Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=технічні жири<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664(075.8)/З-14
Автор(и) : Товажнянський Л. Л., Бухкало С. І., Капустенко П. О., Арсеньева О. П.
Назва : Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах : підручник для студ. навч. закл.
Вихідні дані : Київ: Центр учбов. л-ри, 2011
Кільк.характеристики :831, [1] с.: табл., рис.
Примітки : Дод.: с. 809-831. - Літ.: с. 814-818
ISBN, Ціна 978-611-01-0208-7: 117.00 грн
УДК : 664(075.8)
ББК : 36.81я73
Предметні рубрики: Харчова промисловість-- Технології-- Задачі (навч.)
Географіч. рубрики:
Анотація: Технології харчової промисловості, її фізико-хімічні, біохімічні та технологічні закономірності.
Примірники : всього : ВВ(2), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(2), ФОНД(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.5.07/Ж91
Автор(и) : Журавская, Нина Константиновна, Алехина, Лидия Тимофеевна, Отряшенкова, Лидия Михайловна, Алехина, Лидия Тимофеевна
Назва : Исследование и контроль качества мяса и мясопродуктов : учебник
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1985
Кільк.характеристики :296 с.: рис., табл.
Примітки : Прил.: с. 284-288. - Лит.: с. 289. - Предм. указ.: с. 290-292
Ціна : 1.00 р.
УДК : 637.5.07
ББК : 36.92я73
Предметні рубрики: М'ясо-- Якість-- Дослідження
М'ясні продукти-- Якість-- Дослідження
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мясо--мясопродукты--состав мяса--склад м'яса--ценность мяса--цінність м'яса--качество мяса--якість м'яса--колбасные изделия--ковбасні вироби--мясные полуфабрикаты--м'ясні напівфабрикати--мясные консервы--м'ясні консерви--яичные продукты--яєчні продукти--техническе жиры--технічні жири--пищевой альбумин--харчовий альбумін--желатин
Анотація: Приведены методы анализа, позволяющие объективно оценить пищевую ценность мяса и мясопродуктов.
Примірники : всього : ВВ(1), АБ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), АБ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.5/Т41
Автор(и) : Тимощук, Иван Иванович, Головатенко, Наталья Анатольевна, Сенников, Сергей Анатольевич
Назва : Общая технология мяса и мясопродуктов : пособие
Вихідні дані : Киев: Урожай, 1989
Кільк.характеристики :216 с.: рис., табл.
ISBN, Ціна 5-337-00414-Х: 0.90 р.
УДК : 637.5
ББК : 36.92я7
Предметні рубрики: М'ясні продукти-- Технологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мясные продукты--сырье мясной промышленности--сировина м'ясної промисловості--переработка животных--переробка тварин--обработка мяса холодом--обробка м'яса холодом--переработка крови--переробка крові--обработка субпродуктов--обробка субпродуктів--обработка кишок--обробка кишок--пищевые жиры--харчові жири--обработка шкур--обробка шкури--технические жиры--технічні жири--кормовые продукты--кормові продукти--органопрепараты--органічні препарати--колбасные изделия--ковбасні вироби--мясные полуфабрикаты--м'ясні напівфабрикати--мясные соленые продукты--м'ясні солені продукти
Анотація: Сведения о сырье мясной промышленности, технологических процессах переработки мяса и мясопродуктов, качестве выпускаемых изделий.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)