Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=якість харчової продукції<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.

Методи контролю продукції тваринництва та рослинних жирів/О. І. Черевко [та ін.] ; за заг. ред. Л. М. Крайнюк. - 2013
2.

Методи контролю продукції тваринництва та рослинних жирів/за ред. Л. М. Крайнюка. - 2009
3.

Осадчук О. П. Основні аспекти реалізації сучасних систем управління якістю та безпечністю продукції/О. П. Осадчук // Формування ринкових відносин в Україні. -К.:НДЕІ, 2012,N N 5.-С.144-148
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)