: Библиотека
Примітки : Библиогр.: с. 273-279 . - Алф.-предм. указ.: с. 280-285, 337-342
ISBN, Ціна 593913-098-4: 81.20 грн
УДК : 021:004](075)
ББК : 78.34я73
Предметні рубрики: Бібліотечна справа-- інформаційні технологии
Географіч. рубрики:
Анотація: Создание, внедрение и использование информационных и библиотечных технологий в повседневной практике библиотек.
Примірники : всього : МЕТ(1), БГ(1), ЧЗ(1), ВНБТ(2)
Вільні : МЕТ(1), БГ(1), ЧЗ(1), ВНБТ(2)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 640.41(075.8)/А 87
Автор(и) : Архіпов, Віктор Віталійович
Назва : Організація ресторанного господарства : навч. посібник . -2-ге вид., переробл. та допов.
Вихідні дані : К.: Центр учбов. л-ри, 2010
Кільк.характеристики :280 с.: рис., табл.
Примітки : Дод.: с.205
ISBN, Ціна 978-611-01-0045-8: 58.00, 96.00, грн
УДК : 640.41(075.8)
ББК : 65.424я73
Предметні рубрики: Громадське харчування-- Ресторани
Ресторани
Географіч. рубрики:
Анотація: Охоплюе широке коло питань пов'язаних з основними напрямками розвитку ресторанного господарства. Висвітлені основні питання організації виробництва в ресторанному бізнесі.
Примірники : всього : ФОНД(2), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(2), ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 621.396.6(075)/А 42
Автор(и) : Аксенова, Инна Константиновна, Мельников, Алексей Алексеевич
Назва : Основы конструирования радиоэлектронных приборов : учеб. для средн. спец. учеб. заведений
Вихідні дані : М.: Высш. шк., 1986
Кільк.характеристики :176 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 175
Ціна : 0.30 р.
УДК : 621.396.6(075)
ББК : 32.844-02я723
Предметні рубрики: Радіоелектронна апаратура-- Конструювання-- Проектування
Географіч. рубрики:
Анотація: Требования к радиоэлектронной аппаратуре при конструировании в зависимости от применения, условий эксплуатации, надежности, вопросы проектирования, компановки, тенденции развития микроэлектроники.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 651.4(075.8)/К89
Автор(и) : Кузнецова, Татьяна Вячеславовна, Степанов Е. А, Филиппов Н. Г.
Назва : Делопроизводство и техническая документация : учеб. для сред. спец. учеб. заведений
Вихідні дані : М.: Высшая школа, 1991
Кільк.характеристики :159 с
Примітки : Прил.: с. 150-155
ISBN, Ціна 5-06-001675-7: 0.25 р.
УДК : 651.4(075.8)
ББК : 65.050.286я73
Предметні рубрики: Діловодство-- Нормативно-технічні документи
Географіч. рубрики:
Анотація: Излагаются современные организационные и технологические принципы и методы документирования управленческой, производственной, проектной, научно-исследовательской деятельности и роботы вычислительных центров, составления и оформления документов, построения документооборота, обработки, исполнения, размножения и хранения документов, функционирования автоматизированных систем документационного обеспечения управления.
Примірники : всього : АБ(1), ФОНД(1)
Вільні : АБ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 642.5(075.8)/А87
Автор(и) : Архіпов, Віктор Віталійович
Назва : Організація ресторанного господарства : навч. посібник . -3-є вид.
Вихідні дані : К.: Центр учбов. л-ри, 2016
Кільк.характеристики :279, [1] с.: рис., табл.
Примітки : Дод.: с. 205
ISBN, Ціна 978-617-673-416-1: 122.40 грн
УДК : 642.5(075.8)
ББК : 36.99я73
Предметні рубрики: Ресторани-- Організація
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): організаційно-правові форми підприємств--їдальня--ресторан--бар--кафе--закусочна--постачання підприємств ресторанного господарства--складське господарство ресторана--тарне господарство ресторана--структура виробництва--структура производства--організація виробництва--меню--оперативне планування виробництва--технологічна документація--організація праці
Анотація: Організація виробництва у ресторанному бізнесі: постачання, складське господарство, організація цехів, роздаткових ліній, питання раціональної організації праці.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 30.112/К 56
Автор(и) : Коваленко, Александр Васильевич, Гредитор, Марк Аркадьевич
Назва : Как читать чертежи . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Машиностроение, 1987
Кільк.характеристики :88 с.: рис., табл.
Серія: Библиотека станочника
Примітки : Прил.: с. 76-86
Ціна : 0.30 р.
ББК : 30.112
Предметні рубрики: Креслення-- Оформлення
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): чертежи--требования к чертежам--вимоги до креслень--единая система конструкторской документации--єдина система конструкторської документації--единая система допусков--єдина система допусків--чертежи типовых деталей--креслення типових деталей--технологическая документация--технологічна документація--рабочие технологические документы--робочі технологічні документи--требования к графическим документам--вимоги до графічних документів--требования безопасности труда--вимоги безпеки праці--технологическая дисциплина--технологічна дисципліна
Анотація: Изложены основные требования к оформлению чертежей и технологических документов.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)