Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=цикламати<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 547.455/К 84
Автор(и) : Крутошикова, Альжбета, Угер М.
Назва : Природные и синтетические сладкие вещества
Вихідні дані : М.: Мир, 1988
Кільк.характеристики :119, [1] с.: рис., табл.
Примітки : Библиогр. в конце глав
ISBN, Ціна 5-03-001214-1: 1.20 р.
УДК : 547.455
ББК : 24.239.1
Предметні рубрики: Вуглеводи-- Властивості
Анотація: Рассматриваются вопросы, связанные со строением и основными свойствами важнейших природных и синтетических веществ, обладающих сладким вкусом.
Примірники : всього : ФОНД(1), АБ(1)
Вільні : ФОНД(1), АБ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.1/К 84
Автор(и) : Крутошикова А., Угер М.
Назва : Подслащивающие вещества в пищевой промышленности
Паралельн. назви :Prirodne a synteticke latky sladkej chuti
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1988
Кільк.характеристики :158 с.: рис., табл.
Примітки : Библиогр. в конце разд. - Предм. указ.: с. 150-155
ISBN, Ціна 5-10-001261-7: 1.70 р.
УДК : 664.1
ББК : 36.98
Предметні рубрики: Харчові виробництва-- Інгредієнти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): пищевое производство--ингредиенты--природные подслащивающие вещества--природні підсолоджуючі речовини--синтетические подслащивающие вещества--синтетичні підсолоджуючі речовини--сахарин--цикламаты--цикламати--сахариды--сахариди--моносахариды--моносахариди--дисахариды--дисахариди--оксатиацинондиоксиды--оксатіацінондіоксиди--аспартам--смешанные подслащивающие вещества--змішані підсолоджуючі речовини
Анотація: Систематизированы данные по природным и синтетическим веществам, рассматриваются свойства и способы получения подслащивающих веществ, их энергетическая ценность.
Примірники : всього : АБ(1), ВВ(1)
Вільні : АБ(1), ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)