Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Житомирська ЦРБ (1)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=харчова промисловість<.>
Загальна кількість знайдених документів : 35
Показані документи с 1 за 20
 1-20    21-35 
1.


    Петруха, С. В.
    Методологія аналізу фінансових результатів роботи хлібопекарської підгалузі харчової промисловості України [Текст] / С. В. Петруха, М. М. Колотуша // Актуальні проблеми економіки : Науковий економічний журнал. - К. : ВНЗ " Національна академія управління", 2007. - N 4. - С. 118-137. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Економіка харчової промисловості
   
Кл.слова (ненормовані):
Харчова промисловість -- Хлібопекарська підгалузь -- Прибуток, збиток

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Колотуша, М.М.

Є примірники у відділах: всього 1 : ПЧЗ (1)
Вільні: ПЧЗ (1)

Знайти схожі

2.


    Степанчук, С. О.
    Стан та перспективи розвитку молочного ринку України [] / С. О. Степанчук, Ю. Ю. Єфісько // Економіка та держава. - 2017. - N 5. - С. 99-102. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Молочне виробництво--Ринок--Україна
Кл.слова (ненормовані):
харчова промисловість -- молочна промисловість

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Єфісько, Ю. Ю.

Є примірники у відділах: всього 1 : ФП (1)
Вільні: ФП (1)

Знайти схожі

3.
911.375(477.41)
У45


   
    Українка - місце зустрічей [] = Town of Ukrainka a meeting place : інформ.-культурне вид. / [Укр. міськрада ; уклад.: Г. Кучеренко, Г. Глінянов, О. Рева ; редкол.: В. Полтавець, В. Пермінов ; пер. Т. Прокопович ; худож. С. Літвінов та ін.]. - [Україна : б. в., 2011?]. - 48, [2] с. : кольор. іл., фот. - 12.00 грн
УДК
ББК 26.890(4УКР-4КИЇ)
Рубрики: Краєзнавство--Українка, місто (Київська область, Обухівський район)--Довідкові видання
   Українка, місто (Київська область, Обухівський район)--Історія -- Довідкові видання
Кл.слова (ненормовані):
фотоальбоми -- міста України -- економічний потенціал міста -- розвиток міста Українка -- харчова промисловість -- деревообробна промисловість
Анотація: [Інформаційно-культурне видання про місто Українка, яке розташоване на 40 км нижче Києва по Дніпру, за 5 км від автомагістралі Київ-Донецьк. Подано відомості про промисловість міста, енергетичну галузь, хімічне виробництво, харчову і деревообробну промисловість тощо].

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Кучеренко, Г. \уклад.\; Глінянов, Г. \уклад.\; Рева, О. \уклад.\; Полтавець, В. \ред.\; Пермінов, В. \ред.\; Прокопович, Т. \пер.\; Літвінов, С. \худож.\; Пермінов, В. \худож.\; Шпиця, О. \худож.\; Самофалов, М. \худож.\; Українська міська рада
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

4.
664.64*М
С73


   
    Спосіб ефективного використання комплексу технологічно цінних сполук хмелю та продуктів його переробки у хлібопеченні [] : наук. практ. рек. / [Л. В. Проценко та ін. ; за ред. Л. В. Проценко] ; Нац. акад. аграр. наук України, Ін-т сіл. госп-ва Полісся. - Житомир : Рута, 2018. - 30, [2] с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Літ.: с. 28-30. - ISBN 978-617-581-367-6 : 60.00 грн
УДК
ББК 36.83
Рубрики: Хлібопекарське виробницство--Хміль--Наукові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
місцеві видання -- харчова промисловість -- хлібобулочні вироби
Анотація: Рекомендації розроблені на основі результатів наукових досліджень впливу гірких речовин, поліфенольних сполук та ефірної олії хмелю українських сортів на смакові та споживчі якості хлібобулочних виробів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Проценко, Л. В.; Ляшенко, М. І.; Пасічник, І. О.; Гринюк, Т. П.; Проценко, Л. В. \ред.\; Національна академія аграрних наук України; Інститут сільського господарства Полісся НААН
Примірників всього: 2
КР (1), ФОНД (1)
Свободны: КР (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

5.


    Бутко, М. П.
    Підходи до визначення чинників формування ефективної виробничо-просторової організації підприємств харчової промисловості [] / М. П. Бутко, М. М. Бердар // Економіка та держава. - 2018. - N 6. - С. 28-32. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Харчові підприємства--Просторова організація--Ефективність--Україна
Кл.слова (ненормовані):
організація підприємств -- харчова промисловість

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Бердар, М. М.

Є примірники у відділах: всього 1 : ПЧЗ (1)
Вільні: ПЧЗ (1)

Знайти схожі

6.
664.87(075.8)
Д66


    Домарецкий, Виталий Афанасьевич.
    Технология экстрактов, концентратов и напитков из растительного сырья [] : учеб. пособие / В. А. Домарецкий. - М. : ФОРУМ, 2015. - 442, [2] с. : рис., табл. - (Высшее образование). - ISBN 978-5-91134-120-6 : 156.00 грн
УДК
ББК 36.877я73
Рубрики: Безалкогольні напої--Технологія виробництва--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
пищевая промышленность -- харчова промисловість -- перерабатывающая промышленность -- переробна промисловість -- растительное сырье -- рослинна сировина -- технологические процессы -- технологічні процеси -- нутрициология -- нутриціологія -- пищевые продукты -- харчові продукти -- напитки -- напої -- рацион питания -- раціон харчування -- здоровый образ жизни -- здоровий спосіб життя -- биологические добавки -- біологічні добавки -- вода -- водоподготовка -- водопідготовка -- технология солода -- технологія солоду -- солодовые экстракты -- солодові екстракти -- концентраты -- концентрати -- экстраты из лекарственных растений -- екстракти з лікарських рослин -- технология безалкогольных напитков -- технологія безалкогольних напоїв -- безалкогольные напитки брожения -- безалкогольні напої бродіння -- плодово-ягодные алкогольные напитки -- плодово-ягідні алкогольні напої -- спиртовые соки -- спиртові соки -- морсы -- морси -- настойки -- настоянки -- ароматные спирты -- ароматні спирти -- технология соков -- технологія соків -- соковые напитки -- сокові напої -- экология производства экстрактов -- екологія виробництва екстрактів -- стандартизация пищевых добавок -- стандартизація харчових добавок -- классификация пищевых добавок -- класифікація харчових добавок
Анотація: Учебное пособие включает теоретические положения и обоснования технологических процессов производства солода, солодовых экстрактов и концентратов, экстрактов из лекарственных трав, безалкогольных и алкогольных напитков, соков, морсов, настоев, ароматных спиртов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

7.


    Осовська, Г. В.
    Технологічні інновації як чинник ефективного розвитку підприємств харчової галузі [] / Г. В. Осовська, А. О. Фещенко // Агросвіт : наук.-практ. журнал. - 2014. - N 12. - С. 41-47 : рис. - Л-ра в кінці ст.
Рубрики: Харчова промисловість--Інновації--Україна
   Вищі навчальні заклади--Наукові працівники--Житомир, місто

   Житомир, місто--Вищі навчальні заклади--Наукові працівники
Кл.слова (ненормовані):
викладачі вузів Житомира -- преподаватели вузов Житомира -- інноваційна діяльність -- инновационная деятельность -- державне регулювання -- государственое регулирование -- інновації -- инновации -- харчова промисловість -- пищевая промышленность
Анотація: Галина Володимирівна Осовська, кандидат економічних наук, професор, завідувач кафедри менеджменту організацій Житомирського національного агроекологічного університету. Дослідження поняття технологічних інновацій та їх впливу на ефективність розвитку підприємств харчової галузі.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Фещенко, А. О.; Вища освіта. Вищі учбові заклади 12.05

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

8.
664(03)
А64


   
    Англо-русский словарь по пищевой промышленности [] = English-Russian dictionary of food industry : ок. 42000 терминов / [В. И. Дашевский и др.] ; под ред. проф. д-ра техн. наук Л. П. Ковальской. - 3-е изд., стер. с доп. - М. : РУССО, 1995. - 694, [1] с. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Указ.: с. 632-665. - ISBN 5-88721-033-8 : 2417000.00 крб
УДК
ББК 36я2
Рубрики: Харчова промисловість--Термінологічні словники англо-російські--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
харчова промисловість -- пищевая промышленность -- харчова термінологія -- пищевая терминология
Анотація: Словарь содержит около 42 000 терминов. Терминология, представленная в словаре, охватывает все отрасли пищевой промышленности.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Дашевский, Владимир Изралиевич; Бардышев, Георгий Михайлович; Прогорович, Анна Лазаревна; Гурин, В. П.; Ковальская, Л. П. \ред.\
Примірників всього: 1
ІН (1)
Свободны: ІН (1)
Знайти схожі

9.
663/664(03)
А64


   
    Англо-русский словарь по пищевой промышленности [] = English-Russian dictionary of food industry : ок. 42000 терминов / [В. И. Дашевский и др.] ; под ред. проф. д-ра техн. наук Л. П. Ковальской. - Изд. 2-е, перераб. и доп. - М. : Рус. яз., 1988. - 666 с. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Указ.: с. 632-664. - ISBN 5-200-00283-4 : 6.70 р.
УДК
ББК 36я2
Рубрики: Харчова промисловість--Термінологічні словники англо-російські--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
харчова промисловість -- пищевая промышленность -- харчова термінологія -- пищевая терминология
Анотація: Словарь содержит около 42000 терминов. Терминология, представленная в словаре, охватывает все отрасли пищевой промышленности.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Дашевский, Владимир Изралиевич; Бардышев, Георгий Михайлович; Прогорович, Анна Лазаревна; Гурин, В. П.; Ковальская, Л. П. \ред.\
Примірників всього: 1
ІН (1)
Свободны: ІН (1)
Знайти схожі

10.
338.439.4-049.5(477)
О-64


    "Органічне виробництво і продовольча безпека", Міжнародна науково-практична конференція (7 ; 2019 ; Житомир).
    Матеріали VІІ Міжнародної науково-практичної конференції "Органічне виробництво і продовольча безпека", 23-24 травня 2019 р. [] / М-во освіти і науки України, Житомир. нац. агроекол. ун-т, Федерація орган. руху України, Поліс. центр орган. вир-ва "Полісся Органік" ; [редкол.: Олег Скидан та ін.]. - Житомир : ЖНАЕУ, 2019. - 451, [1] с. : табл., рис. - Літ. в кінці ст. - ISBN 978-617-7684-18-2 : 180.00 грн
    Зміст:
Лісогурська, О. В. Ветеринарно-санітарна оцінка ріпакового меду, виробленого в умовах Житомирського Полісся / О. В. Лісогурська [та ін.]. - С .115-119. - Літ. в кінці ст. : табл.
Інші автори: Кривий М. М., Лісогурська Д. В., Фурман, С. В.
Валерко, Р. А. Проблеми розвитку органічного виробництва Житомирської області / Р. А. Валерко, Л. О. Герасимчук. - С .371-375. - Літ. в кінці ст. : табл.
УДК
ББК 65.9(4УКР)32
Рубрики: Продовольча безпека--Україна--Наукові видання
   Продовольча безпека--Житомирська область--Наукові видання

   Органічне виробництво--Житомирська область--Наукові видання

   Житомирська область--Продовольча безпека -- Наукові видання
    Житомирська область--Органічне виробництво -- Наукові видання

Кл.слова (ненормовані):
місцеві видання -- сільське господарство -- агропромисловий комплекс -- харчова промисловість -- агрономія -- захист рослин -- екологія -- ветеринарія -- бджільництво
Анотація: Увійшли матеріали доповідей учасників VII Міжнародної науково-практичної конференції "Органічне виробництво і продовольча безпека". Висвітлено результати наукових досліджень та практичний досвід щодо вирішення актуальних проблем розвитку органічного виробництва.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Скидан, Олег \ред.\; Раманаускас, Юлюс \ред.\; Романчук, Людмила \ред.\; Бойко, Анатолій \ред.\; Фурман, С. В.; Міністерство освіти і науки України; Житомирський національний агроекологічний університет; Федерація органічного руху України; Поліський центр органічного виробництва "Полісся Органік"
Примірників всього: 1
КР (1)
Свободны: КР (1)
Знайти схожі

11.
633.791:663.423:663.44
М54


   
    Методологія оцінювання хмелю і хмелепродуктів [] : [монографія] / Проценко Л. В. [та ін. ; за ред. Л. В. Проценко]. - Житомир : Рута, 2020. - 271, [1] с. : рис., табл. - Скор.: с. 4. - Дод.: с. 209-260. - Літ.: с. 261-266. - ISBN 978-617-581-429-1 : 140.00 грн
УДК
ББК 36.88
Рубрики: Хміль--Якість--Наукові видання
   Хмелярство--Наукові видання

   
Кл.слова (ненормовані):
місцеві видання -- харчова промисловість -- хмелярство -- пивоваріння -- біологічні особливості хмелю -- продукти переробки хмелю -- ефірні олії хмелю
Анотація: Представлено методологію комплексної біохімічної та технологічної оцінки якості хмелю селекційних сортів та продуктів його переробки.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Проценко, Л. В.; Ляшенко, М. І.; Свірчевська, О. В.; Гринюк, Т. П.; Власенко, А. С.; Проценко, Л. В. \ред.\
Примірників всього: 1
КР (1)
Свободны: КР (1)
Знайти схожі

12.
338.439.4-049.5(477)*М
О-64


    "Органічне виробництво і продовольча безпека", науково-практична конференція (8 ; 2020 ; Житомир).
    Матеріали VIII Міжнародної науково-практичної конференції "Органічне виробництво і продовольча безпека", 21-22 травня 2020 р. [] / М-во освіти і науки України, Поліс. нац. ун-т, Федерація орган. руху України, Поліс. центр орган. вир-ва "Полісся Органік" ; [редкол.: О. Скидан та ін.]. - Житомир : Поліс. нац. ун-т, 2020. - 411, [1] с. : рис., табл. - Літ. в кінці ст. - ISBN 978-617-7684-35-9 : 250.00 грн
    Зміст:
Валерко, Р. А. Оцінка якості питної води джерел нецентралізованого водопостачання у районах з найбільшою кількістю операторів органічного виробництва / Р. А. Валерко, Л. О. Герасимчук. - С .122-126 : табл.
Чередніченко, О. О. Вирощування органічного ріпаку як складова органічного землеробства / О. О. Чередніченко. - С .134-138 : табл.
Романчук, Л. Д. Якість життя населення, що мешкає на радіоактивно забрудненій території Житомирської області / Л. Д. Романчук, Л. О. Герасимчук, Р. А. Валерко. - С .143-146
Ковальова, С. П. Контроль якості сільськогосподарської продукції товаровиробників Житомирської області / С. П. Ковальова, О. В. Ільницька, Т. В. Вербельчук. - С .165-170 : табл.
Лесь, А. В. Перспективи розвитку органічного виробництва в умовах зміни клімату / А. В. Лесь, А. В. Ращенко. - С .204-208 : граф.
Мойсієнко, В. В. Продуктивність та якість гречки залежно від поєднання стимулятора росту та борного мікродобрива в умовах Полісся / В. В. Мойсієнко, О. П. Назарчук, С. В. Стоцька. - С .268-272 : табл.
Дідора, В. Г. Продуктивність та енергетична ефективність ріпаку озимого іноземної селекції в умовах Полісся України / В. Г. Дідора, О. С. Чуйко. - С .272-276 : табл.
Герасимчук, Л. О. Якість продуктів харчування, що споживаються населенням радіоактивно забрудненої території Житомирської області / Л. О. Герасимчук, Г. М. Мартенюк, Р. А. Валерко. - С .282-285 : граф.
Ключевич, М. М. Борошниста роса erysiphe salmonii (Sydow & P. Sydow) U. Braun & S. Takamatsu в урбофітоценозах м. Житомир / М. М. Ключевич, П. Я. Чумак, М. О. Яремчук. - С .305-308
Кухарець, В. В. Просуванняорганічної продукції: регіональний аспект / В. В. Кухарець. - С .363-365
УДК
ББК 65.9(4УКР)32
Рубрики: Продовольча безпека--Україна--Наукові видання
   Органічне виробництво--Україна--Наукові видання

   Житомирська область--Органічне виробництво -- Наукові видання
Кл.слова (ненормовані):
місцеві видання -- сільське господарство -- агровиробництво -- харчова промисловість -- екологія -- землеробство -- рослинництво -- тваринництво
Анотація: Увійшли матеріали доповідей учасників VIII Міжнародної науково-практичної конференції "Органічне виробництво і продовольча безпека". Висвітлено результати наукових досліджень та практичний досвід щодо вирішення актуальних проблем розвитку органічного виробництва.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Скидан, Олег \ред.\; Раманаускас, Юліус \ред.\; Романчук, Людмила \ред.\; Бойко, Анатолій \ред.\; Міністерство освіти і науки України; Поліський національний університет; Федерація органічного руху України; Поліський центр органічного виробництва "Полісся Органік"
Примірників всього: 1
КР (1)
Свободны: КР (1)
Знайти схожі

13.
811.133.1=161.1:664(038)
Ф84


   
    Французско-русский словарь по пищевой промышленности [Текст] = Dictionnaire francais-russe de l'industrie alimentaire : около 35000 терминов / Под ред. канд. техн. наук В. П. Гурни, проф., д-ра техн. наук, С. З. Иванова, проф., д-ра биол. наук, засл. деятеля науки РСФСР Н. П. Козьминой. - Москва : Советская энциклопедия, 1974. - 648 с. - Текст: рос., франц. - Сокр. и условные обозначения: с. 642-648. - 2.75 р.
УДК
ББК 81.471.1-4
Рубрики: Термінологічні словники--Перекладні словники--Французько-російські--Харчова промисловість--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
термінологічні словники -- терминологические словари -- перекладні словники -- переводные словари -- французько- росыйські словники -- французско-русские словари -- харчова промисловість -- пищевая промышленность
Анотація: Словарь содержит 35000 терминов по пищевой промышленности. В него также вошли термины по холодирльному хранению пищевых продуктов и по элеваторно-складскому хозяйству.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Гурни, В. П. \ред.\; Иванова, С. З. \ред.\; Козьмина, Н. П. \ред.\
Примірників всього: 1
ІН (1)
Свободны: ІН (1)
Знайти схожі

14.


    Сичевський, М. П.
    Чинники інноваційної конкурентоспроможності харчової промисловості в контексті глобалізації [] / М. П. Сичевський, О. В. Коваленко // Економіка АПК. - 2016. - N 11. - С. 60-67 : рис. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Харчова промисловість--Конкуренція (екон)--Глобалізація
Кл.слова (ненормовані):
харчова промисловість -- економічні системи -- конкурентоспроможність -- глобалізація -- технологічна інфраструктура -- біотехнології

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Коваленко, О. В.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

15.
637.05:641.51:658.589](075.8)
І-66


   
    Інноваційні технології переробки тваринницької сировини та виробництва харчових продуктів [] : навч. посібник / [В. П. Славов та ін.] ; за наук. ред.: В. П. Славова та О. В. Коваленко ; М-во освіти і науки України, Житомир. нац. агроекол. ун-т. - Житомир : ЖДУ ім. І. Франка, 2019. - 355, [1] с. : рис., табл., портр. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Літ. в кінці ст. - Дод.: с. 343-355. - Скор.: с. 5. - ISBN 978-966-485-255-2 : 180.00 грн
УДК
ББК 36.92я73 + 36.95я73
Рубрики: Харчові продукти--Інновації--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
місцеві видання -- харчова промисловість -- продовольча система -- продукція тваринництва -- м'ясопереробна галузь -- молочна промисловість
Анотація: Посібник призначений для студентів вищих навчальних закладів при підготовці фахівців за напрямом "Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва".

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Славов, Володимир Петрович; Коваленко, Ольга Володимирівна; Біденко, Володимир Миколайович; Дідух , Микола Ілліч; Славов, Володимир Петрович \ред.\; Коваленко, Ольга Володимирівана \ред.\; Міністерство освіти і науки України; Житомирський національний агроекологічний університет
Примірників всього: 1
КР (1)
Свободны: КР (1)
Знайти схожі

16.
663.423:663.44:631.52
П75


   
    Придатність вітчизняних сортів хмелю до використання їх у пивоварінні та хлібопеченні [] : (наук.-метод. рек.) / Нац. акад. аграр. наук України, Ін-т сіл. госп-ва Полісся НААН ; [уклад. Л. В. Проценко та ін.]. - Житомир : Рута, 2019. - 48 с. : рис., табл. - Літ.: с. 46-48. - ISBN 978-617-581-405-5 : 60.00 грн
УДК
ББК 36.83 + 36.876
Рубрики: Пивоварне виробництво--Методичні посібники
   Хлібопекарське виробництво--Методичні посібники

   
Кл.слова (ненормовані):
місцеві видання -- хмелярство -- харчова промисловість -- біологічноактивні сполуки -- сорти хмелю -- пивоварні -- хлібопечення
Анотація: Рекомендації розроблені на основі узагальнення результатів наукових досліджень біохімічної оцінки та технологічних випробувань хмелю найбільш поширених вітчизняних сортів, виробленого в хмелепідприємствах України. Обґрунтовано вибір сорту хмелю для пивоваріння, хлібопечення та фармакології з наданням смако-ароматичних властивостей та характеристик, сформованих на основі хіміко-технологічних критеріїв даних сортів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Проценко, Л. В. \уклад.\; Рижук, С. М. \уклад.\; Ляшенко, М. І. \уклад.\; Свірчевська, О. В. \уклад.\; Національна академія аграрних наук України; Інститут сільського господарства Полісся НААН
Примірників всього: 1
КР (1)
Свободны: КР (1)
Знайти схожі

17.


    Миколайчук, Ірина.
    Професіоналізм менеджерів в Україні: резерви зростання [] / І. Миколайчук, В. Хмурова // Вісник Київск. нац. торг.-екон. ун-ту. - 2019. - N 4. - С. 110-124. - Бібліогр. в кінці ст. . - ISSN 1727-9313
Рубрики: Промислові підприємства--Менеджери--Компетентність--Україна
Кл.слова (ненормовані):
професіоналізм -- легка промисловість -- харчова промисловість

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Хмурова, Вікторія

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

18.
373.5.091.313:91]*кл8/9
С60


    Солошенко, Оксана Володимирівна.
    Інтегровані уроки географії [] : 8-9 кл. / Оксана Солошенко, Анатолій Сокальський ; [упоряд. Сташко Ж. М. ; ред. рада: М. Мосієнко та ін.]. - Київ : Перше вересня, 2019. - 118, [2] с. : табл., рис. - (Бібліотека ''Шкільного світу''). - Літ.: с. 117. - ISBN 978-617-7512-54-6 : 76.22 грн, 95.27 грн, 118.36 грн
УДК
ББК 74.262.6
Рубрики: Географія--Інтегровані уроки--Загальноосвітні школи--Наукові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
шкільні уроки географії -- корисні копалини -- мінеральні води -- тваринний світ -- економіка -- сільське господарство -- хімічна промисловість -- харчова промисловість -- туризм -- освіта -- наука -- річкові системи
Анотація: Орієнтовний матеріал для підготовки та проведення уроків географії у 8-9 класах, інтегрованих із предметами природничого та суспільно-гуманітарного циклів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Сокальський, Анатолій Іванович; Сташко, Жанна Миколаївна \упоряд.\; Мосієнко, М. \ред.\; Долгова, Д. \ред.\; Дмитренко, С. \ред.\; Семібаламут, О. \ред.\
Примірників всього: 3
ЧЗ (2), ФОНД (1)
Свободны: ЧЗ (2), ФОНД (1)
Знайти схожі

19.
338.48(477)
В18


   
    Вартісні чинники регулювання реального сектору економіки України [] : монографія / [за ред. Л. Г. Липіча]. - Луцьк : Волин. нац. ун-т ім. Л. Українки, 2010. - 452 с. : табл. - Л-ра: с. 391-394. - Дод.: с. 395-449. - ISBN 978-966-600-529-1 : 105.00 грн
УДК
ББК 65.9(4УКР)20
Рубрики: Економіка--Україна--Наукові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
вартість капіталу -- стоимость капитала -- підприємства сільського господарства -- предприятия сельского хозяйства -- харчова промисловість -- пищевая промышленность -- кондитерське виробництво -- кондитерское производство -- машинобудівна галузь -- машиностроительная отрасль -- акціонерні товариства -- акционерные общества -- бюджетна забезпеченість -- бюджетная обеспеченность -- матеріальні ресурси -- материальные ресурсы -- страхові внески -- страховые взносы -- банківська система -- банковская система -- економіко-математичне моделювання -- экономико-математическое моделирование -- прогнозування розвитку -- прогнозирование развития -- факторний аналіз -- факторный анализ -- грошові потоки -- денежные потоки -- інвестиційна діяльність -- инвестиционная деятельность
Анотація: Особливості, закономірності й перспективи розвитку реального сектору економіки України.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Липіч, Л. Г. \ред.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

20.
330.111.4(477)(075.8)
К68


    Коротун, Ігор Миколайович.
    Розміщення продуктивних сил України [] : навч. посібник / І. М. Коротун, Л. К. Коротун, С. І. Коротун ; [за заг. ред. І. М. Коротуна]. - Рівне : УДАВГ, 1997. - 420 с. : табл., карти, граф. - Л-ра: с. 393. - Дод.: с. 394-414. - ISBN 5-7763-8833-3 : 30.00 грн
УДК
ББК 65.9(4УКР)04я73
Рубрики: Продуктивні сили--Україна--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
природні умови -- природные условия -- природні ресурси -- природные ресурсы -- мінеральні ресурси -- минеральные ресурсы -- рельєф -- рельеф -- клімат -- климат -- водні ресурси -- водные ресурсы -- земельні ресурси -- земельные ресурсы -- біологічні ресурси -- биологические ресурсы -- рекреаційні ресурси -- рекреационные ресурсы -- природоресурсний потенціал -- природоресурсный потенциал -- природні зони -- природные зоны -- населення -- население -- трудові ресурси -- трудовые ресурсы -- розселення -- расселение -- адміністративно-територіальнй устрій -- административно-территориальное устройство -- господарство -- хозяйство -- народногосподарський комплекс -- народнохозяйственный комплекс -- промисловість -- промышленность -- паливна промисловість -- топливная промышленность -- електроенергетика -- электроэнергетика -- чорна металургія -- черная металлургия -- кольорова металургія -- цветная металлургия -- машинобудування -- машиностроение -- металообробка -- металлообработка -- хімічна промисловість -- химическая промышленность -- нафтохімія -- нефтехимия -- промисловість будівельних матеріалів -- промышленность строительных материалов -- легка промисловість -- легкая промышленность -- харчова промисловість -- пищевая промышленность -- сільське господарство -- сельское хозяйство -- сільськогосподарські меліорації -- сельскохозяйственные мелиорации -- рослинництво -- растениеводство -- тваринництво -- животноводство -- сільськогосподарське виробництво -- сельскохозяйственное производство -- транспорт -- зовнішні зв'язки -- внешние связи -- економіко-географічне районування -- экономико-географическое районирование
Анотація: Розглядаються особливості формування і розміщення природних умов і основних природних ресурсів, населення і трудових ресурсів, галузевої і територіальної структури господарства України.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Коротун, Л. К.; Коротун, С. І.; Коротун, І. М. \ред.\
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

 1-20    21-35 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)