Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=экспертиза мяса<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 620.2(075.8)/Б 28
Автор(и) : Батутіна, Алла Петрівна, Ємченко І. В., Троякова А. О.
Назва : Експертиза товарів: практикум : навч. посібник
Вихідні дані : Л.: Магнолія 2006, 2008
Кільк.характеристики :396 с.: табл.
Примітки : Л-ра: с.393-395
ISBN, Ціна 978-966-2025-38-5: 78.00 грн
УДК : 620.2(075.8)
ББК : 30.609я73
Предметні рубрики: Експертиза-- товарознавство
Географіч. рубрики:
Анотація: Систематизовано викладено матеріал відповідно до типової програми дисципліни "Експертиза товарів". Структура посібника включає 17 тем, при вивченні яких передбачено виконання самостійної роботи.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 619:614.31]:636/6/В39-409116
Автор(и) : Житенко, Петр Васильевич, Боровиков, Михаил Федорович, Макаров, Владислав Алексеевич, Репин, Владимир Михайлович
Назва : Ветеринарно-санитарная экспертиза продуктов животноводства : справочник . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1989
Кільк.характеристики :368 с.: табл.
Примітки : Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 5-10-000485-1: 1.40 р.
УДК : 619:614.31]:636/638(035)
ББК : 48.1я2
Предметні рубрики: Ветеринарно-санітарна експертиза
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): транспортировка убойных животных--транспортування забійних тварин--требования к убойным пунктам--вимоги до забійних пунктів--морфологический состав мяса--морфологічний склад м'яса--товароведение мяса--товарознавство м'яса--экспертиза мяса--експертиза м'яса--бактериологическое исследование мяса--бактеріологічне дослідження м'яса--экспертиза мяса домашних животных--експертиза м'яса домашніх тварин--экспертиза рыбы--експертиза риби--экспертиза меда--експертиза меду--дезинфекция помещений--дезінфекція приміщень
Анотація: Изложен порядок ветеринарно-санитарной экспертизы продуктов животноводства, даны методы исследования, а также характеристика и происхождение встречающихся пороков.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 636.09/З-14
Автор(и) : Загаевский, Иосиф Станиславович
Назва : Справочник по ветеринарно-санитарной экспертизе животноводческой продукции
Вихідні дані : Киев: Урожай, 1976
Кільк.характеристики :160 с.: табл.
Примітки : Библиогр. в конце разд.
Ціна : 0.66 р.
УДК : 636.09
ББК : 36.92я2
Предметні рубрики: М'ясні продукти-- Ветеринарно-санітарна експертиза
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мясные продукты--ветеринарно-санитарная экспертиза--мясо--м'ясо--ветеринарно-санитарный контроль--ветеринарно-санітарний контроль--экспертиза мяса--експертиза м'яса--пищевые отравления--харчові отруєння--санитарная обработка мяса--санітарна обробка м'яса
Анотація: Обобщены материалы по гигиене, технологии переработки и ветеринарно-санитарной экспертизе мяса и мясопродуктов.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)