Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=харчова сировина<.>
Загальна кількість знайдених документів : 5
Показані документи с 1 за 5
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664(075.8)/Х 22
Автор(и) : Товажнянський Л.Л., Бухкало С.І., Капустенко П.О., Арсеньєва О.П.
Назва : Харчові технології у прикладах і задачах : підручник для студ. вищ. навч. закл.
Вихідні дані : К.: Центр учбов. л-ри, 2008
Кільк.характеристики :576 с.: рис., табл.
Примітки : Бібліогр.: с.564-566. - Дод.
ISBN, Ціна 978-966-364-602-2: 069.60, 069.60, 072.50, грн
УДК : 664(075.8)
ББК : 36.81я73
Предметні рубрики: Харчове виробництво-- Технологія
Географіч. рубрики:
Анотація: Фізико-хімічні, біохімічні закономірності,сировина та асортимент харчових продуктів, апарати і технологічні процеси їх виготовлення.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664(075)/О-16
Автор(и) : Мирончук В. Г., Гулий І. С., Пушанко М. М. , Орлов Л. О., Українець А. І.
Назва : Обладнання підприємств переробної та харчової промисловості : підручник . -2-е вид., переробл. і допов.
Вихідні дані : Вінниця: Нова книга, 2007
Кільк.характеристики :642 с.: рис.
Примітки : Л-ра: с.633-636
Ціна : 098.00 грн
УДК : 664(075)
ББК : 36.81я73
Предметні рубрики: Харчова промисловість
Харчове обладнання
Географіч. рубрики:
Анотація: Розкрито питання обладнання підприємств переробної та харчової промисловості, його монтажу, ремонту та експлуатації.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663.03(075)/П 12
Автор(и) : Павлоцкая, Лариса Федоровна, Дуденко Н. В., Евлаш В. В.
Назва : Пищевая, биологическая ценность и безопасность сырья и продуктов его переработки : учебник
Вихідні дані : К.: ИНКОС, 2007
Кільк.характеристики :287 с.: рис., табл.
Примітки : Прил.: с.245
ISBN, Ціна 966-8347-53-6: 42.00 грн
УДК : 663.03(075)
ББК : 36-1я73
Предметні рубрики: Харчові продукти-- Якість та безпека
Географіч. рубрики:
Анотація: Биологическая роль и нормы потребления основных пищевых веществ.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 504.75(477)/Г34
Назва : Генетично модифіковані організми (ГМО)
Вихідні дані : К.: Аспект-Поліграф, 2007
Кільк.характеристики :40 с
Колективи : Всеукраїнська екологічна ліга, Центр екологічної освіти та інформації
Серія: Бібліотека Всеукраїнської екологічної ліги .
    Стан навколишнього середовища; № 7
Примітки : Л-ра в кінці ст.
Ціна : 6.00 грн
УДК : 504.75(477)
ББК : 20.1(4УКР) + 20.7(4УКР)
Предметні рубрики: Охорона довкілля
Безпека життєдіяльності
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): біобезпека--биобезопасность--генетично змінені організми--генетически измененные организмы--генетично змінені рослини--генетически измененные растения--харчова сировина--пищевое сырье--харчові продукти--пищевые продукты
Анотація: [Вплив генетично модифікованих організмів на харчову сировину та навколишне середовище.]
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.521:641.5/С 74
Автор(и) : Гутник, Борис Ефимович, Генералов, Николай Федорович, Юрина, Валентина Федоровна, Шигаева, Нина Константиновна
Назва : Справочник по разделке мяса, производству полуфабрикатов и быстрозамороженных готовых мясных блюд
Вихідні дані : Москва: Легкая и пищевая пром-сть, 1984
Кільк.характеристики :344 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 339-340. - Предм. указ.: с. 341-342. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
Ціна : 1.40 р.
УДК : 637.521:641.5
ББК : 36.92
Предметні рубрики: М'ясні продукти-- Виробництво
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мясные продукты--мясные субпродукты--м'ясні субпродукти--пищевые животные жиры--харчові тваринні жири--пищевое сырье--харчова сировина--крупнокусковые мясные полуфабрикаты--великокускові м'ясні напівфабрикати--мясокостные полуфабрикаты--м'ясокісткові напівфабрикати--бескостные полуфабрикаты--безкісткові напівфабрикати--рубленые полуфабрикаты--рублені напівфабрикати--контроль качества мясопродуктов--контроль якості м'ясопродуктів
Анотація: Характеристика, основные требования к сырью, материалу, используемым в производстве мяса и мясопродуктов, рецептура, требования к готовой продукции.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)