Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
 Знайдено у інших БД:Цінні та рідкісні видання ЖОУНБ ім. О. Ольжича (1)
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=фізіологія харчування<.>
Загальна кількість знайдених документів : 7
Показані документи с 1 за 7
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2(075)/Е 45
Автор(и) : Барановський М.М., Білявський Г.О., Власенко О.В., Мороз Л.В.
Назва : Екотрофологія. Основи екологічно безпечного харчування : навч. посібник для студ. вищ. навч. закл.
Вихідні дані : Київ: Лібра, 2006
Кільк.характеристики :304 с.: табл., рис.
Примітки : Бібліогр. в кінці розд.
ISBN, Ціна 966-7035-77-8: 45.50, 054.00, 50.00, грн
УДК : 613.2(075) + 504.75(075)
ББК : 51.23я73 + 28.08я73
Предметні рубрики: Гігіена харчування
Географіч. рубрики:
Анотація: Концептуальні та практичні аспекти екотрофології - нової для нашої країни науки, теоретичний каркас якої тільки формується. Особливу увагу приділено екологічним проблемам харчування, розкрито санітарно-гігієнічне значення їжі.
Примірники : всього : БГ(1), ФОНД(2), ВВ(1)
Вільні : БГ(1), ФОНД(2), ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.564:613.261/В53
Автор(и) : Висьневска-Рошковска, Кинга, Пиотровякова, Ванда
Назва : Вегетарианство. Вегетарианские блюда
Вихідні дані : Минск: Полымя, 1992
Кільк.характеристики :445, [3] с.: ил., табл.
Примітки : Алф. указ. блюд: с. 429-444
ISBN, Ціна 5-345-00470-6: 5.00 грн
УДК : 641.564:613.261
ББК : 36.996
Предметні рубрики: Вегетаріанство-- Вегетаріанська кулінарія
Географіч. рубрики:
Анотація: Различные аспекты сложного и противоречивого, во многом спорного питания - вегетарианства, исключающего мясо и рыбу, рецепты приготовления блюд вегетарианской кухни.
Примірники : всього : ВВ(2)
Вільні : ВВ(2)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 612.3(075)/П12
Автор(и) : Павлоцкая, Лариса Федоровна, Дуденко, Нина Васильевна, Эйдельман, Мальвина Михайловна
Назва : Физиология питания : учебник
Вихідні дані : Москва: Высш. шк., 1989
Кільк.характеристики :368 с.: табл.
Примітки : Лит.: с. 364
ISBN, Ціна 5-06-000087-7: 1.00 р.
УДК : 612.3(075)
ББК : 28.073.1я73
Предметні рубрики: Фізіологічні процеси-- Харчування
Анотація: Роль различных органов и систем организма в физиологии питания и значение пищевых факторов для нормального его функционирования.
Примірники : всього : ФОНД(1), ЧЗ(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ЧЗ(1), ВВ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 28.073.1/Г95
Автор(и) : Гурман, Эфроим Гарьевич
Назва : Научные основы кулинарии
Паралельн. назви :Scientific basis of cookery
Вихідні дані : СПб.: Наука, 1995
Кільк.характеристики :272 с.: ил.
Колективи : Российская академия наук
Примітки : Лит.: с. 262-263
ISBN, Ціна 5-02-026749-х: 256000 крб
ББК : 28.073.1
Предметні рубрики: Фізіологічні процеси-- Харчування
Географіч. рубрики:
Анотація: Книга посвящена достижениям физиологии питания и пищеварения и основанным на них практическим рекомендациям.
Примірники :ЧЗ(1)
Вільні : ЧЗ(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 28.8г/С33
Назва : Иван Михайлович Сеченов : к 150-летию со дня рождения
Вихідні дані : М.: Наука, 1980
Кільк.характеристики :607 с.: портр., рис., табл., фот.
Колективи : Академия наук CССР, Институт истории естествознания и техники
Примітки : Библиогр. в конце ст. - Прил.: с. 535-595. - Указ. имен: с. 596-605
Ціна : 5.80 р.
ББК : 28.8г
Предметні рубрики: Вчені російські, 19 - 20 ст.
Фізіологія
Географіч. рубрики:
Анотація: Авторы сборника освещают с позиций современной науки многогранную творческую деятельность великого ученого, характеризуют основные научные достижения Сеченова, его влияние на развитие отечественной и мировой науки.
Примірники :ЧЗ(1)
Вільні : ЧЗ(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55(075)/Р78
Автор(и) : Ростовський, Володимир Сергійович, Красноход, Наталія Іванівна
Назва : Помічник кухаря : навч. посіб.
Вихідні дані : Київ: Кондор, 2018
Кільк.характеристики :341, [1] с.: табл., рис.
Примітки : Дод.: с 340-341
ISBN, Ціна 978-966-2781-49-6: 200.00 грн
УДК : 641.55(075)
ББК : 36.99
Предметні рубрики: Кулінарія-- Харчування-- Товарознавство-- Продовольчі товари-- Товарознавство
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): фізіологія харчування--харчові речовини--режим харчування--санітарні вимоги--гігієна працівників --товарознавство харчових продуктів--технологічний процес приготування їжі--обладнання підприємств ресторанного господарства--організація виробництва--заклади ресторанного господарства--організація робочих місць
Анотація: Санітарія та гігієна в ресторанному господарстві, товарознавчі характеристики продуктів, вимоги до їх зберігання, технологія приготування страв, технохімічний контроль.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.997/Э15
Автор(и) : Эвенштейн, Зиновий Михайлович
Назва : Популярная диетология
Вихідні дані : Москва: Экономика, 1989
Кільк.характеристики :316, [4] с.: ил.
ISBN, Ціна 5-282-00766-5: 3.00, 8.00 грн, р.
УДК : 641.56
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Дієтична кулінарія
Раціональне харчування
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): диетическая кулинария--рациональное питание--компоненты пищи--компоненти їжі--холестерин--физиология питания--фізіологія харчування--биохимия питания--біохімія харчування--пищевая аллергия--харчова алергія--рациональное питание--раціональне харчування--нормальная масса тела--нормальна маса тіла--диетотерапия--дієтотерапія--сладкая еда и здоровье--солодка їжа і здоров'я--диетологический словарь--дієтичний словник--диетическая кулинария--дієтична кулінарія
Анотація: Приведены сведения по гигиене и физиологии питания, излагаются основы рационального и диетического питания, даются рекомендации по диетической кулинарии.
Примірники : всього : ВВ(2), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(2), ФОНД(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)