Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=управління готелем<.>
Загальна кількість знайдених документів : 5
Показані документи с 1 за 5
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 338.242(075.8)/Р 59
Автор(и) : Роглєв, Христо Йосипович
Назва : Основи готельного менеджменту : навч. посібник
Вихідні дані : К.: Кондор, 2005
Кільк.характеристики :408 с
Примітки : Дод.: с. 385-397. - Л-ра: с. 398-405
ISBN, Ціна 955-8251-74-1: 040.00 грн
УДК : 338.242(075.8)
ББК : 65.050.214я73
Предметні рубрики: Готелі-- Менеджмент
Географіч. рубрики:
Анотація: Викладені сучасні функції управління і системи обслуговування в готелі, комплексні менеджерські функції і бізнеси-процеси.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 338.48(075.8)/М50
Автор(и) : Мунін Г. Б., Карягін Ю. О., Роглєв Х. Й., Руденко С. І.
Назва : Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу : навч. посібник для вищ. навч. закл.
Вихідні дані : К.: Кондор, 2008
Кільк.характеристики :460 с.: рис., табл.
Колективи : Національна академія наук України, Рада по вивченню продуктивних сил України, Київський наіональний університет культури і мистецтв
Примітки : Дод.: с. 426-447. - Л-ра: с. 448-758
ISBN, Ціна 978-966-351-172-6: 76.00, 72.00, 73.00, 82.00, грн
УДК : 338.48(075.8)
ББК : 65.43я73
Предметні рубрики: Ресторанно-готельний бізнес-- Менеджмент
Географіч. рубрики:
Анотація: Сучасна теорія менеджменту готельного і ресторанного бізнесу.
Примірники : всього : ЧЗ(1), ФОНД(2), ВВ(2)
Вільні : ЧЗ(1), ФОНД(2), ВВ(2)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 338.46(075.8)/Р59
Автор(и) : Роглєв, Христо Йосипович
Назва : Основи готельного менеджменту : підручник для студ. вищ. навч. закл.
Вихідні дані : К.: Кондор, 2009
Кільк.характеристики :408 с.: табл.
Колективи : Київський університет туризму, економіки і права
Примітки : Дод.: с. 385-397. - Л-ра: с. 398-405
ISBN, Ціна 966-8251-74-1: 48.00, 65.00, грн
УДК : 338.46(075.8)
ББК : 65.432я73
Предметні рубрики: Готелі-- Мененджмент
Географіч. рубрики:
Анотація: Теоретичні, методичні і практичні питання управління сучасним готелем.
Примірники : всього : ВВ(1), ЧЗ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ЧЗ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 338.48(075.8)/Ф 84
Автор(и) : Мунін Г. Б., Карягін Ю. О., Артеменко А. С., Кошиль Ю. В.
Назва : Франчайзинг у готельно-ресторанному бізнесі : навч. посібник
Вихідні дані : К.: Кондор, 2008
Кільк.характеристики :370 с
Примітки : Дод.: с.306-342. - Л-ра: с.343
ISBN, Ціна 978-966-351-152-8: 042.00 грн
УДК : 338.48(075.8)
ББК : 65.43я73
Предметні рубрики: Ресторанно-готельний бізнес
Географіч. рубрики:
Анотація: Сучасні концепції організації системи франчайзингу в управлінні готелем.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 640.4:338.46(075./К56-236133
Автор(и) : Ковешніков, Володимир Сергійович, Матвієнко, Анатолій Тихонович, Разметова, Олена Григорівна
Назва : Організація готельно-ресторанного господарства : навч. посіб.
Вихідні дані : Київ: Ліра-К, 2018
Кільк.характеристики :563, [1] с.: іл., табл.
Примітки : Покажч.: с. 456-462. - Літ.: с. 463-466. - Дод.: с. 467-563
ISBN, Ціна 978-617-7605-31-6: 414.00 грн
УДК : 640.4:338.46(075.8)
ББК : 65.441я73
Предметні рубрики: Ресторанно-готельний бізнес
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): готельне господарство--індустрія гостинності--управління готелем--послуги гостинності--обов'язки персоналу готелів--обслуговування людей з інвалідністю--управління безпекою готелю--управління персоналом готелю--готельний маркетинг--товарно-матеріальні ресурси--інженерно-технічна служба готелю--ресторанне господарство--продукція ресторанного комплексу--обслуговування туристів
Анотація: Організація готельного та ресторанного господарства: сутність, зміст основних детермінант готельного господарства, класифікація та типізації засобів розміщення ресторанів.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)