Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Пошуковий запит: <.>K=технологія спирту<.>
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664(075.8)/З-14
Автор(и) : Товажнянський Л. Л., Бухкало С. І., Капустенко П. О., Орлова Є. І.
Назва : Загальна технологія харчових виробництв у прикладах і задачах : навч. посібник
Вихідні дані : Київ: Центр навч. л-ри, 2005
Кільк.характеристики :496 с.: рис., табл.
Примітки : Літ.: с. 485-487
ISBN, Ціна 966-364-093-6: 35.20 грн
УДК : 664(075.8)
ББК : 36.81я73
Предметні рубрики: Харчове виробництво-- Харчові продукти-- Технологія
Географіч. рубрики:
Анотація: Викладено основи технології харчових виробництв, її фізико-хімічні, біохімічні та технологічні закономірності, характеристика сировини, асортимент виробів.
Примірники : всього : ВВ(2), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(2)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)