Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=хлебопекарское производство<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.61/Г85
Автор(и) : Гришин, Анатолий Сергеевич, Покатило, Борис Григорьевич, Молодых, Наталия Николаевна
Назва : Дипломное проектирование предприятий хлебопекарной промышленности : учеб. пособие
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1986
Кільк.характеристики :247 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 245
Ціна : 0.70 р.
УДК : 664.61
ББК : 36.83я723
Предметні рубрики: Хлібопекарське виробництво-- Проектування
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): хлебопекарское производство--проект хлебзавода--проект хлібзаводу--проект пекарни--проект пекарні--производительность печей--продуктивність печей--технологические схемы хлебобулочных изделий--технологічні схеми хлібобулочних виробів--технологическое оборудование--технологічне обладнання--компоновка хлебопекарных предприятий--компоновка хлібопекарних виробництв--бараночное производство--баранкове виробництво--сухарное производство--сухарне виробництво--застройка территории хлебзавода--забудова території хлібзаводу--санитарно-техническое обеспечение--санітарно-технічне забезпечення--энергетическое снабжение--енергетичне забезпечення--технико-экономическое обоснование--техніко-економічне обгрунтування
Анотація: Данные и требования, предъявляемые к проектированию хлебопекарных предприятий, приведены сведения о них, положения по проектированию хлебзаводов и цехов.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.6:006.91(075)/К82
Автор(и) : Кривоносов, Алерий Иванович, Васин, Михаил Иванович
Назва : Метрологическое обеспечение хлебопекарного производства : учеб. пособие
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1988
Кільк.характеристики :64 с.: табл.
Серія: Учебники и учебные пособия для кадров массовых профессий
Примітки : Лит.: с. 63
ISBN, Ціна 5-10-000197-6: 0.10 р.
УДК : 664.6:006.91(075)
ББК : 36.83я722
Предметні рубрики: Хлібопекарне виробництво-- Метрологічна служба
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): хлебопекарское производство--метрологическая служба--системы физических величин--системи фізичних величин--погрешности результатов измерений--похибки результатів вимірювань--средства измерений--засоби вимірювань--анализ метрологического обеспечения--аналіз метрологічного забезпечення
Анотація: Рассмотрены вопросы метрологического обеспечения хлебопекарного производства.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)