Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=хранение муки<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.6:664.69(075./Х 94-384860
Автор(и) : Хромеенков, Владимир Михайлович
Назва : Технологическое оборудование хлебозаводов и макаронных фабрик : учебник
Вихідні дані : СПб.: Гиорд, 2002
Кільк.характеристики :488, [8] с.: рис., табл.
Серія: Учебники и учебные пособия
Примітки : Лит.: с. 483. - Предм. указ.: с. 484-489
ISBN, Ціна 5-901065-45-X: 51.00 грн
УДК : 664.6:664.69(075.8)
ББК : 36.83я73
Предметні рубрики: Хлібозаводи-- Обладнання
Макаронні фабрики-- Обладнання
Географіч. рубрики:
Анотація: Схемы, устройство и конструктивные особенности машин и аппаратов, используемых на хлебозаводах и макаронных фабриках.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.68:664.6(075./Т38-541855
Автор(и) : Лисюк Г. М., Самохвалова О. В., Кучерук З. І., Постнова О. М.
Назва : Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів : навч. посібник
Вихідні дані : Суми: Унів. книга, 2013
Кільк.характеристики :463, [1] с.: табл., рис., фото.кольор.
Примітки : Л-ра: с. 461-463
ISBN, Ціна 978-966-680-437-5: 125.00 грн
УДК : 664.68:664.6(075.8)
ББК : 36.865я73 + 36.83я73
Предметні рубрики: Харчові виробництва-- Борошняні кондитерські вироби
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): властивості борошна--свойства муки--зберігання борошна--хранение муки--хімічний склад борошна--химический состав муки--крохмаль--крохмал--цукор--сахар--жировмісні продукти--жиросодержащие продукты--молочні продукти--молочные продукты--яйця--яйца--фруктово-ягідна сировина--фруктово-ягодное сырье--овочева сировина--овощное сырье--смако-ароматична сировина--вкусо-ароматическое сырье--дріжджі--дрожжи--сіль кухонна--соль кухонная--харчові добавки--пищевые добавки--дріжджове тісто--дрожжевое тесто--випічні напівфабрикати--випечные полуфабрикаты--оздоблення напівфабрикатів--украшение полуфабрикатов--торти--торты--тістечка--пирожные--хлібобулочні вироби--хлебобулочные изделия--кондитерські вироби--кондитерские изделия--національні борошняні кондитерські вироби--национальные мучные кондитерские изделия--якість кондитерських виробів--качество кондитерских изделий--санітарні вимоги до виробництва--санитарные требования к производству
Анотація: Інформація про сировину, харчові і дієтичні добавки, композиційні суміші для виробництва хлібобулочних і кондитерських виробів, вимоги до їх зберігання і підготовки до виробництва.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.724(075)/Т 68
Автор(и) : Трисвятский, Лев Алексеевич
Назва : Хранение зерна : учебник . -5-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1986
Кільк.характеристики :351 с.: рис., табл.
Серія: Учебники и учебные пособия для высших учебных заведений
Примітки : Лит.: с. 344-345. - Предм. указ.: с. 346--348
Ціна : 1.10 р.
УДК : 664.724(075)
ББК : 36.821.01я73
Предметні рубрики: Зерно (харч.)-- Зберігання
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): история хранения зерна--історія зберігання зерна--физические свойства зерна--фізичні властивості зерна--долговечность зерна--довговічність зерна--послеуборочное дозревание зерна--післязбиральне дозрівання зерна--жизнедеятельность семян зерна--життєдіяльність насіння зерна--микроорганизмы зерновых масс--мікроорганізми зернових мас--вредители зерна--шкідники зерна--самосогревание зерна--самозігрівання зерна--хранение муки--зберігання муки--режимы хранения зерна--режими зберігання зерна--способы хранения зерна--способи зберігання зерна--хранение семенных фондов--зберігання насіннєвих фондів--хранение комбикормов--зберігання комбікормів
Анотація: Изложены основы хранения зерна и зерновых продуктов в условиях элеваторной промышленности.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)