Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Пошуковий запит: <.>K=хлібопекарні властивості сировини<.>
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.6(075)/А 93
Автор(и) : Ауэрман, Лев Янович
Назва : Технология хлебопекарного производства : учебник для студ. вузов . -9-е изд., переработ. и доп.
Вихідні дані : С.Пб.: Профессия, 2005
Кільк.характеристики :414, [2] с.: табл.
Серія: Учебник для вузов
Примітки : Лит.: с. 406-410
ISBN, Ціна 5-93913-032-1: 80.00 грн
УДК : 664.6(075)
ББК : 36.83я73
Предметні рубрики: Хлібопекарське виробництво
Географіч. рубрики:
Анотація: Процесс производства хлеба, обобщены достижения отечественной и зарубежной науки, передовой производственный опыт.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)