Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=технологія пива<.>
Загальна кількість знайдених документів : 5
Показані документи с 1 за 5
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663.1(075)/М 21
Автор(и) : Мальцев, Петр Михайлович
Назва : Технология бродильных производств : учебник . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Пищевая пром-сть, 1980
Кільк.характеристики :560 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 548-549. - Предм. указ.: с. 550-555
Ціна : 1.50 р.
УДК : 663.1(075)
ББК : 36.870я73
Предметні рубрики: Бродильні виробництва-- Технології
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): бродильное производство--спиртовое брожение--спиртове бродіння--сырье бродильных производств--сировина бродильних виробництв--технология этилового спирта--технологія етилового спирту--спирт из мелассы--спирт із меласи--технология пива--технологія пива--технология хлебного кваса--технологія хлібного квасу--технология вина--технологія вина--технология коньяков--технологія коньяків--кальвадос--технология рома--технологія рому--виски--віски--технология водки--технологія горілки--технология ликеров--технологія лікерів--газированные напитки--газовані напої--безалкогольные напитки--безалкогольні напої--производство уксуса--технологія уксусу--технология молочной кислоты--технологія молочної кислоти--технология лимонной кислоты--технологія лимонної кислоти
Анотація: Излагается технология бродильных производств.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664/С 76
Автор(и) : Стабников, Всеволод Николаевич, Остапчук, Николай Васильевич
Назва : Общая технология пищевых продуктов : учеб. пособие для вузов
Вихідні дані : Киев: Вища шк. Голов. изд-во, 1980
Кільк.характеристики :304 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 301
Ціна : 0.90 р.
УДК : 664
ББК : 36.81я73
Предметні рубрики: Харчові виробництва-- Технологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): сточные воды пищевых производств--стічні води харчових виробництв--проектирование пищевого производства--проектування харчового виробництва--технология хлеба--технологія хліба--технология консервов--технологія консервів--свеклосахарное производство--бурякоцукрове виробництво--технология крахмала--технологія крохмалю--крахмальная патока--крохмальна патока--технология этилового спирта--технологія етилового спирту--технология пива--технологія пива--технология вина--технологія вина
Анотація: Изложены теоретические основы пищевой технологии, дана классификация основных процессов и оборудования предприятий пищевой промышленности.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.02(075.8)/Т38
Автор(и) : Ковальская, Людмила Павловна, Мелькина, Галина Михайловна, Шебершнева, Нелли Николаевна, Шикина, Валентина Сергеевна
Назва : Технология пищевых производств : учебник для сред. спец. учеб. заведений
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1988
Кільк.характеристики :286 с.: рис.
Примітки : Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 5-10-000-195-X: 0.90 р.
УДК : 664.02(075.8)
ББК : 36я723
Предметні рубрики: Харчове виробництво-- Технологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): стандартизация пищевых продуктов--стандартизація харчових продуктів --технология хлебопечения--технологія хліба--технология сахара--технологія цукру--производство крахмала--виробництво крохмалу--технология конфет--технологія конфет--халва--мармелад--пастила--этиловый спирт--етиловий спирт--технология водки--технологія горілки--технология пива--технологія пива--технология вина--технологія вина--растительное масло--рослинна олія--маргарин--животные жиры--тваринні жири--консервирование плодов--консервування плодів
Анотація: Сведения об отдельных компонентах пищи и их физиологической роли, технология отдельных видов пищевых производств.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(2)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(2)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663.1(075.8)/Ф24
Автор(и) : Фараджева, Екатерина Дмитриевна, Федоров, Виктор Алексеевич
Назва : Общая технология бродильных производств : учебник
Вихідні дані : Москва: Колос, 2002
Кільк.характеристики :407, [1] с.: рис., табл.
Серія: Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений
Примітки : Предм. указ.: с. 400-401. - Лит.: с. 402-403
ISBN, Ціна 5-10-003613-3: 67.00 грн
УДК : 663.1(075.8)
ББК : 36.87я73
Предметні рубрики: Бродильні виробництва
Географіч. рубрики:
Анотація: Закономерности размножения и роста микроорганизмов, применяемых при производстве продуктов брожения, данные о структуре ферментов, теория ферментативного гидролиза крахмала и белков, виды и теоретические основы процессов брожения.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664(075.8)/Х 22
Автор(и) : Товажнянський Л.Л., Бухкало С.І., Капустенко П.О., Арсеньєва О.П.
Назва : Харчові технології у прикладах і задачах : підручник для студ. вищ. навч. закл.
Вихідні дані : К.: Центр учбов. л-ри, 2008
Кільк.характеристики :576 с.: рис., табл.
Примітки : Бібліогр.: с.564-566. - Дод.
ISBN, Ціна 978-966-364-602-2: 069.60, 069.60, 072.50, грн
УДК : 664(075.8)
ББК : 36.81я73
Предметні рубрики: Харчове виробництво-- Технологія
Географіч. рубрики:
Анотація: Фізико-хімічні, біохімічні закономірності,сировина та асортимент харчових продуктів, апарати і технологічні процеси їх виготовлення.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)