Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Пошуковий запит: <.>K=технологія виробництва крупи<.>
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.71(075)/М 52
Автор(и) : Мерко, Иван Тимофеевич
Назва : Технология мукомольного и крупяного производства : учеб. пособие
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1985
Кільк.характеристики :288 с.: рис., табл.
Серія: Учебники и учебные пособия для высших учебных заведений
Примітки : Лит.: с. 286
Ціна : 0.85 р.
УДК : 664.71(075)
ББК : 36.82я73
Предметні рубрики: Борошномельно-круп'яні виробництва-- Технологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): технологические свойства муки--технологічні властивості борошна--сепарирование зерна--сепарування зерна--измельчение зерновых продуктов--подрібнення зернових продуктів--шелушение зерна--лущення зерна--воднотепловая обработка зерна--водно-теплова обробка зерна--виды помолов--види помелів--технология производства муки--технологія виробництва борошна--ассортимент крупы--асортимент крупи--технология производства крупы--технологія виробництва крупи--макаронная мука--макаронне борошно
Анотація: Описаны основные этапы производства муки и крупы, приведены схемы различных помолов.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)