Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=харчова цінність продуктів<.>
Загальна кількість знайдених документів : 6
Показані документи с 1 за 6
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.22/С53
Автор(и) : Снигур, Мария Ивановна, Корешкова, Зоя Тимофеевна
Назва : Питание детей
Вихідні дані : Киев: Рад. шк., 1988
Кільк.характеристики :702 с
Примітки : Прил.: с. 671-696. - Лит.: с. 697-700
ISBN, Ціна 5-330-00231-1: 1.40, 15.00 грн, р.
УДК : 613.22
ББК : 51.283.7
Предметні рубрики: Діти-- Раціональне харчування
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): питание детей--харчування дітей--детское питание--дитяче харчування--рациональное питание--раціональне харчування--пищевая ценность продуктов--харчова цінність продуктів--биологическая ценность продуктов--біологічна цінність продуктів--питание в детских учреждениях--харчування в дитячих установах--технология приготовления пищи--технологія приготування їжі
Анотація: В книге показано, как правильно, на научной основе организовать питание детей в детских учреждениях и дома, излагаются принципы сбалансированного, рационального питания детей, даются методические рекомендации по практическому их внедрению, предлагаются методы экспрессного контроля за качеством питания, описывается технология приготовления блюд.
Примірники : всього : АБ(3), ФОНД(2), ВВ(1)
Вільні : АБ(3), ФОНД(2), ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 631.576(075.8)/Л 90
Автор(и) : Льовшина, Людмила Дмитрівна, Михайлов В. М., М'ячиков О. В.
Назва : Товарознавство плодоовочевих товарів, пряно-ароматичних рослин та прянощів : навч. посіб.
Вихідні дані : Київ: Ліра-К, 2010
Кільк.характеристики :388 с.: табл.
Серія: Технологія, обладнання та товарознавство харчових виробництв
Примітки : Літ.: с. 379-381. - Дод.: с. 382-386
ISBN, Ціна 978-966-2174-08-3: 97.50, 65.00, грн
УДК : 631.576(075.8)
ББК : 36.91я73
Предметні рубрики: Харчові виробництва-- Овочі-- Товарознавство
Географіч. рубрики:
Анотація: Товарознавча характеристика плодоовочевої сировини та продуктів її переробки.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(2)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(2)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.8-053.2/К 65
Автор(и) : Дмитриева, Елена Тимофеевна, Евстигнеев, Геннадий Михайлович, Марх, Зоя Александровна, Самсонова, Анна Николаевна
Назва : Консервы и концентраты для детского питания
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1985
Кільк.характеристики :246 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 240-244. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
Ціна : 1.10 р.
УДК : 664.8-053.2
ББК : 36.967
Предметні рубрики: Дитяча кулінарія-- Консерви
Дитяча кулінарія-- Харчові концентрати
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): детская кулинария--консервы--пищевые концентраты--пищевая ценность продуктов--харчова цінність продуктів--ассортимент консервов детского питания--асортимент консервів дитячого харчування--ассортимент концентратов--асортимент концентратів--сухие смеси--сухі суміші--каши--сухие адаптированные смеси--сухі адаптовані суміші--сухие детские продукты--сухі дитячі продукти
Анотація: Рассмотрены ассортимент консервов и концентратов для детского питания, их производство, контроль, используемое оборудование при производстве.
Примірники : всього : АБ(1), ВВ(1)
Вільні : АБ(1), ВВ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.999/К 56
Автор(и) : Ковалев, Николай Иванович
Назва : Тайны кулинарии
Вихідні дані : Ленинград: Агропромиздат. Ленингр. отд-ние, 1991
Кільк.характеристики :311 с.: рис., табл.
ISBN, Ціна 5-10-001089-4: 10.00 крб
ББК : 36.999
Предметні рубрики: Кулінарія-- Рецепти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--рецепты--пищевая ценность продуктов--харчова цінність продуктів--холодные закуски--холодні закуски--горячие закуски--гарячі закуски--супы--супи--блюда из круп--страви із крупи--овощные блюда--овочеві страви--рыбные блюда--рибні страви--блюда из мяса--страви із м'яса--мучные блюда--борошняні страви--молочные блюда--молочні страви--сладкие блюда--солодкі страви--напитки--напої
Анотація: Приведены краткие сведения о продуктах, их пищевой ценности, приемах кулинарной обработки, рецептура и способы приготовления блюд.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.1:664/Д 79
Автор(и) : Дубцов, Георгий Георгиевич, Сиданова, Муся Юрьевна, Кузнецова, Людмила Семеновна
Назва : Ассортимент и качество кулинарной и кондитерской продукции : учеб. пособие
Вихідні дані : Москва: Мастерство, 2002
Кільк.характеристики :240 с.: рис., табл.
Серія: Среднее профессиональное образование
Примітки : Лит.: с. 232
ISBN, Ціна 5-294-00010-5: 15.80 грн
УДК : 641.1:664
ББК : 36.99я722
Предметні рубрики: Кулінарні вироби-- Якість
Кондитерські вироби-- Якість
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинарные изделия--кондитерские изделия--показатели качества продукции--показники якості продукції--безопасность пищевых продуктов--безпека харчових продуктів--пищевые добавки--харчові добавки--сахарные кондитерские изделия--цукрові кондитерські вироби--мучные кондитерские изделия--борошняні кондитерські вироби--качество кондитерского сырья--якість кондитерської сировини--пищевая ценность продуктов--харчова цінність продуктів--технохимический контроль--технохімічний контроль--хранение кондитерской продукции--зберігання кондитерської продукції
Анотація: Раскрыты основные понятия в области классификации, ассортимента и качества кулинарной и кондитерской продукции.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.4(031)/Д 72
Назва : Драгоценная энциклопедия домашнего консервирования
Вихідні дані : Донецк: БАО, 2007
Кільк.характеристики :383, [1] с.: табл., ил.
ISBN, Ціна 978-966-338-530-3: 32.00 грн
УДК : 641.4(031)
ББК : 36.910я2
Предметні рубрики: Консервування
Географіч. рубрики:
Анотація: Рекомендации по домашнему консервированию, овощей, фруктов, ягод, способы хранения мясных и рыбных продуктов.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)