Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Пошуковий запит: <.>K=якість страв<.>
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55-057.86/Р78
Автор(и) : Ростовський, Володимир Сергійович
Назва : Шкільне харчування в сучасній Україні : підручник
Вихідні дані : Київ: Кондор, 2017
Кільк.характеристики :117, [3] с.: табл.
ISBN, Ціна 978-617-7278-78-7: 80.00 грн
УДК : 641.55-057.86
ББК : 36.99я73
Предметні рубрики: Харчування-- Школярі
Харчові продукти-- Товарознавство-- Технологічні процеси
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулінарно-технологічна обробка овочів--товарознавчо-технологічна характеристика круп--товарознавчо-технологічна характеристика риби--товарознавчо-технологічна характеристика м'яса--кулінарна обробка продуктів харчування--технологія приготування страв--товарознавчо-технологічна характеристика яєць--товарознавчо-технологічна характеристика сиру--якість страв--оформлення страв
Анотація: Теоретичні основи технологічної обробки харчових продуктів і її вплив на їх харчову цінність, дана характеристика технологічних процесів.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)