Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=хранение молочных продуктов<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 643/645/Т19
Автор(и) : Тарас, Ярослав Николаевич
Назва : Тайны "бабушкина сундука"
Вихідні дані : Кишинев: Universitas, 1992
Кільк.характеристики :204 с.: ил.
Примітки : Лит.: с. 200-201
ISBN, Ціна 5-7790-0057-3: 3.00 грн
УДК : 643/645
ББК : 37.279
Предметні рубрики: Домоведення-- Садівництво-- Кулінарія
Географіч. рубрики:
Анотація: В книге собраны многочисленные советы по домоводству, кулинарии, народной медицине и т. д.
Примірники : всього : ВВ(3), ФОНД(1), ЧЗ(1)
Вільні : ВВ(3), ФОНД(1), ЧЗ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.1/П78
Назва : Производство молочных продуктов. Качество и эффективность
Вихідні дані : М.: Пищевая промышленность, 1979
Кільк.характеристики :288 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 277-286. - Указ. авт. и назв.: с. 287-288
Ціна : 1.90 р.
УДК : 637.1
ББК : 36.95
Предметні рубрики: Молочні продукти-- Виробництво-- Якість
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): качество сырого молока--якість сирого молока--цельномолочные продукты--суцільномолочні продукти--кисломолочные напитки--кисломолочні напої--сыры--сири--масло--сгущенные молочные консервы--згущені молочні консерви--продукты детского питания--продукти дитячого харчування--использование обезжиренного молока--використання знежиреного молока--производство казеинатов--виробництво казеїнатів--хранение молочных продуктов--зберігання молочних продуктів--загрязнения молочных продуктов--забруднення молочних продуктів
Анотація: Рассмотрены проблемы улучшения качества молочных продуктов, повышения эффективности их производства, совершенствования техники и технологии.
Примірники : всього : ВВ(1), АБ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), АБ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.287/В19
Автор(и) : Васильев, Леонид Георгиевич, Абрамова-Оболенская Н. И., Павлов В. А.
Назва : Гигиеническое и противоэпидемическое обеспечение производства молока и молочных продуктов
Вихідні дані : М.: Агропромиздат, 1990
Кільк.характеристики :303 с.: табл.
Примітки : Лит.: с. 299
ISBN, Ціна 5-10-001866-6: 1.00 р.
УДК : 613.287
ББК : 51.245
Предметні рубрики: Молочне виробництво-- Гігієна
Молочне виробництво-- Санітарний захист
Анотація: Изложены санитарно-гигиенические требования к технологии получения молока и процессам его обработки и переработки.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)