Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=топлене масло<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.

Форма документа : Багатотомне видання
Шифр видання : 664.3.033/С 74
Автор(и) : Степанова, Лариса Ивановна
Назва : Справочник технолога молочного производства. Технология и рецептуры. Т. 2: Масло коровье и комбинированное
Вихідні дані : СПб.: Гиорд, 2003
Кільк.характеристики :329, [7] с.: табл., рис.
Примітки : Прил.: с. 305-321. - Лит.: с. 322-324. - Алф. указ.: с. 325-330
ISBN, Ціна 5-901065-19-0: 83.00 грн
УДК : 664.3.033
ББК : 36.957
Предметні рубрики: Вершкове масло
Географіч. рубрики:
Анотація: Физико-химические процессы маслообразования при выработке сливочного масла.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.23(035)/П80
Автор(и) : Андрианов, Юрий Петрович, Вышемирский, Франц Адамович, Качераускис, Донатос Владович, Климов, Вячеслав Павлович
Назва : Производство сливочного масла : справочник
Вихідні дані : М.: Агропромиздат, 1988
Кільк.характеристики :303 с.: рис., табл.
Примітки : Библиогр. в конце глав. - Предм. указ.: с. 297-300. - Авт. указ. на оборот. тит. л.
ISBN, Ціна 5-10-000202-6: 1.60 р.
УДК : 637.23(035)
ББК : 36.957я2
Предметні рубрики: Вершкове масло-- Виробництво
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): масло животное--масло тваринне--сливки--вершки--свойства масла--властивості масла--качество масла--якість масла--ассортимент масла--асортимент масла--структура молока--технология масла животного--технологія масла тваринного--химический состав масла--хімічний склад масла--микробиология маслоделия--мікробіологія маслоробства--санитарный контроль производства масла--санітарний контроль виробництва масла--обезжиренное молоко--знежирене молоко--фасование масла--фасування масла--топленое масло--топлене масло
Анотація: Приведены требования к молоку и сливкам как сырью для производства сливочного масла, изложены методы производства существующего ассортимента сливочного и топленого масла.
Примірники : всього : ВВ(1), АБ(1), ЧЗ(1)
Вільні : ВВ(1), АБ(1), ЧЗ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.56(=21)/С 28
Назва : Секреты индийской кухни. Традиционная кулинария Бхакти-йогина
Вихідні дані : Ленинград: Смарт, 1990
Кільк.характеристики :44 с.: рис.
Серія: Кулинарные рецепты древней культуры; Вып. 2
Примітки : Уклад. зазначено на звороті тит. арк.
Ціна : 2.00 р.
УДК : 641.56(=21)
ББК : 36.997(3)
Предметні рубрики: Кухня-- Індійська кухня
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): индийская кухня--блюда из риса--страви з рису--блюда из гороха--страви з гороху--приправы--приправи--домашний творог--домашній сир--топленое масло--топлене масло--йогурт
Анотація: Приведены рецепты традиционной кулинарии Бхакти-йогина.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)