Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Цінні та рідкісні видання ЖОУНБ ім. О. Ольжича (1)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=цукор<.>
Загальна кількість знайдених документів : 37
Показані документи с 1 за 20
 1-20    21-37 
1.
94(100)
A61


    Annual Editions: Western Civilization [Текст] : in 2 Vols. / ed. William Hughes. - 8th ed. - Guilford, Conn. : The Dushkin Publ. Group, 1995. - (The Annual Editions Series).
   Vol. 2 : Early Modern through the 20th Century. - 243 p. : ill. - Ind.: p. 241-243. - ISBN 1-56134-375-7 : 016.00 грн
ІРЦ "Вікно в Америку"
УДК
ББК 63.3(0)
Рубрики: Цивілізації--Історія--Збірники
   Париж, місто (Франція)
Кл.слова (ненормовані):
цивилизации -- історія -- история -- цукор -- сахар -- ренесанс -- ренессанс -- епоха відродження -- эпоха возрождения -- пірати -- пираты -- фемінізм -- феминизм -- Париж

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Hughes, William \ed.\; Локк, Джон (філософ, просвітитель ; 1632 - 1704) \про нього\; Ньютон, Ісаак (фізик, математик, механік і астроном ; 1642 - 1727) \про нього\; Джефферсон, Томас (3-й президент США, філософ, дипломат, політ. діяч ; 1743 - 1826) \про нього\; Бернар, Сара (актриса ; 1844 - 1923) \про неї\
Примірників всього: 1
ІН (1)
Свободны: ІН (1)
Знайти схожі

2.
664.14+663.5
А 66


    Андрощук, Павел Михайлович.
    Изготовление сахара, дрожжей, спирта в домашних условиях [Текст] / П. М. Андрощук. - Хмельницкий : [б. и., 1995?]. - 4.00 грн
УДК
ББК 36.84 + 36.87
Рубрики: Цукрове виробництво--Практичні посібники
   Спиртове виробництво--Практичні посібники

   
Кл.слова (ненормовані):
сахар -- цукор -- сахарный песок -- цукровий пісок -- спирт -- солод -- этиловый спирт -- етиловий спирт -- домашний спирт -- домашній спирт -- дрожжи -- дріжджі -- перегоночные аппараты -- перегоночні апарати -- абсолютный спирт -- абсолютний спирт -- ликероводочные изделия -- лікерогорілчані вироби
Анотація: [Работая над этой книжкой, автор хотел развеять весь "туман" и дать самую полную и правдивую информацию по всем вопросам изготовления ликероводочных изделий в домашних условиях.]

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

3.
664.1.057(031)
Б43


    Белик, Владимир Григорьевич.
    Оборудование для сахарорафинадного производства [] : справочник / В. Г. Белик, Б. М. Янчук, Ю. Ф. Цюкало. - Киев : Урожай, 1989. - 224 с. : рис., табл. - Лит.: с. 218. - Предм. указ.: с. 219. - ISBN 5-337-00409-3 : 1.40 р.
УДК
ББК 36.84я2
Рубрики: Цукрове виробництво--Обладнання--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
цукрове виробництво -- сахарное производство -- виробництво цукру -- производство сахара -- цукор-рафінад -- сахар-рафинад -- виробництво цукру-рафінаду -- производство сахара-рафинада -- цукроворафінадне виробництво -- сахарорафинадное производство
Анотація: Дана техническая характеристика оборудования, систем автоматизации, кинематические, технологические и пневматические схемы оборудования сахарорафинадного производства.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Янчук, Борис Маркович; Цюкало, Юрий Федорович
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

4.
664.1:658
Б90


    Бугаенко, Илья Федорович.
    Технохимический контроль сахарного производства [] : учеб. пособие / И. Ф. Бугаенко. - Москва : Агропромиздат, 1989. - 216 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений). - Прил.: с. 199-211. - Лит.: с. 212. - Предм. указ.: с. 213-214. - ISBN 5-10000909-8 : 0.80 р.
УДК
ББК 36.84я73
Рубрики: Цукрове виробництво--Контроль--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
анализ сахарной свеклы -- аналіз цукрових буряків -- анализ утфелей -- аналіз утфелів -- желтый сахар -- жовтий цукор -- сахар-песок -- цукор-пісок -- меласса -- меласа
Анотація: Изложены химические и инструментальные методы анализа сырья и продуктов свеклосахарного производства, а также определения и контроля оптимальных условий технологических процессов производства.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

5.
664.1+664.2(075)
С 19


    Сапронов, Алексей Романович.
    Общая технология сахара и сахаристых веществ [] : учебник / А. Р. Сапронов, А. И. Жушман, В. А. Лосева ; под ред. А. Р. Сапронова. - 2-е изд., перераб. и доп. - Москва : Агропромиздат, 1990. - 397 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений). - Лит.: с. 389. - Предм. указ.: с. 390-393. - ISBN 5-10-001183-1 : 1.20 р.
УДК
ББК 36.84я73
Рубрики: Цукрове виробництво--Технология--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
производство сахара -- сахар-песок -- цукор-пісок -- кристаллизация сахара -- кристалізація цукру -- тростниковый сахар-сырец -- тростинний цукор-сирець -- сахар-рафинад -- цукор-рафінад -- картофельный крахмал -- картопляний крохмал -- кукурузный крахмал -- кукурудзяний крохмал -- сухой крахмал -- сухий крохмал -- модифицированный крахмал -- модифікований крохмал -- дистрины -- дистрини -- крахмальная патока -- крохмальна патока -- техническая глюкоза -- технічна глюкоза -- глюкозофруктозный сироп -- глюкозофруктозний сироп
Анотація: Изложены общие положения и основы технологии сахар-песка из сахарной свеклы и тростникового сахара-сырца, сахара рафинада, крахмала и крахмалопродуктов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Жушман, Анатолий Иванович; Лосева, Валентина Александровна; Сапронов, Алексей Романович \ред.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

6.
664.1.02(075)
Г79


    Гребенюк, Семен Миронович.
    Технологическое оборудование сахарных заводов [] : учебник для втузов / С. М. Гребенюк. - 2-е изд., перераб. и доп. - Москва : Легкая и пищевая пром-сть, 1983. - 520 с. : рис., табл. - Лит.: с. 508. - Предм. указ.: с. 509-512. - 1.40 р.
УДК
ББК 36.84-5я73
Рубрики: Цукрове виробництво--Обладнання--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
сахарное производство -- производство сахара -- виробництво цукру -- цукор -- сахар -- цукрові заводи -- сахарные заводы
Анотація: Описано устройство основного технологического оборудования свеклосахарных и сахарорафинадного заводов, указаны область его применения, формулы расчета производительности оборудования.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

7.


    Турчина, Валентина.
    Ваніль - нектар богів [] / В. Турчина // Дім. Сад. Город. - 2017. - N 6. - С. 8-9 : фот. . - ISSN 1814-4357
Рубрики: Орхідні--Прянощі
Кл.слова (ненормовані):
історія ванілі -- вирощування ванілі -- ванільний порошок -- ванільний екстракт -- ванільний цукор -- цілющі властивості ванілі

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

8.
36.83я2
Р 65


    Ройтер, Исаак Менашевич.
    Сырье хлебопекарного производства [] : справ. пособие / И. М. Ройтер. - Киев : Техніка, 1972. - 208 с. : рис., табл. - Лит.: с. 189. - 0.74 р.
УДК
ББК 36.83я2
Рубрики: Харчове виробництво--Сировина--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
мука -- борошно -- сахар -- цукор -- мед -- крахмал -- патока -- молочные продукты -- молочні продукти -- яйцепродукты -- яйцепродукти -- жиры -- жири -- какао-бобы -- какао-боби -- какао-порошок -- кофе -- кава -- плодово-ягодное сырье -- плодово-ягідна сировина -- орехи -- горіхи -- масличные семена -- олійне насіння -- пряности -- пряності -- желирующие вещества -- желюючі речовини -- разрыхлители теста -- розпушувачі тіста
Анотація: Изложены данные о сырье, применяемом в хлебопекарном производстве для выработки хлебобулочных, сухарных, бараночных и мучных кондитерских изделий.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

9.


    Бовкун, Сергій.
    А ви пам'ятаєте такий цукор у кубиках? [] : 115 років тому в Бердичеві було засновано рафінадний завод / Сергій Бовкун // Житомирщина : обл. офіц. громад.-політ. газета. - 2022. - N 16(8 квіт.). - С. 9 : фот. - (Край рідний)
Рубрики: Цукрова промисловість--Історія--Бердичів, місто (Житомирська область), 1900-2014 рр.
   Бердичів, місто (Житомирська область)--Цукрова промисловість--Історія, 1900-2014 рр.
Кл.слова (ненормовані):
цукрові заводи Житомирщини -- рафінадні заводи Житомирщини -- Бердичівський рафінадний завод
Анотація: [Історія створення, розквіту та занепаду Бердичівського рафінадного заводу, якому у 2022-му році виповнюється 115 років від часу зайснування].

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : КР (1)
Вільні: КР (1)

Знайти схожі

10.
664.1.04
К60


    Колесников, Валерий Александрович.
    Теплосиловое хозяйство сахарных заводов [] : учеб. пособие / В. А. Колесников, Ю. Г. Нечаев // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - К. : Биопром, 2018. - N 5. - Лит.: с. 385-386. - Предм. указ.: с. 387-388
УДК
ББК 36.84-5я73
Рубрики: Цукрове виробництво--Теплотехніка--Навчальні видання для вищої школи
Кл.слова (ненормовані):
цукрові заводи -- сахарные заводы -- виробництво цукру -- производство сахара -- сахар-песок -- цукор-пісок
Анотація: Рассмотрены вопросы выбора рациональных тепловых схем, работа выпарной станции, методики расчета теплоиспользующей аппаратуры и тепловой схемы сахарного завода в целом.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Нечаев, Ювеналий Георгиевич
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

11.


    Білоусова, Наталія.
    Шість аграрних законів 2018 - аналіз і що зміниться для ринку [] / Н. Білоусова // Тваринництво України. - 2019. - N 1. - С. 3-6 : рис.
Рубрики: Аграрне право--Закони (юрид.)
Кл.слова (ненормовані):
консолідація земель -- фітосанітарні процедури -- органічне виробництво -- ціна на цукор -- земельний мораторій -- безпека харчових продуктів

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

12.


    Пономарьов, Сергій.
    Український цукор: вдалий сезон і... несолодкі перспективи [] / С. Пономарьов // Агробізнес сьогодні. - 2018. - N 23(груд.). - С. 16-17 : фот.
Рубрики: Цукрові буряки--Біоенергетика
Кл.слова (ненормовані):
цукор-сирець -- біоетанол

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

13.


    Ковальчук, Т.
    Якісний склад молока корів різних порід [] / Т. Ковальчук // Тваринництво України. - 2014. - N 3/4. - С. 8-10 : табл. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Корови--Породи--Молоко
Кл.слова (ненормовані):
густина молока -- суха речовина молока -- молочний цукор

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

14.
613.2
М19


    Маловичко, Анатолий.
    Очищение печени и желудочно-кишечного тракта. Продлите свою молодость! [] / А. Маловичко. - Санкт-Петербург : Диля, 2004. - 272, [9] с. : ил. - (Хочу быть здоровым!). - Лит.: с. 260-261. - ISBN 5-8174-0288-2 : 7.00 грн.
УДК
ББК 53.59
Рубрики: Народна медицина--Раціональне харчування--Популярні видання
   Печінка--Хвороби--Харчування--Популярні видання

   Шлунок--Хвороби--Харчування--Популярні видання

Кл.слова (ненормовані):
вредные белки -- шкідливі білки -- жиры -- жири -- сахар -- цукор -- пищеварение -- травлення -- питание для очищения печени -- харчування для очищення печінки
Анотація: В книге собрана информация по очищению желудочно-кишечного тракта, печени, эндокринной системы, очищению всего организма на клеточном уровне и многое другое, что необходимо для оздоровления. Эта книга должна объединить вокруг себя самых разных людей, ее идеи должны стать поводом для полного изменения жизни человека. Вы убедитесь, что физическое очищение и здоровье немыслимы без духовного очищения и веры. Этот постулат делает систему автора уникальной, отличает ее от других систем, результаты применения которых исчезают, как только вы перестаете делать определенные процедуры. Очищение по Маловичко принесет вам устойчивые результаты, потому что зиждется на вечных ценностях, которые необходимы человечеству для выживания.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВСМЛ (1)
Свободны: ВСМЛ (1)
Знайти схожі

15.


    Тихонова, Т. М.
    Індивідуальні засоби вимірювання глікемії — проблеми та помилки при застосуванні [] / Т. М. Тихонова, Ю. М. Смілка, О. О. Хижняк // Проблеми ендокринної патології = Problems of endocrine pathology : наук.-практ. журнал. - 2018. - N 3. - С. 82-88 . - ISSN 2227-4782
Рубрики: Цукровий діабет--Цукор--Вимірювальні прилади--контроль
Кл.слова (ненормовані):
цукровий діабет -- глікемія -- самоконтроль -- глюкометри

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Смілка, Ю. М.; Хижняк, О. О.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВСМЛ (1)
Вільні: ВСМЛ (1)

Знайти схожі

16.
664.1(075.8)
С 19


    Сапронов, Алексей Романович.
    Технология сахарного производства [] : учебник / А. Р. Сапронов. - Москва : Агропромиздат, 1986. - 431 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для высших учебных заведений). - Лит.: с. 427. - Предм. указ.: с. 428-429. - 1.30 р.
УДК
ББК 36.840я73
Рубрики: Цукрове виробництво--Технологія--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
технология сахара -- сахар-песок -- цукор-пісок -- диффузионный сахарный сок -- дифузійний сік цукру -- кристаллизация сахара -- кристалізація цукру -- тростниковый сахар-сырец -- тристинний цукор-сирець -- сахар-рафинад -- цукор-рафінад
Анотація: Описана современная технология сахара-песка и сахара-рафинада.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

17.
637.142.2
П27


   
    Переработка и использование молочной сыворотки [] : технолог. тетрадь / [А. Г. Храмцов и др.]. - Москва : Росагропромиздат, 1989. - 271 с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Лит.: с. 269-271. - ISBN 5-260-00084-6 : 1.30 р.
УДК
ББК 36.959
Рубрики: Молочна продукція--Виробництво--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
молочная продукция -- молочная сыворотка -- молочна сироватка -- сливки -- вершки -- сгущенные концентраты -- згущені концентрати -- белковые продукты -- білкові продукти -- молочный сахар -- молочний цукор -- хлебопекарная промышленность -- хлібопекарська промисловість -- кондитерские изделия -- кондитерські вироби -- мороженое -- морозиво -- кормопроизводство -- кормовиробництво
Анотація: Способы переработки молочной сыворотки по безотходной и малоотходной технологиям, использование ее в пищевой промышленности и кормопроизводстве.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Храмцов, А. Г.; Павлов, В. А.; Нестеренко, П. Г.; Холодов, Г. И.
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

18.
664.14
П 31


    Петрушевский, Вячеслав Витальевич.
    Производство сахаристых веществ [] / В. В. Петрушевский, Е. Г. Бондарь, Е. В. Винокурова. - Киев : Урожай, 1989. - 168 с. : рис., табл. - Лит.: с. 163-165. - ISBN 5-337-00407-7 : 0.85 р.
УДК
ББК 36.84
Рубрики: Цукор--Продукти--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
сахар -- продукты -- сахаросодержащее сырье -- цукровмісна сировина -- сахар-песок -- цукор-пісок -- сахар-рафинад -- цукор-рафінад -- сахар жидкий -- цукор рідкий -- сахар-сырец тростниковый -- цукор-сирець тростинний -- глюкоза кристаллическая -- глюкоза кристалічна -- фруктоза кристаллическая -- фруктоза кристалічна -- мальтоза кристаллическая -- мальтоза кристалічна -- сорго сахарный -- сорго цукровий
Анотація: Освещены вопросы производства и применения новых видов сахаропродуктов, являющихся заменителями сахарозы в пищевых продуктах.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Бондарь, Евгений Григорьевич; Винокурова, Елена Вячеславовна
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

19.
613.2
Х26


    Хаубер-Швенк, Габи.
    Питание [] / Габи Хаубер-Швенк, Михаэл Швенк ; худож. Йорг Майр; [пер. с нем. В. М. Элькина] = Ernahrung / Gaby Hauber-Schwenk / Michael Schwenk. - М. : Рыбари, 2004. - 182 с. : ил. - ). - Лит.: с. 174-175. - Указ.: с. 177-181. - Сокр.: с. 182. - ISBN 5-93763-006-8 : 36.70 грн
УДК
ББК 51.230
Рубрики: Харчування--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
экология питания -- екологія харчування -- обмен веществ -- обмін речовин -- питательные вещества -- харчові речовини -- продукты питания -- продукти харчування -- зерновые продукты -- зернові продукти -- фрукты -- фрукти -- овощи -- овочі -- молоко -- мясо -- м'ясо -- рыба -- риба -- яйца -- яйця -- сахар -- цукор -- обработка продуктов -- обробка продуктів -- переработка продуктов -- переробка продуктів -- вредные вещества -- шкідливі речовини -- возбудители болезней -- збудники хвороб -- питание детей -- харчування дітей -- питание спортсменов -- харчування спортсменів -- питание беременных -- харчування вагітних -- питание школьников -- харчування школярів -- диабет -- діабет -- аллергии -- алергії -- диеты -- дієти -- голодание -- голодування -- вегетарианство -- вегетаріанство
Анотація: Уникальный справочник, в котором можно найти научно обоснованные ответы на многие вопросы, важные для каждого человека, относительно рационального питания и здорового образа жизни.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Швенк, Михаэль; Элькин, В. М. \пер.\; Майр, Йорг \худож.\
Примірників всього: 2
ФОНД (1), АБ (1)
Свободны: ФОНД (1), АБ (1)
Знайти схожі

20.
664.1(075)
С 40


    Сирохман, Іван Васильович.
    Товарознавство цукру, меду, кондитерських виробів [] : підруч. / І. В. Сирохман, Т. М. Лозова ; М-во освіти і науки Украіни, Львів. комерц. акад. - 2-ге вид., переробл. і допов. - Київ : Центр учбов. л-ри, 2008. - 616 с. : рис., табл. - Літ.: с. 592-593. - Дод.: с. 594. - ISBN 978-966-364-694-7 : 100.00 грн, 119.00 грн, 60.00 грн
УДК
ББК 36.84я73
Рубрики: Цукрове виробництво--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
крохмаль -- крохмалепродукти -- цукор -- підсолоджуючі речовини -- цукрозамінники -- мед натуральний -- мед штучний -- кондитерський ринок України -- кондитерська сировина -- мармелад -- пастила -- варення -- цукати -- карамель -- шоколад -- какао-порошок -- цукерки -- драже -- ірис -- жувальна гумка -- халва -- борошняні кондитерські вироби -- національні кондитерські вироби -- дієтичні кондитерські вироби -- якість
Анотація: Споживчі властивості крохмалю, крохмалепродуктів, цукру, меду і кондитерських товарів, їх класифікація та товарознавча характеристика цих виробів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Лозова, Тетяна Михайлівна; Міністерство освіти і науки УкраїниЛьвівська комерційна академія
Примірників всього: 3
ВВ (2), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (2), ФОНД (1)
Знайти схожі

 1-20    21-37 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)