Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=фритюрниці<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 621.365:64.06/К32
Автор(и) : Квятковский, Сергей Феодосьевич, Герчук, Юрий Михайлович
Назва : Ваши помощники на кухне. Электронагревательные приборы для приготовления пищи: устройство, рациональное использование, рецепты
Вихідні дані : М.: Энергоатомиздат, 1991
Кільк.характеристики :68, [4] с.: рис., табл.
ISBN, Ціна 5-283-00588-7: 2.90 р.
УДК : 621.365:64.06
ББК : 31.293-5
Предметні рубрики: Побутові електричні прилади-- Експлуатація
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): електричні плити--электроплиты--електричні плитки--электроплитки--електричні кастрюлі--электрокастрюли--електричні фритюрниці--электрофритюрницы--електричні пательні--электросковородки--жарові шафи--жаровые шкафы--електричні вафельниці--электровафельницы
Анотація: Сведения об устройстве, правила рациональной эксплуатации электронагревательных приборов для приготовления пищи, рецептура и технология приготовления блюд.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(2)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(2)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.54-8/Д 69
Автор(и) : Дорохин, Виктор Александрович
Назва : Тепловое оборудование предприятий общественного питания : учебник для вузов
Вихідні дані : Киев: Вища шк. Голов. изд-во, 1987
Кільк.характеристики :407 с.: рис., табл.
Примітки : Прил.: с. 389-400. - Предм. указ.: с. 401-403. - Лит.: с. 404-405
Ціна : 1.30 р.
УДК : 641.54-8
ББК : 36.99-5я73
Предметні рубрики: Громадське харчування-- Харчове обладнання
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): общественное питание--пищевое оборудование--тепловые аппараты--теплогенерирующие устройства--теплогенеруючі пристрої--варочные котлы--варильні котли--пароварочные аппараты--пароварильні апарати--сковороды--пательні--фритюрницы--фритюрниці--жарочные шкафы--жарочні шафи--пекарные шкафы--пекарські шафи--электрические плиты--електричні плити--газовые плиты--газові плити--водонагреватели--водонагрівачі
Анотація: Рассмотрены основные способы нагрева пищевых продуктов, общие принципы устройства и классификация тепловых аппаратов.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.53.06(075.8)/Б 43
Автор(и) : Белобородов, Владимир Витальевич, Гордон, Лев Исидорович
Назва : Тепловое оборудование предприятий общественного питания : учеб. пособие для технолог. фак. торг. вузов
Вихідні дані : М.: Экономика, 1983
Кільк.характеристики :304 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 293-294. - Предм. указ.: с. 295-299
Ціна : 1.00 р.
УДК : 641.53.06(075.8)
ББК : 36.99-5я73
Предметні рубрики: Громадське харчування-- Обладнання
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): нагрівання продуктів--нагрев продуктов--інфрачервоне нагрівання--инфракрасный нагрев--диелектричне нагрівання--диэлектрический нагрев--індукційне нагрівання--индукционный нагрев--теплова обробка продуктів--тепловая обработка продуктов--електронагрівачі--электронагреватели--автоклав--пароварочні апарати--пароварочные аппараты--кавоварки--кофеварки--сковорідки--сковороды--жаровні--жаровны--фритюрниці--фритюрницы--кухарські плити--плити--кип'ятильники--кипятильники--водонагрівачі--водонагреватели--газові горілки--газовые горелки--допоміжні нагрівальні апарати
Анотація: Общие сведения о тепловых аппартах, используемых на предприятиях общественного питания.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)