Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=хамон<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.

Назва журналу :Тваринництво України -2016р.,N 9/10
Цікаві статті :
Палій А. Визначення мийної дії розчинів для очищення молокопровідних систем/ А. Палій (стр.11-13)
Ученые предупреждают: пестициды вызывают у шмелей амнезию (стр.17-18)
Польовий Л. Яловичина від надремонтних теличок/ Л. Польовий, В. Ліцький (стр.18-22)
Васильковская Т. Сохраним пчел - сохраним жизнь/ Т. Васильковская (стр.23-25)
Давиденко В. Собакововк чи вовкособака/ В. Давиденко (стр.30)
Різничук І. Відгодівля поросят живою масою 40-70 кг/ І. Різничук, В. Лимар (стр.34-39)
Глотова І. Хамон по-українськи: як з кучерявих свиней зробити іспанський делікатес/ І. Глотова (стр.40-41)
Цікаві статті :
Знайти схожі


2.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Назва : Деликатес. История народов и поколений
Місце публікування : Мясной бизнес: МБ : науч.-практ. журнал. - Киев: Биопром, 2019. - N 11. - С. 54: рис. (Шифр mjab/2019/11)
Предметні рубрики: М'ясні продукти
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мясные продукты--хамон--прошутто--бастурма--суджук
Знайти схожі

3.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Глотова І.
Назва : Хамон по-українськи: як з кучерявих свиней зробити іспанський делікатес
Місце публікування : Тваринництво України. - К.: Паралель, 2016. - N 9/10. - С. 40-41: фот. (Шифр tvuk/2016/9/10)
Предметні рубрики: Свинарство-- М'ясні продукти
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): в'ялене мясо хамон--свині магналиці
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)