Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Пошуковий запит: <.>K=формование шоколадных изделий<.>
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663.916/К59
Автор(и) : Кокашинский, Георгий Романович
Назва : Производство шоколадных изделий : учеб. пособие . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Пищевая пром-сть, 1973
Кільк.характеристики :304 с.: рис., табл.
Ціна : 0.59 р.
УДК : 663.916
ББК : 36.86я722
Предметні рубрики: Цукерки-- Технологія виготовлення
Шоколад-- Цукерки
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): шоколадные изделия--шоколадні вироби--шоколадные массы--шоколадні маси--формование шоколадных изделий--формування шоколадних виробів--пористый шоколад--пористий шоколад--какао порошок
Анотація: [Приведены основное сырье и вспомогательные материалы, используемые при производстве шоколадных изделий, и технологические схемы их производства.]
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(2)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(2)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)